0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους σας, να κάνω μια ερώτηση για να με διαφωτίσετε αν μπορείτε;Κάπου διάβασα, σε μια εφημερίδα, οτι αν έχεις συμπληρώσει 30 μήνες αναπληρωτής ή ωρομίσθιος μετά διορίζεσαι!!!Ξέρει κανείς περισσότερα να με ενημερώσει!Thans
Παράθεση από: toulipa στις Οκτωβρίου 30, 2009, 03:26:29 pmΚαλησπέρα σε όλους σας, να κάνω μια ερώτηση για να με διαφωτίσετε αν μπορείτε;Κάπου διάβασα, σε μια εφημερίδα, οτι αν έχεις συμπληρώσει 30 μήνες αναπληρωτής ή ωρομίσθιος μετά διορίζεσαι!!!Ξέρει κανείς περισσότερα να με ενημερώσει!ThansΣωστά διάβασες.Όσοι συμπλήρωσαν την 30/6/2008 30 μήνες προυπηρεσία και διαθέτουν παιδαγωγική επάρκεια διορίζονται
Παράθεση από: mery στις Οκτωβρίου 30, 2009, 03:48:34 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Οκτωβρίου 30, 2009, 10:41:31 amΠαράθεση από: mery στις Οκτωβρίου 30, 2009, 09:42:19 amΈχω μια απορία σχετικά την κατάταξη στους πίνακες και ποια είναι τα προσόντα που προσμετρούνται. Είμαι ΠΕ20 με πτυχίο Νοέμβριος 2005 με μηδενική προϋπηρεσία. Ξέρω συνάδελφο ΠΕ19 με πτυχίο Μάρτιος 2006 με μεταπτυχιακό και επιτυχόντα του ΑΣΕΠ 2008 τον οποίον τον κάλεσαν το σχολικό έτος 2008-2009 για ωρομίσθιο. Από ότι ξέρω το μεταπτυχιακό δεν μετράει αλλά μόνο η παιδαγωγική κατάρτιση και τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ βγήκαν πριν λίγες μέρες.Δίκαιος κάλεσαν εκείνων πρώτο και όχι εμένα που ήμουν πριν από αυτόν στον πίνακα; Αυτά που αναφέρεις δεν είναι πλήρη. Είσαστε στην ίδια περιοχή και πήραν αυτόν ή σε διαφορετικές? Που τον πήραν ωρομίσθιο? Σε ολοήμερο, πρωϊνό πρόγραμμα, ΠΔΣ?Το μεταπτυχιακό δεν παίζει ρόλο εκτός αν είναι στις επιστήμες της αγωγήςΕίμαστε στην ίδια περιφέρεια και οι δύο με μηδενική προϋπηρεσία για το σχολικό έτος 2008-2009. Και ενώ προηγούμαι στον πίνακα και από την στιγμή που δεν μετράει το μεταπτυχιακό και τα μόρια του ΑΣΕΠ 2008 για την προηγούμενη χρονιά γιατί κάλεσαν εκείνον;Δεν ξέρω αν τον πήραν σε ολοήμερο ή κάπου αλλού (μου είναι δύσκολο να μάθω αλλά σίγουρα δεν είναι ΠΔΣ ). Είτε τον πήραν σε ολοήμερο, είτε ωρομίσθιο σε γυμνάσιο – λύκειο, είτε αναπληρωτή . Δεν καταλαβαίνω σε τι επηρεάζει την σειρά , έτσι και αλλιώς έχω πτυχίο πριν από εκείνον.Στους πίνακες ωρομισθίων που βγάζει ο κάθε νομός δεν μπαίνουμε με την χρονολογία απόκτησης του πτυχίου; Ή με την σειρά που δηλώνουμε τις περιοχές;Μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο; Να το ψάξω;ΣΔΕ έψαξες; (Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας - το πιθανότερο για μένα σενάριο)Είναι τρίτεκνος; (δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο και στους ωρομίσθιους...)Σίγουρα δεν είναι ειδική κατηγορία και δεν έχει παιδαγωγική επάρκεια, έτσι;
Παράθεση από: geok_salonika στις Οκτωβρίου 30, 2009, 10:41:31 amΠαράθεση από: mery στις Οκτωβρίου 30, 2009, 09:42:19 amΈχω μια απορία σχετικά την κατάταξη στους πίνακες και ποια είναι τα προσόντα που προσμετρούνται. Είμαι ΠΕ20 με πτυχίο Νοέμβριος 2005 με μηδενική προϋπηρεσία. Ξέρω συνάδελφο ΠΕ19 με πτυχίο Μάρτιος 2006 με μεταπτυχιακό και επιτυχόντα του ΑΣΕΠ 2008 τον οποίον τον κάλεσαν το σχολικό έτος 2008-2009 για ωρομίσθιο. Από ότι ξέρω το μεταπτυχιακό δεν μετράει αλλά μόνο η παιδαγωγική κατάρτιση και τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ βγήκαν πριν λίγες μέρες.Δίκαιος κάλεσαν εκείνων πρώτο και όχι εμένα που ήμουν πριν από αυτόν στον πίνακα; Αυτά που αναφέρεις δεν είναι πλήρη. Είσαστε στην ίδια περιοχή και πήραν αυτόν ή σε διαφορετικές? Που τον πήραν ωρομίσθιο? Σε ολοήμερο, πρωϊνό πρόγραμμα, ΠΔΣ?Το μεταπτυχιακό δεν παίζει ρόλο εκτός αν είναι στις επιστήμες της αγωγήςΕίμαστε στην ίδια περιφέρεια και οι δύο με μηδενική προϋπηρεσία για το σχολικό έτος 2008-2009. Και ενώ προηγούμαι στον πίνακα και από την στιγμή που δεν μετράει το μεταπτυχιακό και τα μόρια του ΑΣΕΠ 2008 για την προηγούμενη χρονιά γιατί κάλεσαν εκείνον;Δεν ξέρω αν τον πήραν σε ολοήμερο ή κάπου αλλού (μου είναι δύσκολο να μάθω αλλά σίγουρα δεν είναι ΠΔΣ ). Είτε τον πήραν σε ολοήμερο, είτε ωρομίσθιο σε γυμνάσιο – λύκειο, είτε αναπληρωτή . Δεν καταλαβαίνω σε τι επηρεάζει την σειρά , έτσι και αλλιώς έχω πτυχίο πριν από εκείνον.Στους πίνακες ωρομισθίων που βγάζει ο κάθε νομός δεν μπαίνουμε με την χρονολογία απόκτησης του πτυχίου; Ή με την σειρά που δηλώνουμε τις περιοχές;Μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο; Να το ψάξω;
Παράθεση από: mery στις Οκτωβρίου 30, 2009, 09:42:19 amΈχω μια απορία σχετικά την κατάταξη στους πίνακες και ποια είναι τα προσόντα που προσμετρούνται. Είμαι ΠΕ20 με πτυχίο Νοέμβριος 2005 με μηδενική προϋπηρεσία. Ξέρω συνάδελφο ΠΕ19 με πτυχίο Μάρτιος 2006 με μεταπτυχιακό και επιτυχόντα του ΑΣΕΠ 2008 τον οποίον τον κάλεσαν το σχολικό έτος 2008-2009 για ωρομίσθιο. Από ότι ξέρω το μεταπτυχιακό δεν μετράει αλλά μόνο η παιδαγωγική κατάρτιση και τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ βγήκαν πριν λίγες μέρες.Δίκαιος κάλεσαν εκείνων πρώτο και όχι εμένα που ήμουν πριν από αυτόν στον πίνακα; Αυτά που αναφέρεις δεν είναι πλήρη. Είσαστε στην ίδια περιοχή και πήραν αυτόν ή σε διαφορετικές? Που τον πήραν ωρομίσθιο? Σε ολοήμερο, πρωϊνό πρόγραμμα, ΠΔΣ?Το μεταπτυχιακό δεν παίζει ρόλο εκτός αν είναι στις επιστήμες της αγωγής
Έχω μια απορία σχετικά την κατάταξη στους πίνακες και ποια είναι τα προσόντα που προσμετρούνται. Είμαι ΠΕ20 με πτυχίο Νοέμβριος 2005 με μηδενική προϋπηρεσία. Ξέρω συνάδελφο ΠΕ19 με πτυχίο Μάρτιος 2006 με μεταπτυχιακό και επιτυχόντα του ΑΣΕΠ 2008 τον οποίον τον κάλεσαν το σχολικό έτος 2008-2009 για ωρομίσθιο. Από ότι ξέρω το μεταπτυχιακό δεν μετράει αλλά μόνο η παιδαγωγική κατάρτιση και τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ βγήκαν πριν λίγες μέρες.Δίκαιος κάλεσαν εκείνων πρώτο και όχι εμένα που ήμουν πριν από αυτόν στον πίνακα;
Σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση Λυκουρέντζου, στους επόμενους πίνακες διορισμών θα προστεθούν οι προϋπηρεσίες των εκπαιδευτών του ΟΑΕΔ(κοινώς ΟΑΕΔίτες). Μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση αν υπάρχουν στον κλάδο της πληροφορικής ΟΑΕΔιτες και φέρουν τα πάνω-κάτω στους νέους πίνακες;Σε άλλες ειδικότητες ο αριθμός τους είναι τεράστιος