0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο φορουμ των φιλολογων λένε οτι στην δευτεροβαθμια θα παρουν 140.Η υπουργος εδωσε 2000 πιστώσεις απο αυτες εδωσε 1158 στην ππροηγουμενη φαση αρα για τωρα μενουν χοντρικα 840.Ασ αφαιρεσουμε περιπου 200 για δευτεροβαθμια γιατι ειμαι και ανοιχτοχερα ,επομενως μενουν περιπου 650 για μας και δασκαλους.[/quoToυς 9000 αρχικα τους πηραν όλους θελουν να μας πουν και οι πιστωσεις πλεον ειναι μόνο τοσες;Και στην πορεια της χρονιας που θα προκυψουν κενά,πως θα τα καλυψουν;
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. εΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΣΤ' ΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ
Αυτο ακριβως βρε παιδια εκεινες οι 9000 τι ηταν ειναι δυνατον να πηραν 5000 αναπληρωτες στην βμια?που ???σε καποιον αλλο πλανητη ισως εκτος κ αν εννοουν 1000 με το ζορι αναπληρωτες και οι υπολοιποι 4000 ωρομισθιοι και τι τις θελουν τις πιστωσεις για ωρομισθιους????αφου μια φορα ολη την χρονια τους πληρωνουν ουπς ξεχασα τωρα ηρθε η κυβερνηση που θααααααααααααααα ριξει 1 δις στην παιδεια !!!!!!παιδια πολυ καλα θα ειναι 650 ;)αλλα μην ξεχναμε και την ειδικη