0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, μία ερώτηση ίσως άσχετη. Γιατί στους πίνακες που έχουν βγει από ορισμένες δευτεροβάθμιες, αναγράφεται δίπλα ΄΄τρίτεκνος΄΄, ΄΄πολύτεκνος΄΄ κτλ; Είναι κι αυτό κριτήριο κατάταξης;
Γιατί στους πίνακες που έχουν βγει από ορισμένες δευτεροβάθμιες, αναγράφεται δίπλα ΄΄τρίτεκνος΄΄, ΄΄πολύτεκνος΄΄ κτλ; Είναι κι αυτό κριτήριο κατάταξης;
κάτι άσχετο... μηπως ξέρει κανείς αν για τους 24μηνίτες ισχύει οποιαδήποτε επιτυχία στον ασέπ ή το αν είναι επιτυχόντες σε έναν απο τους δύο τελευταίους;(δε αφορά βέβαια τη περιπτωσή μου)
Παράθεση από: aelia στις Οκτωβρίου 14, 2009, 10:42:36 pmΣυνάδελφοι, μία ερώτηση ίσως άσχετη. Γιατί στους πίνακες που έχουν βγει από ορισμένες δευτεροβάθμιες, αναγράφεται δίπλα ΄΄τρίτεκνος΄΄, ΄΄πολύτεκνος΄΄ κτλ; Είναι κι αυτό κριτήριο κατάταξης;κάποιος συνάδερφος νομίζω είχε πει πιο πριν ότι προηγούνται ανεξαρτήτως της ημερομηνίας κτήσης πτυχίου.
Παράθεση από: ατυχούλα στις Οκτωβρίου 15, 2009, 08:33:36 amΠαράθεση από: aelia στις Οκτωβρίου 14, 2009, 10:42:36 pmΣυνάδελφοι, μία ερώτηση ίσως άσχετη. Γιατί στους πίνακες που έχουν βγει από ορισμένες δευτεροβάθμιες, αναγράφεται δίπλα ΄΄τρίτεκνος΄΄, ΄΄πολύτεκνος΄΄ κτλ; Είναι κι αυτό κριτήριο κατάταξης;κάποιος συνάδερφος νομίζω είχε πει πιο πριν ότι προηγούνται ανεξαρτήτως της ημερομηνίας κτήσης πτυχίου. Δεν ισχύει αυτό, σύμφωνα με την εγκύκλιο.
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 15, 2009, 10:24:05 amΠαράθεση από: ατυχούλα στις Οκτωβρίου 15, 2009, 08:33:36 amΠαράθεση από: aelia στις Οκτωβρίου 14, 2009, 10:42:36 pmΣυνάδελφοι, μία ερώτηση ίσως άσχετη. Γιατί στους πίνακες που έχουν βγει από ορισμένες δευτεροβάθμιες, αναγράφεται δίπλα ΄΄τρίτεκνος΄΄, ΄΄πολύτεκνος΄΄ κτλ; Είναι κι αυτό κριτήριο κατάταξης;κάποιος συνάδερφος νομίζω είχε πει πιο πριν ότι προηγούνται ανεξαρτήτως της ημερομηνίας κτήσης πτυχίου. Δεν ισχύει αυτό, σύμφωνα με την εγκύκλιο.Συμφωνώ
Παράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Οκτωβρίου 15, 2009, 10:28:35 amΠαράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 15, 2009, 10:24:05 amΠαράθεση από: ατυχούλα στις Οκτωβρίου 15, 2009, 08:33:36 amΠαράθεση από: aelia στις Οκτωβρίου 14, 2009, 10:42:36 pmΣυνάδελφοι, μία ερώτηση ίσως άσχετη. Γιατί στους πίνακες που έχουν βγει από ορισμένες δευτεροβάθμιες, αναγράφεται δίπλα ΄΄τρίτεκνος΄΄, ΄΄πολύτεκνος΄΄ κτλ; Είναι κι αυτό κριτήριο κατάταξης;κάποιος συνάδερφος νομίζω είχε πει πιο πριν ότι προηγούνται ανεξαρτήτως της ημερομηνίας κτήσης πτυχίου. Δεν ισχύει αυτό, σύμφωνα με την εγκύκλιο.Συμφωνώ πηγαίνετε στη σελίδα 16. δε ξερω...