0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ προτείνω να παραμείνει η Άννα...
Παράθεση από: panos2 στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 03:19:57 pmΕγώ προτείνω να παραμείνει η Άννα... αχαχαχαχααχα καλο καλοοο το αλλο με το τοτο το ξερεις;;; ;Dεχεις χιουμορ βρε... ;Dχιλιες φορες τη μανα του daimonman τοτε..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 03:21:50 pmΠαράθεση από: panos2 στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 03:19:57 pmΕγώ προτείνω να παραμείνει η Άννα... αχαχαχαχααχα καλο καλοοο το αλλο με το τοτο το ξερεις;;; ;Dεχεις χιουμορ βρε... ;Dχιλιες φορες τη μανα του daimonman τοτε.. Από αύριο γιατί φτιάχνει κουραμπιέδες τώρα...
Όχι σοβαρά τώρα... Μπορεί η Άννα να χρησιμποιεί τι σύστημα που εφαρμόζω και εγώ με τους μαθητές.Στην αρχή είμαι δύσκολος, δύστροπος .... Μετά αρχίζω να γλυκαίνω και τα παιδια αρχίζουν να "διαπιστώνουν" ότι δεν είμαι και τόσο μα.....ς τελικά. Όταν λειτουργώ αντίθετα τα παιδιά "διαπιστώνουν" μετά από λίγους μήνες, ότι είμαι και πολύ μα.....ς τελικά.Η Άννα θα γλυκάνει... δεν μπορεί... πιο ξυνή δεν γίνεται...
Παράθεση από: daimonman στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 03:33:55 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 03:21:50 pmΠαράθεση από: panos2 στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 03:19:57 pmΕγώ προτείνω να παραμείνει η Άννα... αχαχαχαχααχα καλο καλοοο το αλλο με το τοτο το ξερεις;;; ;Dεχεις χιουμορ βρε... ;Dχιλιες φορες τη μανα του daimonman τοτε.. Από αύριο γιατί φτιάχνει κουραμπιέδες τώρα...Όχι σοβαρά τώρα... Μπορεί η Άννα να χρησιμποιεί τι σύστημα που εφαρμόζω και εγώ με τους μαθητές.Στην αρχή είμαι δύσκολος, δύστροπος .... Μετά αρχίζω να γλυκαίνω και τα παιδια αρχίζουν να "διαπιστώνουν" ότι δεν είμαι και τόσο μα.....ς τελικά. Όταν λειτουργώ αντίθετα τα παιδιά "διαπιστώνουν" μετά από λίγους μήνες, ότι είμαι και πολύ μα.....ς τελικά.Η Άννα θα γλυκάνει... δεν μπορεί... πιο ξυνή δεν γίνεται...