0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπίζω την επόμενη φορά η υπάλληλος να είναι συνεννοημένη με τις υπόλοιπες για να δώσουν μια έγκυρη απάντηση.
τι να πω; εμενα παντως δε με καλεσαν και βρισκομαι καμια 30ρια θεσεις πιο πανω απο σενα!
πηρα τηλ κ μου ειπαν οτι ειμαι υπο προσληψη!!!!ενω εχω αρνηθει σε ολες τελοσ παντων για να μην τα πολυλογο μου ειπαν οτι θααα με καλουσαν απλα δινουν προτεραιοτητα σε αυτους που δεν βρισκονται υπο προσληψη(για δυτικη θεσσαλονικη) κ μου ειπαν να περασω απο Δευτερα!αντε βγαλτε συμπερασμα!ΜΗΠΩΣ κανουν οτι θελουν;
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Κεντρική ΜακεδονίαΝΟΜΟΣ: ΘεσσαλονίκηςΠΕΡΙΟΧΗ: ΔυτικήΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:189Δ΄περιοχή 12ωρα:νεοχωρουδα-πενταλοφος, λουδιας-ανατολικο και ενα ακόμη. δέχτηκα 12ωρο,οπότε μένει κενό ένα 6ωρο στο πλατύ ημαθίας
Παράθεση από: ek Π20 στις Δεκεμβρίου 11, 2009, 01:32:45 pmΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Κεντρική ΜακεδονίαΝΟΜΟΣ: ΘεσσαλονίκηςΠΕΡΙΟΧΗ: ΔυτικήΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:189Δ΄περιοχή 12ωρα:νεοχωρουδα-πενταλοφος, λουδιας-ανατολικο και ενα ακόμη. δέχτηκα 12ωρο,οπότε μένει κενό ένα 6ωρο στο πλατύ ημαθίαςΤι σχέση έχει το Πλατύ Ημαθίας με τη Θεσσαλονίκη;Έτσι όπως το έγραψες μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι το Πλατύ Ημαθίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: nikol_t στις Δεκεμβρίου 11, 2009, 02:48:11 pmπηρα τηλ κ μου ειπαν οτι ειμαι υπο προσληψη!!!!ενω εχω αρνηθει σε ολες τελοσ παντων για να μην τα πολυλογο μου ειπαν οτι θααα με καλουσαν απλα δινουν προτεραιοτητα σε αυτους που δεν βρισκονται υπο προσληψη(για δυτικη θεσσαλονικη) κ μου ειπαν να περασω απο Δευτερα!αντε βγαλτε συμπερασμα!ΜΗΠΩΣ κανουν οτι θελουν;Προφανώς κάποιοι σε έχουν δεσμεύσει. Προσπάθησε να μαθεις ποιοι είναι και πάρτους τηλέφωνο να σε αποδεσμεύσουν
Παράθεση από: nikol_t στις Δεκεμβρίου 11, 2009, 02:48:11 pmπηρα τηλ κ μου ειπαν οτι ειμαι υπο προσληψη!!!!ενω εχω αρνηθει σε ολες τελοσ παντων για να μην τα πολυλογο μου ειπαν οτι θααα με καλουσαν απλα δινουν προτεραιοτητα σε αυτους που δεν βρισκονται υπο προσληψη(για δυτικη θεσσαλονικη) κ μου ειπαν να περασω απο Δευτερα!αντε βγαλτε συμπερασμα!ΜΗΠΩΣ κανουν οτι θελουν;εχεις αρνηθεί αλλά σε έχουν αποδεσμεύσει από τους άλλους νομούς;είχα κ εγω περσυ θέμα ενω εστειλα φαξ για αρνηση και ξεχασαν να με αποδεσμεύσουν τα ζ..........τώρα αν έχει καλέσει η δυτική άτομα πρέπει πρώτα να εξυπηρετήση αυτά και μετά εσένα δεν γίνεται δηλ να πάρει τις ώρες από κάποιον που δεσμευτικε ότι θα δώσει για να τις δώσει σε σένα; γι' αυτό λέμε να είμαστε σίγουροι ότι μας έχουν αποδεσμεύσει οι υπόλοιπες διευθύνσεις.δεν είναι κακό να παίρνουμε στις διευθύνσεις που και που...........