0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος είναι περίεργη χρονιά και δε μπορούμε να ξέρουμε.. Είχαμε ολοήμερο 2 ταχυτήτων με μας που είμαστε και υποχρεωτική ειδικότητα και τους θεατρολόγους να ερχόμαστε τελευταίοι στην ανάληψη υπηρεσίας. Ισως πρέπει να απευθυνθούμε σε κάποιο γραφείο Αβάθμιας του υπουργείου πουναι υπεύθυνο για τις πιστώσεις στα ολοήμερα..
Παράθεση από: anna-kat στις Νοεμβρίου 18, 2009, 12:16:43 pmκαλημέρα, για αθήνα ξέρουμε τίποτα?ξέρει κάποιος να μου πει, αν αρνηθώ ωρομισθία φέτος τα μόρια απο τον ΑΣΕΠ του χρόνου θα είναι ίδια με φέτος, θα έχω τα μισά ή τα χάνω τελείως?Την πρώτη χρονιά παίρνεις όλα τα μόρια από τον ασεπ και τη δεύτερη τα μισά. Αλλά αυτό ισχύει μέχρι τώρα, δεν ξέρω τι θα γίνει με τις αλλαγές που ετοιμάζει το υπουργείο.
καλημέρα, για αθήνα ξέρουμε τίποτα?ξέρει κάποιος να μου πει, αν αρνηθώ ωρομισθία φέτος τα μόρια απο τον ΑΣΕΠ του χρόνου θα είναι ίδια με φέτος, θα έχω τα μισά ή τα χάνω τελείως?
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι κρατάς τα μόρια μέχρι τον επόμενο Ασεπ. Όταν αυτός γίνει τα μόρια του προϋγούμενου διαιρούνται με το 2. (Του προ προηγούμενου με το 4 κτλ). Έτσι δεν είναι?
Μήπως τι το δύσκολο θα διδάξουμε και πρέπει να δόσουμε ΑΣΕΠ.
ΝΟΜΟΣ: Αρκαδίας (= ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ)