*

Αποστολέας Θέμα: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???  (Αναγνώστηκε 93876 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
Απ: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???
« Απάντηση #350 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 09:55:57 am »
κατοχος δεν ειναι κανενας καμιας επιστημης...γνωστες ειμαστε ολοι σε διαφορετικα επιπεδα....εφοσον η επιστημη εξελισεται συνεχως..εκαστος στο ειδος του...Ιωαννη...οι δασκαλοι ειδικευονται σε ηλικιες που αν τοποθετουσαν εμες ...μαλλον θα πελαγωναμε...πως να εξηγησεις σε ενα παιδακι β δημοτικου τα ρηματα κλπ...εκει λοιπον υστερουμαι εμεις...η μαλλον οι δασκαλοι γνωριζουν κατι παραπανω..οπως απο την αλλη εκεινοι δεν μπορουν να χειριστουν την δυσκολη εφηβικη ηλικια..
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:12:46 »

Αποσυνδεδεμένος Don Quixote

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 10:06:27 am »
...καλημερα,βρε Ιωαννη μη γινεσαι μηδενιστης.εχεις φανατιστει τοσο πολυ που αρχιζεις και χανεις το μετρο...

Μου αρέσει που βρίσκεις τον Γιάννη μηδενιστή και φανατικό. ;D Ίσως μια από τις πιο αξιόλογες "πένες" στο pde. :P
"Φανατικό" βέβαια μπορείς να πεις έμενα. Γιατί ναι, έχω "φανατιστεί" εναντίων της ΔΟΕ και των συνδικαλιστών της.

...οι δασκαλοι ειδικευονται σε ηλικιες που αν τοποθετουσαν εμες ...μαλλον θα πελαγωναμε...πως να εξηγησεις σε ενα παιδακι β δημοτικου τα ρηματα κλπ...εκει λοιπον υστερουμαι εμεις...η μαλλον οι δασκαλοι γνωριζουν κατι παραπανω...

Αυτό που λες για τα παιδιά β δημοτικού είναι απίστευτα "ατυχές". Είπαμε, αν μπορούμε καθηγητές – ειδικότητες να βοηθήσουμε στις μεγάλες τάξεις πέμπτη & έκτη. Ή μόνο έκτη που είπε και ο Μάρκος.  ;D  Δεν μίλησε κανείς για β δημοτικού...

Αποσυνδεδεμένος Ioannis!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 10:12:09 am »
Κοίταξε αυτό το επιχείρημα (που γράφουν και οι δάσκαλοι) δεν είναι τόσο ισχυρό... Σίγουρα κάθε ηλικία έχει και τις ιδιαιτερότητές της. Μην ξεχνάς όμως πως στις Εξελικτικές Ψυχολογίες Α΄ και
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2009, 10:14:46 am από Ioannis! »
«Άνευ της παιδαγωγικής ταύτης μορφώσεως, οσονδήποτε και αν είναι φιλολογικώς πεπαιδευμένος ο μέλλων διδάσκαλος, κινδυνεύει διπλούν τινά κίνδυνον…».

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #353 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 10:12:40 am »
...καλημερα,βρε Ιωαννη μη γινεσαι μηδενιστης.εχεις φανατιστει τοσο πολυ που αρχιζεις και χανεις το μετρο...

Μου αρέσει που βρίσκεις τον Γιάννη μηδενιστή και φανατικό. ;D Ίσως μια από τις πιο αξιόλογες "πένες" στο pde. :P
"Φανατικό" βέβαια μπορείς να πεις έμενα. Γιατί ναι, έχω "φανατιστεί" εναντίων της ΔΟΕ και των συνδικαλιστών της.

...οι δασκαλοι ειδικευονται σε ηλικιες που αν τοποθετουσαν εμες ...μαλλον θα πελαγωναμε...πως να εξηγησεις σε ενα παιδακι β δημοτικου τα ρηματα κλπ...εκει λοιπον υστερουμαι εμεις...η μαλλον οι δασκαλοι γνωριζουν κατι παραπανω...

Αυτό που λες για τα παιδιά β δημοτικού είναι απίστευτα "ατυχές". Είπαμε, αν μπορούμε καθηγητές – ειδικότητες να βοηθήσουμε στις μεγάλες τάξεις πέμπτη & έκτη. Ή μόνο έκτη που είπε και ο Μάρκος.  ;D  Δεν μίλησε κανείς για β δημοτικού...
Παραληψη μου Δων Κιχωτη...εισαι λοιπον ;φανατικος ;D ;D..το γνωριζω οτι εχει ειπωθει για τις μεγαλες ταξεις αλλα αναφερομουν  γενικοτερα..εγω πηγα σχολειο στο εξωτερικο και ειχαμε διαφορετικους δασκαλους απο την τριτη δημοτικου...δεν παθαμε τιποτα οταν μπηκαμε στο γυμνασιο...αρα γνωριζω απο την μερια της πρωην μαθητριας πως ειναι σαν αισθηση.. :P :Pελπιζω να μη νιωθεις αδικημενος τωρα ;)Οσο για τον Ιωαννη δεν θεωρω οτι τον μειωσα..οντως ειναι μια απο τις καλυτερες και πιο σοβαρες φωνες εδω μεσα και του το εχω αναγνωρισει δημοσια.. :-[ :-[
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2009, 10:19:13 am από Αναστασια 76 »
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:12:46 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #354 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 10:14:57 am »
Κοίταξε αυτό το επιχείρημα (που γράφουν και οι δάσκαλοι) δεν είναι τόσο ισχυρό... Σίγουρα κάθε ηλικία έχει και τις ιδιαιτερότητές της. Μην ξεχνάς όμως πως στις Εξελικτικές Ψυχολογίες Α΄ και
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Ioannis!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 10:33:06 am »
Παράθεση
πιστευεις οτι αρκουν μονο αυτα;;;

Όχι κατ'ανάγκην, 2 παραδείγματα έφερα. Και στην τελική, Αναστασία, δεν το έγραψα, για να υποστηρίξω ότι θέλουμε να αναλάβουμε πχ. τη β΄δημοτικού! Προς Θεού. Τις ανώτερες τάξεις θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε, όπως έχει γραφεί εδώ και μέρες και έχει προταθεί και από επίσημους φορείς. Το ανέφερα για να πάψουν κάποιοι να προβάλλουν ως επιχείρημα τις ηλικίες και τις σχολές. Ας βρουν κάτι πιο χειροπιαστό (αν υπάρχει). Παιδιά, σκοπός των απαντήσεών μου (όπως έγραψα και στον Th2008) δεν είναι να διεκδικήσω κανενός τη θέση. Θέση έχω. Γράφω για την αποκαστάσταση της αλήθειας.

Παράθεση
Οσο για τον Ιωαννη δεν θεωρω οτι τον μειωσα..οντως ειναι μια απο τις καλυτερες και πιο σοβαρες φωνες εδω μεσα και του το εχω αναγνωρισει δημοσια.

Το ξέρω βρε και σε έχω ευχαριστήσει δημόσια. Συζήτηση κάνουμε!  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2009, 10:59:04 am από Ioannis! »
«Άνευ της παιδαγωγικής ταύτης μορφώσεως, οσονδήποτε και αν είναι φιλολογικώς πεπαιδευμένος ο μέλλων διδάσκαλος, κινδυνεύει διπλούν τινά κίνδυνον…».

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #356 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 12:18:11 am »
Παράθεση
πιστευεις οτι αρκουν μονο αυτα;;;

Όχι κατ'ανάγκην, 2 παραδείγματα έφερα. Και στην τελική, Αναστασία, δεν το έγραψα, για να υποστηρίξω ότι θέλουμε να αναλάβουμε πχ. τη β΄δημοτικού! Προς Θεού. Τις ανώτερες τάξεις θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε, όπως έχει γραφεί εδώ και μέρες και έχει προταθεί και από επίσημους φορείς. Το ανέφερα για να πάψουν κάποιοι να προβάλλουν ως επιχείρημα τις ηλικίες και τις σχολές. Ας βρουν κάτι πιο χειροπιαστό (αν υπάρχει). Παιδιά, σκοπός των απαντήσεών μου (όπως έγραψα και στον Th2008) δεν είναι να διεκδικήσω κανενός τη θέση. Θέση έχω. Γράφω για την αποκαστάσταση της αλήθειας.

Παράθεση
Οσο για τον Ιωαννη δεν θεωρω οτι τον μειωσα..οντως ειναι μια απο τις καλυτερες και πιο σοβαρες φωνες εδω μεσα και του το εχω αναγνωρισει δημοσια.

Το ξέρω βρε και σε έχω ευχαριστήσει δημόσια. Συζήτηση κάνουμε!  :)
Στον Δον Κιχωτη πεστα που ειναι τοσο φανατισμενος... ;D ;Dκαι δεν το ειδε..... ;D ;D ;D
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Φεβρουαρίου 02, 2010, 12:45:57 pm »
"Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες οι δάσκαλοι κάθονται 8 ώρες στο σχολείο και όχι 4. Οι διδακτικες ώρες είναι οι ίδιες σε όλη την ευρώπη. Έτσι δεν θα χρειαστεί να προσλαμβάνουμε χιλιάδες δασκάλους για τα ολοήμερα και ότι προετοιμασία έχουν να κάνουν για τα μαθήματα της επόμενης μέρα μπορούν να την κάνουν στο σχολείο και όχι το απόγευμα που θεωρητικά ξοδέουν ένα τρίωρο"
αν συνεχίσουν δηλαδή να προσλαμβάνουν δάσκαλους με το τσουβάλι άντε να περισσέψουν λεφτά και για τους υπόλοιπους...

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Φεβρουαρίου 02, 2010, 01:53:25 pm »
"Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες οι δάσκαλοι κάθονται 8 ώρες στο σχολείο και όχι 4. Οι διδακτικες ώρες είναι οι ίδιες σε όλη την ευρώπη. Έτσι δεν θα χρειαστεί να προσλαμβάνουμε χιλιάδες δασκάλους για τα ολοήμερα και ότι προετοιμασία έχουν να κάνουν για τα μαθήματα της επόμενης μέρα μπορούν να την κάνουν στο σχολείο και όχι το απόγευμα που θεωρητικά ξοδέουν ένα τρίωρο"
αν συνεχίσουν δηλαδή να προσλαμβάνουν δάσκαλους με το τσουβάλι άντε να περισσέψουν λεφτά και για τους υπόλοιπους...

Αν αυτό είχε συμβεί στον κλάδο σου , θα είχες την ίδια άποψη;

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Φεβρουαρίου 02, 2010, 11:23:08 pm »
γιατι να ειχα διαφορετικη δηλαδη?

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Μαρτίου 11, 2010, 01:19:32 am »

Αν αυτό είχε συμβεί στον κλάδο σου , θα είχες την ίδια άποψη;

Να που οφείλεται    το οικονομικό πρόβλημα και μειώνουν  τους διορισμούς       στους δασκάλους        διόρισαν πολλούς και δεν περισσεύουν άλλα χρήματα.
 Επείγον,           εσένα  πρέπει να σε καλεσει ο παπακων/νου :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2010, 08:30:28 pm από PO-PA-KI »

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Μαρτίου 11, 2010, 01:39:26 am »

Χαχαχαχχαχαχααα!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ο τίτλος όλα τα λεφτα: "Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???"
Φαντάζομαι το ύφος της ερώτησης και με πιάνει νευρικό γέλιο.. χαχαχαχαχαχα...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

"Μα καλά..χρειάζονται τόσοι πολλοί δάσκαλοι;;; :o :o :o :o "

Ουχαχαχα..  ;D ;D ;D ;D ;D

Σορρυ.. :-\
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Μαρτίου 11, 2010, 02:04:23 pm »
χαχα

Αποσυνδεδεμένος pasxalisΠΕ02

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Μαρτίου 11, 2010, 02:20:41 pm »

Τους μισθούς που παίρνουν οι δάσκαλοι στην Ευρώπη τους γνωρίζετε?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182624
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)