0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κ τι εκλογες δε θα χουμε μετα?να χασουμε το τζερτζελε κ το κλεισιμο των σχολειων για 2 μερες?κ το ταξιδακι στο χωριο του ο καθενας?
σωστα!!!αλλα δεν το βλεπω ετσι γιατι ειμαι ιδ.υπαλληλος!!!!δεν ξερω απ αυτα!!!
δεν ξερω αν καταλαβες τι σου ειπα.αξιοκρατια πρεπει να υπαρχει στις προσληψεις.αν αυτο γινει η οχι θα το κρινουμε.ο υπουργος ομως δεν μπαινει ουτε με αξιοκρατια,ουτε με ασεπ.μπαινει αναλογα με την επιλογη του πρωθυπουργου κ με το αν εκφραζει τις προθεσεις της κυβερνησης.γι αυτο οι υπουργοι κ οι πρωθυπουργοι κρινονται απ το λαο,κ φευγουν αν αποδοκιμαστουν.το προβλημα ειναι οι προσληψεις,που αν μπεις μονιμος με βυσμα μενεις για 30 χρονια.αυτο λεω.
δυο μετρα δυο σταθμα...να μπαινουν και αυτοι με ασεπ.... κρατος ισοπολιτειας και ισονομιας δεν εχουμε;;;;
Παράθεση από: DOG στις Νοεμβρίου 12, 2009, 01:12:50 amσωστα!!!αλλα δεν το βλεπω ετσι γιατι ειμαι ιδ.υπαλληλος!!!!δεν ξερω απ αυτα!!! Καλα μας δουλευεις φιλε ! Δηλαδη στον ιδιωτικο τομεα υπαρχει κανεις που πιστευει ειλικρινα οτι δεν παιζουν τον πρωτο ρολο οι γνωριμιες !Αντε οσοι σκεφτονται με αυτην την ηθικη και τον τροπο σκεψης ... αςι παραμεινουνε εκει τοτε!
Παράθεση από: evan στις Νοεμβρίου 12, 2009, 08:00:15 amΠαράθεση από: DOG στις Νοεμβρίου 12, 2009, 01:12:50 amσωστα!!!αλλα δεν το βλεπω ετσι γιατι ειμαι ιδ.υπαλληλος!!!!δεν ξερω απ αυτα!!! Καλα μας δουλευεις φιλε ! Δηλαδη στον ιδιωτικο τομεα υπαρχει κανεις που πιστευει ειλικρινα οτι δεν παιζουν τον πρωτο ρολο οι γνωριμιες !Αντε οσοι σκεφτονται με αυτην την ηθικη και τον τροπο σκεψης ... αςι παραμεινουνε εκει τοτε!καποιες φορες παιζουν ρολο,αλλα αν δεν αξιζεις ,θα φυγεις καποια στιγμη.κανεις δε θα σε πληρωνει για να καθεσαι.κ εγω προσωπικα τις δουλειες μου τις εχω βρει μονος μου.κ δεν αφηνω υποψιες για αλους που δε γνωριζω.....εσυ daimonman,οπως παντα,τιποτα για την ουσια,μονο μπηχτες...