0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξέρει κανένας εάν η Πέλλα πληρώνει σχετικά στην ώρα της; η δυτική θεσ/νίκη ξέρω πως όχι η Χαλκιδική πληρώνει στην ώρα της,τουλάχιστον πέρυσι
Καστοριά (Δυτική Μακεδονία) κάλεσε μόνο 4-5 άτομα (μέχρι νούμερο ~15). Δεν πρόκειται να καλέσει άλλους ... Έδωσαν 12ωρο κανονικά ...
Παράθεση από: thymiaras στις Νοεμβρίου 27, 2009, 09:17:36 pmΚαστοριά (Δυτική Μακεδονία) κάλεσε μόνο 4-5 άτομα (μέχρι νούμερο ~15). Δεν πρόκειται να καλέσει άλλους ... Έδωσαν 12ωρο κανονικά ...γιατί;τι έγινε;εκλείσαν ολοήμερα-έχουν υπεραριθμίες από δευτεροβαθμια;πέρσυ πόσους πήραν;εκτος αν εννοείς μόνο για την πόλη της Καστοριας και όχι για το νομό!!!
Καλημερίζω τους συναδέλφους,Καλή μας εβδομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλαιότερους στο χώρο αν γνωρίζουν περίπου τα κενά της Κεντρικής Μακεδονίας. Δηλαδή πόσα περίπου άτομα απασχολεί η συγκεκριμένη περιφέρεια κάθε χρόνο στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία; Σίγουρα ο αριθμός είναι μεταβλητός λόγω των νέων ολοημέρων που προστίθενται στη λίστα κάθε φορά και άλλων παραγόντων, αλλά μιλάμε πάντα στο περίπου. Έχει κανείς κάποια εικόνα ώστε να ξέρουμε αν θα ελπίζουμε και εμείς;
Πως μπορούμε να δούμε τις πιστώσεις σε κάθε περιφέρεια;Εγώ είμαι περίπου στο 350 θα έχω ελπίδες φέτος;