0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
19-22/10 θα δούνε τις ενστάσεις έως 23 ανακοίνωση τελικού πίνακα ή 26-27 και 3-6 Νοεμβρίου να βγούμε οι προσωρινοί πίνακες βάλε 3 ημέρες εντάσεις βάλε 2-3 ημέρες να τις δούνε βάλε και άλλες 2 με 3 ημέρες για τα τελικά + 3 ημέρες προθεσμία για τις δηλώσεις....εγώ περιμένω μετά την 17η Νοεμβρίου...Έχουμε και αλλαγή κυβέρνησης...να αλλάξουν και τίποτα πρόσωπα.... χ...σ.. μεσα Πολυχρόνη που ντυθήκαμε Ευζώνοι !!!Και υπάρχουν παιδιά που περιμένουν στην Γ'Λυκείου καθηγητή Πληροφορικής για το μάθημα των εξετάσεων....μια μόνο λέξη...ΝΤΡΟΠΗ !
Πάντως, για τους ΠΕ19 μένουν άλλες 5 περίπου μέρες για εκδίκαση, αν υποθέσουμε (και βάσιμα) ότι σταμάτησαν στις 4 Σεπτεμβρίου. Αυτό βέβαια προκύπτει στατιστικά από τον χρόνο εκδίκασης των ενστάσεων για τις άλλες ειδικότητες...
Παράθεση από: larjohn στις Οκτωβρίου 06, 2009, 07:10:53 pmΠάντως, για τους ΠΕ19 μένουν άλλες 5 περίπου μέρες για εκδίκαση, αν υποθέσουμε (και βάσιμα) ότι σταμάτησαν στις 4 Σεπτεμβρίου. Αυτό βέβαια προκύπτει στατιστικά από τον χρόνο εκδίκασης των ενστάσεων για τις άλλες ειδικότητες...Για τους ΠΕ19 είναι έτοιμα τα οριστικά αποτελέσματα σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΣΕΠ πριν σταματήσουν τις διαδικασίες, αλλά δεν πρόλαβαν να τα ανακοινώσουν....
Παιδιά είμαι ΠΕ20 και περιμένω για ωρομίσθιος. Επειδή 16-19 έχω κανονίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό είχα αυτή την έννοια, μήπως μας πάρουνε δηλαδή τηλέφωνο από σχολεία. Αλλά μετά την σημερινή ανακοίνωση να υποθέσω ότι δεν έχω πρόβλημα και ωρομίσθιους θα καλέσουν τέλη του Οκτώβρη;