0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι στο esos γράφει αυτό:"Μαχαίρι" στο ρουσφέτι η πρώτη απόφαση της υπ. ΠαιδείαςΠέμπτη, 08 Οκτώβριος 2009Εντολή να "παγώσει" κάθε διαδικασία για τη ελιτουργία της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης έδωσε στον Γενικό Διευθυντή Διοίκηση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστα Κουτρουμάνο έδωσε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου , προκειμένου να δώσει όσυγκεκριμέν ες οδηγίες για την σωτή λειτουργία των τμημάτων και την πρόσληψη των ωρομισθίων με αντικειμενικά κριτήρια και όχι με ρουσφετολογικές διαδικασίες.Μήπως για αυτό τελικά είναι το πάγωμα;
ως ΠΕ03 τα λάθη επιτρέπονται
"επειδή η Υπηρεσία μας δέχεται ερωτήματα για το μέλλον της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης, σας ενημερώνουμε ότι το Πρόγραμμα αναστέλλεται προσωρινά, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν εξασφαλιστεί οι αναγκαίοι οικονομικοί πόροι για την επιτυχή και αποτελεσματική υλοποίησή του."
Παράθεση από: FL στις Οκτωβρίου 08, 2009, 08:21:24 pmΚατα την δικη μου αποψη πρεπει να αποκλεισθουν ολοι οσοι εχουν διαφορετικο ονοματεπωνυμο απο μενα!!!Αυτο με βολευει Αντε για να μην βαλω στις προϋποθέσεις και την ημ/νια γεννησης και κτησης πτυχιου....+1
Κατα την δικη μου αποψη πρεπει να αποκλεισθουν ολοι οσοι εχουν διαφορετικο ονοματεπωνυμο απο μενα!!!Αυτο με βολευει Αντε για να μην βαλω στις προϋποθέσεις και την ημ/νια γεννησης και κτησης πτυχιου....
μάλιστα, μάλιστα, η σχολική χρονιά άρχισε πριν ένα μήνα κι αυτοί δεν ξέρουν ούτε πώς θα κάνουν τις προσλήψεις ούτε πώς θα τις χρηματοδοτήσουν.
καλημέρα σε όλους!Πριν από λίγο μίλησα με τον υπεύθυνο της πδσ στο σχολείο που ήμουν πριν παγωσει το πρόγραμμα και όταν του είπα μακαρι να γίνει αξιοκρατικά το πρόγραμμα μου είπε αυτό θα ειναι καταστροφη για την πδσ...αν γίνει ετσι θα πρεπει να δουλεύουν αυτοι που ειναι στον πάτω του πίνακα και όχι εσεις που έχετε πολλά μόρια γιατι εσεις θα δουλευετε 1 μηνα θα σας παίρνουν αναπληρωτες ή ώρομισθιους και γω θα είμαι φτου και από την αρχή να καλώ νεους ...απλά παραθέτω την άποψη του...ετσι για ποικιλιά...