0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...καλημερα,βρε Ιωαννη μη γινεσαι μηδενιστης.εχεις φανατιστει τοσο πολυ που αρχιζεις και χανεις το μετρο...
...οι δασκαλοι ειδικευονται σε ηλικιες που αν τοποθετουσαν εμες ...μαλλον θα πελαγωναμε...πως να εξηγησεις σε ενα παιδακι β δημοτικου τα ρηματα κλπ...εκει λοιπον υστερουμαι εμεις...η μαλλον οι δασκαλοι γνωριζουν κατι παραπανω...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 06, 2009, 09:21:47 am...καλημερα,βρε Ιωαννη μη γινεσαι μηδενιστης.εχεις φανατιστει τοσο πολυ που αρχιζεις και χανεις το μετρο...Μου αρέσει που βρίσκεις τον Γιάννη μηδενιστή και φανατικό. Ίσως μια από τις πιο αξιόλογες "πένες" στο pde. "Φανατικό" βέβαια μπορείς να πεις έμενα. Γιατί ναι, έχω "φανατιστεί" εναντίων της ΔΟΕ και των συνδικαλιστών της.Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 06, 2009, 09:55:57 am...οι δασκαλοι ειδικευονται σε ηλικιες που αν τοποθετουσαν εμες ...μαλλον θα πελαγωναμε...πως να εξηγησεις σε ενα παιδακι β δημοτικου τα ρηματα κλπ...εκει λοιπον υστερουμαι εμεις...η μαλλον οι δασκαλοι γνωριζουν κατι παραπανω...Αυτό που λες για τα παιδιά β δημοτικού είναι απίστευτα "ατυχές". Είπαμε, αν μπορούμε καθηγητές – ειδικότητες να βοηθήσουμε στις μεγάλες τάξεις πέμπτη & έκτη. Ή μόνο έκτη που είπε και ο Μάρκος. Δεν μίλησε κανείς για β δημοτικού...
Κοίταξε αυτό το επιχείρημα (που γράφουν και οι δάσκαλοι) δεν είναι τόσο ισχυρό... Σίγουρα κάθε ηλικία έχει και τις ιδιαιτερότητές της. Μην ξεχνάς όμως πως στις Εξελικτικές Ψυχολογίες Α΄ και
πιστευεις οτι αρκουν μονο αυτα;;;
Οσο για τον Ιωαννη δεν θεωρω οτι τον μειωσα..οντως ειναι μια απο τις καλυτερες και πιο σοβαρες φωνες εδω μεσα και του το εχω αναγνωρισει δημοσια.
Παράθεσηπιστευεις οτι αρκουν μονο αυτα;;;Όχι κατ'ανάγκην, 2 παραδείγματα έφερα. Και στην τελική, Αναστασία, δεν το έγραψα, για να υποστηρίξω ότι θέλουμε να αναλάβουμε πχ. τη β΄δημοτικού! Προς Θεού. Τις ανώτερες τάξεις θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε, όπως έχει γραφεί εδώ και μέρες και έχει προταθεί και από επίσημους φορείς. Το ανέφερα για να πάψουν κάποιοι να προβάλλουν ως επιχείρημα τις ηλικίες και τις σχολές. Ας βρουν κάτι πιο χειροπιαστό (αν υπάρχει). Παιδιά, σκοπός των απαντήσεών μου (όπως έγραψα και στον Th2008) δεν είναι να διεκδικήσω κανενός τη θέση. Θέση έχω. Γράφω για την αποκαστάσταση της αλήθειας.ΠαράθεσηΟσο για τον Ιωαννη δεν θεωρω οτι τον μειωσα..οντως ειναι μια απο τις καλυτερες και πιο σοβαρες φωνες εδω μεσα και του το εχω αναγνωρισει δημοσια.Το ξέρω βρε και σε έχω ευχαριστήσει δημόσια. Συζήτηση κάνουμε!
"Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες οι δάσκαλοι κάθονται 8 ώρες στο σχολείο και όχι 4. Οι διδακτικες ώρες είναι οι ίδιες σε όλη την ευρώπη. Έτσι δεν θα χρειαστεί να προσλαμβάνουμε χιλιάδες δασκάλους για τα ολοήμερα και ότι προετοιμασία έχουν να κάνουν για τα μαθήματα της επόμενης μέρα μπορούν να την κάνουν στο σχολείο και όχι το απόγευμα που θεωρητικά ξοδέουν ένα τρίωρο"αν συνεχίσουν δηλαδή να προσλαμβάνουν δάσκαλους με το τσουβάλι άντε να περισσέψουν λεφτά και για τους υπόλοιπους...
Παράθεση από: ermionoula στις Φεβρουαρίου 02, 2010, 12:45:57 pm"Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες οι δάσκαλοι κάθονται 8 ώρες στο σχολείο και όχι 4. Οι διδακτικες ώρες είναι οι ίδιες σε όλη την ευρώπη. Έτσι δεν θα χρειαστεί να προσλαμβάνουμε χιλιάδες δασκάλους για τα ολοήμερα και ότι προετοιμασία έχουν να κάνουν για τα μαθήματα της επόμενης μέρα μπορούν να την κάνουν στο σχολείο και όχι το απόγευμα που θεωρητικά ξοδέουν ένα τρίωρο"αν συνεχίσουν δηλαδή να προσλαμβάνουν δάσκαλους με το τσουβάλι άντε να περισσέψουν λεφτά και για τους υπόλοιπους...Αν αυτό είχε συμβεί στον κλάδο σου , θα είχες την ίδια άποψη;