*

Αποστολέας Θέμα: ΙΕΚ ΚΑΙ ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 6159 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος renaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΙΕΚ ΚΑΙ ΠΕ06
« στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 03:10:23 pm »
me proselavan sto iek tis perioxis mou gia to mathima ton agglikon stin pliroforiki kai farmakopious.exei kaneis kamia idea ti kanoume?fantazomai orologia kai ti allo??exei na proteinei kapoios kanena site i vivlio pou na boreso na vro iliko??

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΙΕΚ ΚΑΙ ΠΕ06
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:04:53 »

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 10:01:15 pm »
δυσκολα πραγματα, εχεις δικιο, επειδη με πηραν κι εμενα σε κατι περιεργες ειδικοτητες, δυσκολες, δεν ξερω κι εγω... αλλα κι εγω ορολογια σκεφτηκα  και γενικα αγγλικα, δηλαδη γραμματικη και κανενα κειμενο σχετικο με την ειδικοτητα... τι αλλο να κανεις... και ορολογια πως θα κανεις ακριβως;; θα τους δινεις συνεχεια λεξεις;;; δεν περνανε τρεις ωρες τη βδομαδα ετσι... δεν ξερω...
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος GLIKA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 11:15:14 pm »
δεν υπάρχουν βιβλία και ο εκπαιδευτής πρέπει να οργανώσει και να βρει τα πάντα μόνος του, γι αυτο εξάλλου πληρώνουν καλά για κάθε ώρα (άσχετο αν τα χρήματα τα παίρνεις μετα απο 2 χρόνια και βάλε.Ειπαμε εθελοντισμός αλλα πρέπει να ζησουμε κιόλας

Αποσυνδεδεμένος ELENH 27

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 08:29:36 am »
Με καλεσανε και μενα σε ΙΕΚ της περιοχης μου για 2 ωρες την εβδομαδα σε άλλο κλαδο.μηπως γνωριζετε ποσα λεφτα μας δινουν την ωρα και τι οφελοι εχουμε σαν εκπαιδευτικοι?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:04:53 »

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 08:39:43 am »
δεν ξερω πόσα είναι τα λεφτα...ξερω οτι ξεχνας να τα πάρεις....

Αποσυνδεδεμένος renaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 08:44:49 am »
ap'oso gnorizo i proipiresia sta iek den prosmetrate gia tous pinakes anapliroton kai oromisthion.Vasika ekei pou isos xreiastei einai sta sde gia na apodeikseis didaktiki ebeiria se enilikes.

Αποσυνδεδεμένος olde

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 09:38:51 am »
 Καλημέρα σας! Κ μένα με προσελαβαν σε ΙΕΚ, πρωτη φορά έκανα αίτηση. ¨Οπως είπατε, για αγγλικά δεν υπάρχει ύλη, βιβλιογραφία κλπ οπότε ότι κατεβάσει το κεφάλι μας. Η υπεύθυνη μου μίλησε κυρίως για ορολογία κ το μόνο που σκέφτηκα είναι να ξεθάψω τα βιβλία φίλων κ γνωστων που σπούδασαν κάτι παρόμοιο σε ΤΕΙ ή ΙΕΚ κ έκαναν αγγλικα εκεί.
Για πληροφορική, λογιστική κ διάφορα παρόμοια υπάρχουν σίγουρα στο εμπόριο βιβλία με αγγλική ορολογία. Τώρα για το κόστος τους......??? Κ φυσικά πάντα υπάρχει η επίλογη του internet αλλά σίγουρα αυτό χρειάζεται χρονο.

Αποσυνδεδεμένος Jen

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 09:54:48 am »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ ΓΩ ΣΕ ΙΕΚ. ΟΝΤΩΣ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΚΑΤΙ

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 10:37:08 am »
Μπορειτε να κοιταξετε σε sites για efl, που συνηθως εχουν και καποια αρχεια για english for specific purposes.

http://www.onestopenglish.com/section.asp?sectionType=listsummary&catid=58015 εδω εχει καποια business english για παραδειγμα

http://www.onestopenglish.com/section.asp?sectionType=listsummary&catid=58018 κι αυτο πολυ ενδιαφερον

http://www.sharpened.net/glossary/ ενδεικτικα για πληροφορικη

http://www.aboutpharmacyschools.com/pharmacy/resources/glossary/ για φαρμακευτικη

Και γενικοτερα, μια αναζητηση για glossary, η το αντικειμενο σπουδων, κατι θα βγαλει.

Δειτε και το about.com, νομιζω ειχα βρει παλια κατι ωραια μαθηματα για αγγλικα για ξενοδοχειακες επιχειρησεις.

Αποσυνδεδεμένος Carmencita

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 01:15:59 pm »
Πότε ξεκινάν τα μαθήματα; Έκανα αιτηση, πήρα προχθες τηλέφωνο και μου είπαν με επέλεξαν για ένα 3ωρο και θα με ειδοποιήσουν τηλεφωνικά, αλλά δεν με πήρε κανένας μέχρι τώρα...

Αποσυνδεδεμένος klot67

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 03:41:08 pm »
Εμένα με ειδοποίησαν χθες ότι ξεκινάω την ερχόμενη Τρίτη.Πάρε ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα ναενημερωθείς.

Αποσυνδεδεμένος Carmencita

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 04:45:26 pm »
Τελικά με ειδοποίησαν και μενα σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 09:02:57 pm »
τελικα καταλαβα, μετα και τα δυο μαθηματα που εκανα σε δυο διαφορετικες ειδικοτητες, οτι για το μαθημα δεν χρειαζεται να αγχωθουμε πολυ, γιατι εχει να κανει κατα πολυ απο το τμημα. δηλαδη στο ενα που ειδα οτι τα παιδια δεν ξερουν πολλα πολλα, θα κανω και γραμματικη κανονικοτατα και λεξιλογιο και κειμενα, λιγοτερο. ενω στο αλλο που ειναι καλυτεροι θα κανω περισσοτερα κειμενα και ορολογια. το προβλημα μου ειναι οτι στο ενα τμημα, το δευτερο που ειπα, ειναι περιπου 25 κοριτσια, η μια χειροτερη απο την αλλη. αγενεστατες, θρασυτατες και μιλανε μεταξυ τους συνεχεια, σχολιαζοντας δυνατα τα παντα... γυρισα σπιτι με πονοκεφαλο και δεν ξερω πως να τους φερθω. φωναξα σε καποια φαση, εσκασαν για λιγο, μετα παλι τα ιδια. μετα τους εξηγησα οτι ειμαστε ολοι ενηλικες και πρεπει να θυμουνται για ποιο σκοπο εχουν ερθει, ξαναεσκασαν για λιγο, μετα παλι τα ιδια... με κουρασαν παρα πολυ... πρωτη φορα το συναντω αυτο το πραγμα.. ουτε με το καλο παιρνουν, ουτε με το αγριο..  τι προτεινετε;;
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 09:19:04 pm »
σκεψου να ειχες 25 αγορια οπως εχω εγω φετος στον οαεδ...ο ενας χειροτερος απο τον αλλον...παντου υπαρχει κατι χειροτερο. η να κανεις μαθημα σε ενα γυμνασιο φαντασμα με 30-40 μαθητες σε ενα κτιριο που χωραει πανω απο 200 , με τεραστιες αιθουσες....ΑΝΤΕ ΝΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)