0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα αναγκαστεί να μάθει να ανοίγει ένα laptop
Ξεβολεύει πολύ κόσμο η αξιολόγηση είναι γνωστό αυτό. Πώς θα "λουφάρει" ο μόνιμος καθηγητάκος που διορίστηκε πριν από 20 χρόνια και δεν έκανε ούτε μια μετεκπαίδευση ποτέ αν εφαρμοστεί η αξιολόγηση. Θα αναγκαστεί να δουλέψει και να μη μπαίνει με το φραπέ στην τάξη.Θα αναγκαστεί να μάθει να ανοίγει ένα laptop και να φτιάχνει κανένα powerpoint. Τι κρίμα...όποιος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί δεν θα έπρεπε να είναι αντίθετος με την αξιολόγηση αλλά να την ζητάει. Το...αστέρι της τάξης που δε κατάφερε ούτε τη βάση του 10 να πιάσει δε θα μπει στο Πανεπιστήμιο να γίνει αιώνιος φοιτητής. Τι απογοήτευση αλήθεια.Οι βυσματίες που τελείωσαν πρίν 2 χρόνια και πήραν απόσπαση στο υπουργείο να βγάζουν φωτοτυπίες ίσως τελικά πάνε να δουλέψουν εκεί που είναι πραγματικά χρήσιμοι σε κανένα μέρος στην επαρχία.Απαράδεκτα πράγματα αλήθεια.Όσο για την ωρομισθία και τους μισθούς δε νομίζω ότι είναι υπουργός οικονομικών. Όσο για τις συντάξεις δε νομίζω ότι είναι υπουργός κοινωνικής ασφάλισης . Ας περιμένουμε τον προϋπολογισμό και βλέπουμε. Σε 3 βδομάδες έγιναν βήματα στην ΠΔΣ, πάγωσαν τα κολλέγια και ουσιαστικά καταργήθηκε τα ασυμβίβαστο γιατί τώρα συμπληρώνεις μια υπεύθυνη δήλωση και είναι εντάξει. Πρέπει να δωθεί χρόνος για να δούμε σε ποιά γραμμή θα συνεχίσει να κινείται.
Παράθεση από: xristina_sk στις Οκτωβρίου 21, 2009, 01:15:19 am Ξεβολεύει πολύ κόσμο η αξιολόγηση είναι γνωστό αυτό. Πώς θα "λουφάρει" ο μόνιμος καθηγητάκος που διορίστηκε πριν από 20 χρόνια και δεν έκανε ούτε μια μετεκπαίδευση ποτέ αν εφαρμοστεί η αξιολόγηση. Θα αναγκαστεί να δουλέψει και να μη μπαίνει με το φραπέ στην τάξη.Θα αναγκαστεί να μάθει να ανοίγει ένα laptop και να φτιάχνει κανένα powerpoint. Τι κρίμα...όποιος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί δεν θα έπρεπε να είναι αντίθετος με την αξιολόγηση αλλά να την ζητάει. Το...αστέρι της τάξης που δε κατάφερε ούτε τη βάση του 10 να πιάσει δε θα μπει στο Πανεπιστήμιο να γίνει αιώνιος φοιτητής. Τι απογοήτευση αλήθεια.Οι βυσματίες που τελείωσαν πρίν 2 χρόνια και πήραν απόσπαση στο υπουργείο να βγάζουν φωτοτυπίες ίσως τελικά πάνε να δουλέψουν εκεί που είναι πραγματικά χρήσιμοι σε κανένα μέρος στην επαρχία.Απαράδεκτα πράγματα αλήθεια.Όσο για την ωρομισθία και τους μισθούς δε νομίζω ότι είναι υπουργός οικονομικών. Όσο για τις συντάξεις δε νομίζω ότι είναι υπουργός κοινωνικής ασφάλισης . Ας περιμένουμε τον προϋπολογισμό και βλέπουμε. Σε 3 βδομάδες έγιναν βήματα στην ΠΔΣ, πάγωσαν τα κολλέγια και ουσιαστικά καταργήθηκε τα ασυμβίβαστο γιατί τώρα συμπληρώνεις μια υπεύθυνη δήλωση και είναι εντάξει. Πρέπει να δωθεί χρόνος για να δούμε σε ποιά γραμμή θα συνεχίσει να κινείται.Καλα σ'αυτα κολλησες εσυ? Μονιμη εισαι;Η ωρομισθια δε σε απασχολει; Τοτε εισαι σε λαθος topic[/size]
Παράθεση από: xristina_sk στις Οκτωβρίου 21, 2009, 01:15:19 am Ξεβολεύει πολύ κόσμο η αξιολόγηση είναι γνωστό αυτό. Πώς θα "λουφάρει" ο μόνιμος καθηγητάκος που διορίστηκε πριν από 20 χρόνια και δεν έκανε ούτε μια μετεκπαίδευση ποτέ αν εφαρμοστεί η αξιολόγηση. Θα αναγκαστεί να δουλέψει και να μη μπαίνει με το φραπέ στην τάξη.Θα αναγκαστεί να μάθει να ανοίγει ένα laptop και να φτιάχνει κανένα powerpoint. Τι κρίμα...όποιος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί δεν θα έπρεπε να είναι αντίθετος με την αξιολόγηση αλλά να την ζητάει. Το...αστέρι της τάξης που δε κατάφερε ούτε τη βάση του 10 να πιάσει δε θα μπει στο Πανεπιστήμιο να γίνει αιώνιος φοιτητής. Τι απογοήτευση αλήθεια.Οι βυσματίες που τελείωσαν πρίν 2 χρόνια και πήραν απόσπαση στο υπουργείο να βγάζουν φωτοτυπίες ίσως τελικά πάνε να δουλέψουν εκεί που είναι πραγματικά χρήσιμοι σε κανένα μέρος στην επαρχία.Απαράδεκτα πράγματα αλήθεια.Όσο για την ωρομισθία και τους μισθούς δε νομίζω ότι είναι υπουργός οικονομικών. Όσο για τις συντάξεις δε νομίζω ότι είναι υπουργός κοινωνικής ασφάλισης . Ας περιμένουμε τον προϋπολογισμό και βλέπουμε. Σε 3 βδομάδες έγιναν βήματα στην ΠΔΣ, πάγωσαν τα κολλέγια και ουσιαστικά καταργήθηκε τα ασυμβίβαστο γιατί τώρα συμπληρώνεις μια υπεύθυνη δήλωση και είναι εντάξει. Πρέπει να δωθεί χρόνος για να δούμε σε ποιά γραμμή θα συνεχίσει να κινείται.Καλα σ'αυτα κολλησες εσυ? Μονιμη εισαι;Η ωρομισθια δε σε απασχολει; Τοτε εισαι σε λαθος topic
την αξιολογογηση θα ηθελα να μου εξηγησετε