0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
[quote author=
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 04, 2009, 03:26:02 pm[quote author=
......... Επίσης, αφιέρωσα ώρες για να διαβάσω από την πρώτη σελίδα τη συζήτηση και παρατήρησα μια απαξιωτική στάση των συγκεκριμένων δασκάλων προς τους συναδέλφους και μια διάθεση αλαζονείας και απόκρυψης της αλήθειας. Ίσως είναι τα κατάλοιπα του συνδρόμου της πάλαι ποτέ διετούς ή τριετούς ακαδημίας...
καλησπερα σαν καθηγητης αλλα πανω απο ολα σαν κοινωνικο ον οφειλεις να κρατας την ψυχραιμια σου αγαπητε μου δον κιχωτη...πανω απο ολα ειμαστε καθηγητες αντι λοιπον να στρεφουμε τα βελη μας ο ενας στον αλλον ας τα στεψουμε εκει που πρεπει...για να το πετυχουμε αυτο λοιπον πρεπει να ειμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ...Να θελει καποιος να δουλεψει ειναι λογικο αλλωστε και εγω θελω να διοριστω αλλα μεχρι να γινει αυτο κανω κατι αλλο οπως ολοι μας αλλωστε...Δεν συγκρουομαι με δασκαλους κλπ ελπιζοντας οτι θα βγει κατι ετσι....
...Περιττό να πω ότι δεν θα άνοιγε τέτοιο τόπικ αν δεν υπήρχαν τα ολοήμερα δημοτικά ή αν υπήρχαν ολοήμερα γυμνάσια-λύκεια.
...άραγε εάν σε μια άλλη ζωή διοριζόμασταν ολοι μα όλοι θα είχαμε την ίδια γνώμη για τους δασκάλους;
Παράθεση από: syrrahm στις Νοεμβρίου 04, 2009, 04:54:00 pm...Περιττό να πω ότι δεν θα άνοιγε τέτοιο τόπικ αν δεν υπήρχαν τα ολοήμερα δημοτικά ή αν υπήρχαν ολοήμερα γυμνάσια-λύκεια.................
Eγώ την άποψή μου εξέφρασα και την πιστεύω. Άλλωστε έκανα παράθεση στο πρώτο μήνυμα του τόπικ. Τελικά ποιος είναι ο στόχος : η θυματοποίηση και η σύγκρουση με τους δασκάλους ή η δημιουργία ολοήμερων γυμνασίων ( ή κάποιος άλλος);