0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: air στις Οκτωβρίου 13, 2009, 11:56:32 pm ο Εκπαιδευτικος πρεπει να ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΕπαγγελματία σε κάνουν οι σπουδές και το θεσμικό πλαίσιο που έχεις στο χώρο δουλειάς και κυρίως ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
ο Εκπαιδευτικος πρεπει να ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
μπορει καποιος να μου πει σε ποιος ετος σταματησε στην γ αθηνας στους πε03 γιατι ειμαι στην δουλεια και δεν εχει office
Στην Γ Αθήνας, ο μαθηματικός με το πιο παλιό πτυχίο έχει ημερομηνία 1972!!Δηλαδή πρέπει να είναι 60 χρονών! Αν είναι δυνατόν!!
Παράθεση από: angel13 στις Οκτωβρίου 14, 2009, 12:32:44 pmμπορει καποιος να μου πει σε ποιος ετος σταματησε στην γ αθηνας στους πε03 γιατι ειμαι στην δουλεια και δεν εχει office Ξεκινάει από το 1972 και τελειώνει στο 11/9/2009
Παράθεση από: ks10 στις Οκτωβρίου 14, 2009, 12:49:15 pmΠαράθεση από: angel13 στις Οκτωβρίου 14, 2009, 12:32:44 pmμπορει καποιος να μου πει σε ποιος ετος σταματησε στην γ αθηνας στους πε03 γιατι ειμαι στην δουλεια και δεν εχει office Ξεκινάει από το 1972 και τελειώνει στο 11/9/2009δηλαδη τους πηραν ολου τους μαθηματικους στην γ αθηνας σορι που σε πρηζω αλλα εχω πτυχιο 2009 και το θεωρουσα δυσκολο
Παράθεση από: El_Pikpo στις Οκτωβρίου 14, 2009, 11:51:24 amΠαράθεση από: air στις Οκτωβρίου 13, 2009, 11:56:32 pm ο Εκπαιδευτικος πρεπει να ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΕπαγγελματία σε κάνουν οι σπουδές και το θεσμικό πλαίσιο που έχεις στο χώρο δουλειάς και κυρίως ο ΕΛΕΓΧΟΣ.Θα συμφωνουσαμε απολυτα, αν δεν ειχες παραλειψει και την εμπειρια η οποια τελικα.. ειναι και το ΜΟΝΟ μας εφοδιο.Εχω ξαναγραψει οτι κατα βαση ειμαστε αυτοδιδακτοι. Το οτι τελειωσαμε καποιο Τμημα Φυσικης, δεν μας κανει Εκπαιδευτικους παρα μονον γνωστες (σε καποιο βαθμο) του αντικειμενου. Αρα, σπουδες δεν υπαρχουν. Επισης, ελεγχος δεν υπαρχει (το γεγονος π.χ. οτι εν ωρα εργασιας, καποιος Μονιμος συνομιλει στα fora, ειναι απο μονο του αρκετο).Τωρα βεβαια, αν εχεις σημαντικες ενδειξεις πως καποιος που δουλευε για 15-20 χρονια π.χ. σε ψιλικατζηδικο, ειναι εμπειροτερος απο εναν αλλο που εκανε μαθηματα (φροντιστηριο/ιδιαιτερα) στο ιδιο διαστημα.. ειμαι ετοιμος να τις συζητησω.(για καποιο λογο, μαλλον παρανοησες τα λεγομενα μου, πιστευοντας πως αναφερομουν σε αργοσχολους)
Έλεος ρε παιδιά! Ξεσηκωθήκατε όλοι και γράφετε για συνωμοσίες, συναλλαγές και δεν ξέρω τι άλλο! Πόσα μόρια μαζεύουμε με την ΠΔΣ έχετε σκεφτεί; Για να διοριστεί κάποιος μόνο με αυτό πρέπει να δουλεύει 10 χρόνια. Όσοα καιρό κάποιοι μάζευαν μόρια με βύσμα είχαν καταπιεί την καραμέλα της αξιοκρατίας; κ εγώ το 2001 πήρα πτυχίο αλλά τι να κάνουμε τώρα; Και δεν έχω επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Εσείς με ποιο δικαίωμα θεωρείτε ότι διδάσκω χειρότερα από εσάς; Υπάρχουν άλλωστε πολλοί "παππούδες" που διδάσκουν πολύ καλύτερα από κάποιους νέους. Αποκλείεται να επανέρθει η επετηρίδα.Το ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε τον ΑΣΕΠ. Πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι πιο σύνθετα τα κριτήρια για την ΠΔΣ. Τουλάχιστον θα πάρει ο καθένας 10ωρο και όχι 2 και 3 ωρίτσες.Με τόσο λίγες ώρες ρε παιδιά τι μόρια να μαζέψεις; Αυτό ήταν κοροϊδία.Κ ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μαςΟ νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς! Χα!ΠαράθεσηΣυμφωνώ μαζί σου. Στο σχολείο που δούλευα πέρυσι ΠΔΣ , έφεραν έναν μαθηματικό και μια φυσικό με επιτυχία σε ΑΣΕΠ, και τα παιδιά δεν ξαναπάτησαν μετά το 2ο μάθημα, διαμαρτυρόμενα στον λυκειάρχη για τους καθηγητές που τους έφεραν.Ο ΑΣΕΠ δεν πιστοποιεί την μεταδοτικότητα και την ικανότητα διδασκαλίας. Θυμηθείτε πόσοι καθηγητές στο πανεπιστήμιο ήταν κακοί δάσκαλοι, ενώ πολύ συχνά ήταν διεθνώς γνωστοί επιστήμονες!
Συμφωνώ μαζί σου. Στο σχολείο που δούλευα πέρυσι ΠΔΣ , έφεραν έναν μαθηματικό και μια φυσικό με επιτυχία σε ΑΣΕΠ, και τα παιδιά δεν ξαναπάτησαν μετά το 2ο μάθημα, διαμαρτυρόμενα στον λυκειάρχη για τους καθηγητές που τους έφεραν.Ο ΑΣΕΠ δεν πιστοποιεί την μεταδοτικότητα και την ικανότητα διδασκαλίας. Θυμηθείτε πόσοι καθηγητές στο πανεπιστήμιο ήταν κακοί δάσκαλοι, ενώ πολύ συχνά ήταν διεθνώς γνωστοί επιστήμονες!
Συνάδελφοι, μία ερώτηση ίσως άσχετη. Γιατί στους πίνακες που έχουν βγει από ορισμένες δευτεροβάθμιες, αναγράφεται δίπλα ΄΄τρίτεκνος΄΄, ΄΄πολύτεκνος΄΄ κτλ; Είναι κι αυτό κριτήριο κατάταξης;