0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: IoannaJ στις Νοεμβρίου 24, 2009, 01:41:05 pmΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 23/11/2009 ΤΡΙΚΑΛΑ 49 ?ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 49 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 23/11/2009 ΤΡΙΚΑΛΑ 49 ?ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 49 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟ
Ποιος επικοινώνησε με Τρίκαλα και του έδωσαν αυτόν τον αριθμό? Στα Τρίκαλα δεν λένε ονόματα ούτε αριθμό. Είπαν μόνο ότι κάλεσαν 10 άτομα και θα σταματήσουν να καλούν.Ίσως συνεχίσουν αργότερα.
συνάδελφοι να κάνω μια λίγο άσχετη ερώτηση (θέλω τη γνώμη σας)από τα ΙΕΚ που είμαι εκπαιδευτής πληροφορικής εδώ και 2 χρόνια συνεχόμενα, θέλουν να με στείλουν μέσα στο Μάιο 20 μέρες (ή αν δε μπορώ για 20 τότε για 10 ημέρες) Ισπανία όλα πληρωμένα στα καλύτερα ξενοδοχεία, και αεροπορικά, και πλήρη διατροφή.... για να συνοδεύσω τους καταρτιζόμενους σε πρακτική εκπαίδευση σε κάτι εργοστάσια νέων τεχνολογιών εκεί! αξίζει να παρατήσω το ολοήμερο για 20 μέρες (ή για λιγότερες για 10) και να χάσω τα αντίστοιχα μόρια εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου πάντως αυτό με την εκπαιδευτική εκδρομή των ΙΕΚ συμβαίνει τραγικά σπάνια στο χώρο τον ΙΕΚ και γενικά θεωρείται μεγάλη ευκαιρία......!!!!!
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:ΘεσσαλίαςΝΟΜΟΣ:τρικαλωνΠΕΡΙΟΧΗ: ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 49αρνηθηκα για 6 ωρες!!!
Παράθεση από: aghathi στις Νοεμβρίου 24, 2009, 12:08:43 pmΟι δάσκαλοι κλείνουν τα σχολεία στις 3 γιατί λένε ότι δεν έχουν ειδικότητες και έτσι πρέπει να τρέχω κάθε μέρα από τις 1. Στον Πύργο το κάνουν αυτό???
Οι δάσκαλοι κλείνουν τα σχολεία στις 3 γιατί λένε ότι δεν έχουν ειδικότητες και έτσι πρέπει να τρέχω κάθε μέρα από τις 1.