0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις μίλησα με Καρδίτσα. Έχει καλέσει μέχρι τον αριθμό 83.
Παράθεση από: mairi_PE20 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 10:00:27 amΜόλις μίλησα με Καρδίτσα. Έχει καλέσει μέχρι τον αριθμό 83.mairi σε ευχαριστω, γιατι καποιοι εδω μεσα ειναι πολυ καχυποπτοι
Παράθεση από: bagia στις Νοεμβρίου 25, 2009, 10:49:25 amΠαράθεση από: mairi_PE20 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 10:00:27 amΜόλις μίλησα με Καρδίτσα. Έχει καλέσει μέχρι τον αριθμό 83.mairi σε ευχαριστω, γιατι καποιοι εδω μεσα ειναι πολυ καχυποπτοιΑν έχω καταλάβει σωστά έχει γίνει θέμα με σένα για τα Τρίκαλα, Εγω είμαι πολύ πιο κάτω και περιμένω τηλ. Το θέμα στα Τρίκαλα είναι ότι δεν λένε αν καλούν και που βρίσκονται. Ο λόγος που γίνεται αυτό δημιουργεί υποψίες. Όχι για σένα αλλα για την διεύθυνση. Είπε μία κοπέλα ότι βρίσκεται πάνω απο σένα και δεν την κάλεσαν απο Τρίκαλα. Για μένα καλα έκανες και έγραψες πότε σε κάλεσαν και σε ποια σειρά είσαι γιατί έτσι θα μπορέσει και η κοπέλα να δει τί γίνεται με την σειρά της στα Τρίκαλα. Δεν είπε κανένας ότι φταις εσύ. τελικά δέχτηκες τις ώρες?
Έχουμε νεότερα σήμερα από Ηπειρο και Κεντρική Μακεδονία;
Ιωάννα πήρες τηλ στα Τρίκαλα? Τι σου είπαν?
Παράθεση από: mairi_PE20 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 01:38:36 pmΙωάννα πήρες τηλ στα Τρίκαλα? Τι σου είπαν? Πήγα από εκεί...Τα ίδια δεν μου λένε πόσους έχουν καλέσει και ούτε σε ποια σειρά βρίσκεται αυτός που κάλεσαν τελευταίο.Απλά μου είπαν ότι μας παίρνουν με την σειρά!Όσο για τα άτομα που κάλεσαν και είναι πιο κάτω είναι γιατί υπάρχει και άλλη λίστα για ΣΜΕΑ και ότι έχουν Ειδική Αγωγή και οτι τους θέλουν για ολοήμερα σε ΣΜΕΑ!Αυτά και απλά είμαστε σε αναμονή.....
Για Δυτική Μακεδονία γνωρίζει κανείς κάτι;Θα ξεκινήσουν οι προσλήψεις;