0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο χαζό και αν ακούγεται το ότι αποκτά ο δάσκαλος μικρές και βασικές γνώσεις σε 10 ή 15 διαφορετικά πεδία, είναι παράλογο το πως κατέχει ο φοιτητής του Φ.Π.Ψ. τρεις επιστήμες όπως είναι η Φιλοσοφία, η Παιδαγωγική και η Ψυχολογία.
εμενα αλλο με απασχολει. Η παναθα τι θα κανει!!!
ΠαράθεσηΔιαβάζω τόση ώρα και βλέπω επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα για να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου.Anastasia86, συγγνώμη, αλλά αυτό λέγεται επιστημονικός διάλογος με επιχειρήματα (όποιος βέβαια ακολουθεί τις βασικές αρχές του...). Το να έχουμε διαφωνίες και ενστάσεις για κάποιο θέμα δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναπτύσσουμε τις απόψεις μας και να στηλιτεύουμε κάτι που θεωρούμε λάθος. Η ντροπή είναι σε όσους δεν μπορούν να αρθρώσουν επιστημονικό λόγο και στην τελική μην έχοντας ουσιαστική άποψη βρίζουν. Προσωπικά, απ’ό,τι θα διάβασες, αποφάσισα να απαντήσω, γιατί γράφτηκαν ανακρίβειες, τις οποίες ούτε το επίπεδό μου ούτε η μόρφωσή μου ανέχονται. Και είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου.
Διαβάζω τόση ώρα και βλέπω επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα για να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου.
κάτι διάβασα για ολοήμερο λυκειο που θα ξεκινήσει απ΄του χρονου σε δοκιμαστικό επίπεδο
Συνάδελφοι τα ολοήμερα δημοτικά θα γίνουν υποχρεωτικά. Πολλοί δάσκαλοι θα συνταξιοδοτηθούν για να μην τους πιάσει το ασφαλιστικό. Οι ίδιοι παραδέχονται ότι υπάρχει πρόβλημα. Το Υπουργείο θα αναγκαστεί να προσλάβει χιλιάδες 22χρονους δασκάλους (με την αύρα της νιότης) αλλά και πάλι θα υπάρχουν πολλά κενά.
Τελευταία προειδοποίηση:μην ξανα αναφερθεί στο εν λόγω θέμα το όνομά μου.
Την άποψη μου για την ΔΟΕ την έχω πει. Εμένα με εκφράζει αυτό που φώναζε τότε ο κόσμος μετά το τέλος της συναυλίας του Μίκη. ΔΩΣΤΕ ΤΗ "ΔΟΕ" ΣΤΟ ΛΑΟ. Γιατί αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία με τη ΔΟΕ εκεί θα καταλήξουμε. Ειδικά όταν ο πρόεδρος της (και με λύπη βλέπω ότι συμφωνούν και νέοι δάσκαλοι) θέλει να πετάξει έξω από την εκπαίδευση τις ειδικότητες που κλείνουν δεκαετία στα δημοτικά.