*

Αποστολέας Θέμα: ΠΔΣ-Αναστολή προσλήψεων  (Αναγνώστηκε 90895 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ankas

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΠΔΣ-Αναστολή προσλήψεων
« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 10:28:06 pm »
Συνάδελφοι στο esos γράφει αυτό:

"Μαχαίρι" στο ρουσφέτι η πρώτη απόφαση της υπ. Παιδείας
Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2009

Εντολή να "παγώσει" κάθε διαδικασία για τη ελιτουργία της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης έδωσε στον Γενικό Διευθυντή Διοίκηση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστα Κουτρουμάνο έδωσε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου , προκειμένου να δώσει όσυγκεκριμέν ες οδηγίες για την σωτή λειτουργία των τμημάτων και την πρόσληψη των ωρομισθίων με αντικειμενικά κριτήρια και όχι με ρουσφετολογικές διαδικασίες.
Μήπως για αυτό τελικά είναι το πάγωμα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:07:45 »

Αποσυνδεδεμένος root

• Πλήρες μέλος
  • ----
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 11:36:15 pm »
Συνάδελφοι στο esos γράφει αυτό:

"Μαχαίρι" στο ρουσφέτι η πρώτη απόφαση της υπ. Παιδείας
Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2009

Εντολή να "παγώσει" κάθε διαδικασία για τη ελιτουργία της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης έδωσε στον Γενικό Διευθυντή Διοίκηση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστα Κουτρουμάνο έδωσε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου , προκειμένου να δώσει όσυγκεκριμέν ες οδηγίες για την σωτή λειτουργία των τμημάτων και την πρόσληψη των ωρομισθίων με αντικειμενικά κριτήρια και όχι με ρουσφετολογικές διαδικασίες.
Μήπως για αυτό τελικά είναι το πάγωμα;

Μπορεί να μην έχουν δει την δευτερη επιστολή!

Αποσυνδεδεμένος mike1962

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 11:44:49 pm »
Κύριοι,
διαβάζω τα νέα για τη ΠΔΣ και μου δημιουργηται μια απορία.
πως είναι δυνατόν στο μέσον μιας διαδικασίας 'αξιολόγησης' το κράτος να αλλάζει τους όρους?  θεωρητικά (νομικά) δεν έχει το δικαίωμα.
Αρκετοί δεν έκαναν αίτηση για ένταξη στο πίνακα αναπληρωτών γιατί δεν είχαν ελπίδες.... Δεν ήταν υποχρεωτικό ούτε προαπαιτουμενο για να κανεις αίτηση για ΠΣΔ, μπορεί να ειχαν κάποια  μόρια αλλα να ήθελαν ΠΔΣ και έκαναν αίτηση και περιμένουν. Αυτό που ρωτώ είναι πως θα αλλάξει ο τρόπος εαν δεν δώσεις σε όλους ίδιες ευκαιρίες. Επισεις αρκετοί που ειχαν μορια δεν εκαναν  αιτηση  για ΠΔΣ γιατι ο τρόπος επιλογής δεν τους εδινε πλεονέκτημα γιατί τώρα να μένουν έξω......
 Τα παραπάνω τα λέω χωρίς να περνώ θέση  υπέρ ή κατά...
.... είναι βασικό εάν αλλάξει κάτι να μην είναι πρόχειρο (φοβάμαι θα είναι χειρότερο)
.... είναι βασικό εαν αλλάξει να γίνει απο την αρχή.... διαφορετικά   κάποιους αδικεί ....

ως ΠΕ03 τα λάθη επιτρέπονται

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 11:52:43 pm »
θα κάνουν νέες αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι, αν αλλάξουν τα κριτήρια

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:07:45 »

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 11:57:51 pm »
ως ΠΕ03 τα λάθη επιτρέπονται

γκου γκουχ .... :o

άσχετο: βάλτε alter, zougla, Τριανταφυλλόπουλο, ίσως σας ενδιαφέρει. Aυτή τη στιγμή λέει για τις άκυρες προσλήψεις των ΠΕ11. . .

Καληνύχτα
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος v.g

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 12:07:16 am »
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ  ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕς ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗς ΣΤΗΝ ΠΔΣ
ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕς ΠΟΔΙΕς ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟς ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑς ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ
ΤΕΛΟς ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΤΕς ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΧΤΕς ...
ΕΜΕΙς ΟΙ ΟΡΦΑΝΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ? ΠΟΤΕ?

Αποσυνδεδεμένος helidoni

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 03:20:19 am »
μάλιστα, μάλιστα, η σχολική χρονιά άρχισε πριν ένα μήνα κι αυτοί δεν ξέρουν ούτε πώς θα κάνουν τις προσλήψεις ούτε πώς θα τις χρηματοδοτήσουν.

Παράθεση
"επειδή η Υπηρεσία μας δέχεται ερωτήματα για το μέλλον της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης, σας ενημερώνουμε ότι το Πρόγραμμα αναστέλλεται προσωρινά, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν εξασφαλιστεί οι αναγκαίοι οικονομικοί πόροι για την επιτυχή και αποτελεσματική υλοποίησή του."

Ας γράψουν λοιπόν τα παιδιά στις εξετάσεις τους ότι  "προσωρινά αναστέλλουμε την παράδοση του γραπτού μας, γιατί περιμένουμε το υπουργείο να βρει λεφτά να στείλει τον καθηγητή της πρόσθετης".

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 07:56:43 am »
Κατα την δικη μου αποψη πρεπει να αποκλεισθουν ολοι οσοι εχουν διαφορετικο ονοματεπωνυμο απο μενα!!!
Αυτο με βολευει  ;D
Αντε για να μην βαλω στις προϋποθέσεις και την ημ/νια γεννησης και κτησης πτυχιου....
+1 ;D
καλό!!!  :D
αλλά...
παντού υπάρχουν προϋποθέσεις. δε λέω ότι ο ασεπ είναι αξιοκρατικός αφού μετράει τόσο η τ ύ χ η αλλά είναι ό τι καλύτερο υπάρχει προς το παρόν. "και εγώ γνωρίζω τον Γιαννάκη ο οποίος θα ήθελε πολύ να με βάλει στην εθνική ομάδα μπάσκετ αλλά επειδή έ τ υ χ ε να είμαι 1,60... ε γιατί να με βάλει; για τη ψυχή της μάνας του; θα μου έλεγε χρυσή μου πηγαινε να ασχοληθείς με άλλο ά θ λ η μ α " ;D
(πάντως οι μαμάδες των ΝΔτών διευθυντών πρέπει να βρίσκονται σε πρώτη θέση πίστα στον άλλο κόσμο...)
λοιπόν πιστεύω ότι με 20 χιλιάδες αδιόριστους φιλολόγους σίγουρα πρέπει να υπάρχει γραπτός διαγωνισμός η επιτυχία στον οποίο θα αποτελεί τη βασική προυπόθεση για τη πρόσληψη.

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 09:59:33 am »
Nοικοκύρεμα στην ΠΔΣ-Νέα Διευκρινιστική εγκύκλιος του υπ. Παιδείας
Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2009

Ρεπορτάζ:esos.gr

Στις προθέσεις του υπουργείου είναι να συνεχίσει να λειτουργεί η Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη στα σχολεία , κάτω από τρεις συγκεκριμένες προυποθέσεις, δήλωσε στο esos.gr ανώτατος υπηρεσιακός παράγοντας .

Αυτές οι τρεις προυποθέσεις είναι:

ΠΡΩΤΟΝ: να εξασφαλιστούν τα κονδύλια

ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Τα τμήματα ΠΔΣ να λειτουργούν κάτω από συγκεκριμένες αυστηρές προυποθέσεις και όχι πολλά αυτά να υπάρχουν μόνο για τις αμοιβές των καθηγητών , και,

ΤΡΙΤΟΝ: Οι προσλήψεις των καθηγητών που θα διδάξουν να γίνονται με συγκεκριμένα κριτήρια.

Το υπ. Παιδείας σε νέα διευκρινιστική εγκύκλιο επικαλείται οικονομικούς τους λόγους που με εντολή της υπουργού Αννας Διαμαντοπούλου «πάγωσε» κάθε διαδικασία.

" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 10:14:14 am »
καλημέρα σε όλους!Πριν από λίγο μίλησα με τον υπεύθυνο της πδσ στο σχολείο που ήμουν πριν παγωσει το πρόγραμμα και όταν του είπα μακαρι να γίνει αξιοκρατικά το πρόγραμμα μου είπε αυτό θα ειναι καταστροφη για την πδσ...αν γίνει ετσι θα πρεπει να δουλεύουν αυτοι που ειναι στον πάτω του πίνακα και όχι εσεις που έχετε πολλά μόρια γιατι εσεις θα δουλευετε 1 μηνα θα σας παίρνουν αναπληρωτες ή ώρομισθιους και γω θα είμαι φτου και από την αρχή να καλώ νεους ...απλά παραθέτω την άποψη του...ετσι για ποικιλιά...

Αποσυνδεδεμένος daimonman

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 10:20:33 am »
μάλιστα, μάλιστα, η σχολική χρονιά άρχισε πριν ένα μήνα κι αυτοί δεν ξέρουν ούτε πώς θα κάνουν τις προσλήψεις ούτε πώς θα τις χρηματοδοτήσουν.
1ον Πρέπει να διαλυθεί η εντύπωση ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι πιο άξιοι από εμάς. Άμα ήταν πιο άξιοι ο καθένας θα έκανε λαμπρή καριέρα στον τομέα του και δε θα είχαν καμία διάθεση να ασχοληθούν με τα κοινά
2ον Δεν έχετε καταλάβει ότι τα πάντα στο ελληνικό κράτος λειτουργούν με αυτόματο πιλότο? Κανείς δεν πρόκειται να προβλέψει τίποτα, κανείς δε θα βάλει τον παραμικρό στόχο, κανείς δε θα διδαχθεί από λάθος επιλογές, κανείς δε θα αναλάβει τις ευθύνες του. Το καβάλημα της καρέκλας συνεπάγεται κύρος, επίδειξη δύναμης, αλαζονία, κατά κανόνα η πιο πολύπλοκη πράξη είναι το σήκωμα της πένας, βόλεμα συγγενών και κολλητών σε επιτροπές και συμβούλους.
Όσο δεν γίνεται κάτι είναι όλα μέλι γάλα. Οι διοικούντες βολεμένοι και χαρούμενοι, κι εμείς που πιστεύουμε ότι μάλλον έχουν φροντίσει για όλα- πόσο μάλλον όταν ακούμε τις βαρύγδουπες ονομασίες κάποιων επιτροπών- , λες δεν μπορεί, ο υπουργός δείχνει χαλαρός αλλά προφανώς γιατί έχει στελεχώσει το υπουργείο με ικανά στελέχη που τα φροντίζουν όλα...
Κι όλοι τρώνε μέχρι που σκάει μια κατάσταση και αποκαλύπτεται η γύμνια, η ανικανότητα, η ακραία ανοργανωσιά, η ρεμούλα.
Και μετά πάλι τα ξεχνάμε όλα, σαν την στρουθοκάμηλο, ίσως για να μην τρελαθούμε...

Αποσυνδεδεμένος vnikolitsa

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 10:22:35 am »
;
καλημέρα σε όλους!Πριν από λίγο μίλησα με τον υπεύθυνο της πδσ στο σχολείο που ήμουν πριν παγωσει το πρόγραμμα και όταν του είπα μακαρι να γίνει αξιοκρατικά το πρόγραμμα μου είπε αυτό θα ειναι καταστροφη για την πδσ...αν γίνει ετσι θα πρεπει να δουλεύουν αυτοι που ειναι στον πάτω του πίνακα και όχι εσεις που έχετε πολλά μόρια γιατι εσεις θα δουλευετε 1 μηνα θα σας παίρνουν αναπληρωτες ή ώρομισθιους και γω θα είμαι φτου και από την αρχή να καλώ νεους ...απλά παραθέτω την άποψη του...ετσι για ποικιλιά...
Δηλ.εαν δουλεψει καποιος που εχει 10-17 μορια στην πδσ εναν μηνα μετα παει αναπληρωτης; Που το βρηκε αυτο;

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 10:22:58 am »
μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης στο παραπανω;
τι εννοεις μια φορα το μηνα ως ωρομισθιος/αναπληρωτης;

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 10:42:03 am »
τι εννοεί ο ποιητής; εγώ δε βγάζω νόημα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)