0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α, είσαι πολύ τυχερός εύχομαι τα καλύτερα...Από Αργολίδα είμαι εγώ, αλλά μένω Αθήνα και κάνω εδώ τα χαρτιά μου. Μεγάλη βλακεία γιατί αν τα έκαναν Πελοπόννησο θα ήμουν 3η και θα με παιρναν αμέσως και από πρωινό και από ολοήμερο και μέσα στο σπίτι μου. Εδώ Αθήνα τρομπ.... και ούτε στο 100 έχουν φτάσει, ενώ σε όλη την Ελλάδα το έχουν ξεπεράσει. Τι να πεις....Καλή αρχή!!!
Παιδιά, είμαι Κρήτη, εχω ΑΣΠΑΙΤΕ και μηδενική προϋπηρεσία. Υπάρχει πιθανότητα φέτος να με καλέσουν ?
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΠΕΛ/ΣΟΥΝΟΜΟΣ: ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΠΕΡΙΟΧΗ:ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 4 (σημερινή θέση, μετά από αρνήσεις άλλων)Ήμουν πέρυσι, φέτος αρνήθηκα.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΠΕΛ/ΣΟΥΝΟΜΟΣ: ΚΟΡΙΝΘΙΑΣΠΕΡΙΟΧΗ:ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 2 (σημερινή θέση)Αποδέχθηκα τη θέση.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΝΟΜΟΣ: ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ >20 (Θα πάρουν συνολικά 10ΑΤΟΜΑ)ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΑΚΟΜΑΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: >35 (ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΟΥΣ 10)ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΕΣΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΤΕΛΟΣ-ΚΑΛΥΦΤΗΚΑΝΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: ?
Συνάδελφοι να ρωτήσω κάτι?Αν σε καλέσουν από έναν άλφα νομό και αρνηθείς μετά χάνεις τη σειρά σου για τον ίδιο άλφα νομό? Όταν δηλαδή ξαναβγούν οι πιστώσεις ξεκινάνε πάλι από την αρχή του πίνακα και σε παίρνουν ξανά τηλ κ σενα που αρνήθηκες ή συνεχίζουν από κει που σταματήσανε?
Παράθεση από: solero στις Νοεμβρίου 20, 2009, 04:54:37 pmΣυνάδελφοι να ρωτήσω κάτι?Αν σε καλέσουν από έναν άλφα νομό και αρνηθείς μετά χάνεις τη σειρά σου για τον ίδιο άλφα νομό? Όταν δηλαδή ξαναβγούν οι πιστώσεις ξεκινάνε πάλι από την αρχή του πίνακα και σε παίρνουν ξανά τηλ κ σενα που αρνήθηκες ή συνεχίζουν από κει που σταματήσανε?Απάντηση κανείς?