0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 07, 2009, 08:16:37 pmΛέτε να πάει Νοέμβρη η όλη διαδικασία; Δηλαδή να πάω ένα ταξιδάκι που έχω στο μυαλό μου Αχ βρε Αννέτα... "Προφητική" η ατάκα σου! Δυο μήνες στο Νεπάλ θα μπορούσες να είχες πάει και ακόμα την ίδια κατάσταση θα έβρισκες!!!
Λέτε να πάει Νοέμβρη η όλη διαδικασία; Δηλαδή να πάω ένα ταξιδάκι που έχω στο μυαλό μου
Οι δάσκαλοι κλείνουν τα σχολεία στις 3 γιατί λένε ότι δεν έχουν ειδικότητες και έτσι πρέπει να τρέχω κάθε μέρα από τις 1.
Μία βοήθεια γιατί είμαι λίγο άσχετη. ο ενιαίος πίνακας διορισμών ποιούς περιλαμβάνεί; πέρα απο 30μηνο, 24μηνο και ΑΣΕΠ διορίζονται και με λιγότερους μήνες προϋπηρεσίας;
Η Δυτική Θεσσαλονίκκη έχει καλέσει μέχρι το νούμερο 72 αλλά βλέπουν μέχρι και το νούμερο 135. Θα καλέσουν μόλις έχουν πιστώσεις σίγουρα αυτούς και πολλούς ακόμη γιατί έχουν πολλά κενά!
Το 90 στην Α Αθηνας πώς εχει προκυψει; Και σημερα που πηρα τηλεφωνο μου ειπανε οτι ειναι ακομα στο 43...
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 23/11/2009 ΤΡΙΚΑΛΑ 49 ?ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 49 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟ