0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pdeathina στις Ιανουαρίου 26, 2010, 05:30:39 pmΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΑΤΤΙΚΗΣΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ΓΥΡΩ ΣΤΟ 500ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΑΤΤΙΚΗΣΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΟΧΗ: Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ΓΥΡΩ ΣΤΟ 500Με πήραν τηλέφωνο και από τις 2 περιοχές σήμερα το πρωϊ.Αρνήθηκα και στις 2, ελπίζοντας να με καλέσουν από Α' Αθήνας.Εχεί κανένας νέα από Α' Αθήνας;Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους που περιμένουν.Γράφω φιλικά...Μου φαίνετε περίεργο να σε καλούν τέλος Γενάρη καί να αρνήθεις να πάς Α΄Πειραία περιμένοντας να σε καλέσει η Α΄Αθήνας.Γιατί το κάνετε βρε παιδιά αυτό εκεί στην Αθήνα;Με τον Ηλεκτρικό σε 10 λεπτά είσαι Πειραιά.Εγώ έχω λιώσει 2 αυτοκίνητα 4 χρόνια και εσάς σας είναι δύσκολο να μετακινηθείτε μέσα στην Πόλη;
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΑΤΤΙΚΗΣΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ΓΥΡΩ ΣΤΟ 500ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΑΤΤΙΚΗΣΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΟΧΗ: Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ΓΥΡΩ ΣΤΟ 500Με πήραν τηλέφωνο και από τις 2 περιοχές σήμερα το πρωϊ.Αρνήθηκα και στις 2, ελπίζοντας να με καλέσουν από Α' Αθήνας.Εχεί κανένας νέα από Α' Αθήνας;Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους που περιμένουν.
Παράθεση από: walkleon στις Ιανουαρίου 26, 2010, 09:47:47 pmΠαράθεση από: pdeathina στις Ιανουαρίου 26, 2010, 05:30:39 pmΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΑΤΤΙΚΗΣΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ΓΥΡΩ ΣΤΟ 500ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΑΤΤΙΚΗΣΝΟΜΟΣ: ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΟΧΗ: Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ΓΥΡΩ ΣΤΟ 500Με πήραν τηλέφωνο και από τις 2 περιοχές σήμερα το πρωϊ.Αρνήθηκα και στις 2, ελπίζοντας να με καλέσουν από Α' Αθήνας.Εχεί κανένας νέα από Α' Αθήνας;Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους που περιμένουν.Γράφω φιλικά...Μου φαίνετε περίεργο να σε καλούν τέλος Γενάρη καί να αρνήθεις να πάς Α΄Πειραία περιμένοντας να σε καλέσει η Α΄Αθήνας.Γιατί το κάνετε βρε παιδιά αυτό εκεί στην Αθήνα;Με τον Ηλεκτρικό σε 10 λεπτά είσαι Πειραιά.Εγώ έχω λιώσει 2 αυτοκίνητα 4 χρόνια και εσάς σας είναι δύσκολο να μετακινηθείτε μέσα στην Πόλη;Έχω και μια άλλη ασχολία πέρα των ολοημέρων που μου αποφέροει περισσότερα χρήματα από ότι τα σχολεία, τα όποια βέβαια δεν φτάνουν από μόνα τους.Για να μπορέσω να τα συνδυάσω πρέπει να είναι αρκετά κοντά, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή από το να αρνηθώ.
Κατι που αφορά την πληροφορική στα ολοήμερα: Φίλη που δουλεύει σε ολοήμερο της είπαν σήμερα οι δάσκαλοι στο σχολείο ότι σκέφτονται στο υπουργείο να κάνουν το μάθημα αυτό προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό όπως είναι σήμερα...Και όχι μόνο αυτό αλλά θα το διδάσκουν δάσκαλοι ή άλλες ειδικότητες όπως μαθηματικοί κλπ που θα θέλουν να συμπληρώσουν ωράριο...Έχετε ακούσει κάτι σχετικό???
Παράθεση από: si@ στις Ιανουαρίου 27, 2010, 09:37:43 pmΚατι που αφορά την πληροφορική στα ολοήμερα: Φίλη που δουλεύει σε ολοήμερο της είπαν σήμερα οι δάσκαλοι στο σχολείο ότι σκέφτονται στο υπουργείο να κάνουν το μάθημα αυτό προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό όπως είναι σήμερα...Και όχι μόνο αυτό αλλά θα το διδάσκουν δάσκαλοι ή άλλες ειδικότητες όπως μαθηματικοί κλπ που θα θέλουν να συμπληρώσουν ωράριο...Έχετε ακούσει κάτι σχετικό???Ας το διδάξει και η καθαρίστρια... Σε αυτή δεν έδωσαν ώρεςΜόλις αναλάβει υπηρεσία, "καθάρισε" το θέμα. Τέλος
Υπάρχουν άραγε ακόμα άνθρωποι που προσπαθούν να μπουν ωρομίσθιοι στην εκπαίδευση; Δεν διαβάζουν άραγε pde, alfavita, esos; Είναι δυνατόν.......Και μάλιστα 2 μήνες πριν τη λήξη του διδακτικού έτους;