0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και παλι δεν καταλαβαινω ....
Με την ίδια λογική, να μην καλούν ωρομίσθιους αυτούς που είναι πιο ψηλά στον πίνακα, γιατί μπορεί να τους καλέσουν αναπληρωτές και να προκαλέσουν και αυτοί αναστάτωση στο κανονικό πρόγραμμα!
Παράθεση από: ln03 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 10:50:39 amΜε την ίδια λογική, να μην καλούν ωρομίσθιους αυτούς που είναι πιο ψηλά στον πίνακα, γιατί μπορεί να τους καλέσουν αναπληρωτές και να προκαλέσουν και αυτοί αναστάτωση στο κανονικό πρόγραμμα! Εγώ σε ανέφερα ποιο είναι ενδεχομένως το σκεπτικό του συγκεκριμένου και πιστεύω ότι έχει μία βάση, χωρίς να το επικροτώ.Όσο υπάρχουν ωρομίσθιοι θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα, κάποιοι να φεύγουν στη μέση επειδή τους κάλεσαν αναπληρωτές
Παράθεση από: grooog στις Οκτωβρίου 09, 2009, 10:47:33 amκαι παλι δεν καταλαβαινω .... Τι δεν καταλαβαίνεις?Είσαι ψηλά στον πίνακα, σε παίρνουν για ΠΔΣ. Μετά πό λίγο καιρό σε καλούν αναπληρωτή. Φεύγεις, ο υπεύθυνος της ΠΔΣ θα πρέπει να ξανακάνει το πρόγραμμα με τον καινούριο που θα έρθει και γενικά θα υπάρχει αναστάτωση με τα τμήματα αφού θα λλάζουν οι καθηγητές.Είσαι χαμηλά στον πίνακα, σε καλούν για ΠΔΣ, δεν έχεις ελπίδες για αναπλήρωση οπότε δεν φεύγεις και η χρονιά κυλάε κανονικα
Το συγκεκριμενο προβλημα οντως θα υπαρξει, αλλα σε περιορισμενη εκταση.Παραδοσιακα (μεχρι να ενημερωθουν τα παιδια, να σχηματιστουν τμηματα, κ.λ.π.) η ΠΔΣ σπανιως ξεκινα πριν απο τα μεσα Οκτωβρη. Μεχρι τοτε, θα εχει (λογικα) φυγει >80% των αναπληρωτων, και οι τυχον ωρομισθιοι δεν θα αποτελουν αγκαθι καθως θα δινονται 10ωρα (κι'αν τα κανουν 11ωρα, ακομα καλυτερα) σε αυτους που θα καλουνται για ΠΔΣ. Ετσι, δεν θα υπαρχει σοβαρο κινητρο (πλην του πρωινου προγραμματος) να παρατησεις την ΠΔΣ για να παρεις ωρομισθια. Θα μπορουσαν επισης να σε ρωτανε αν αποδεχεσαι 'η' θες να ρισκαρεις αναμενοντας ωρομισθια, και μετα (αφου εχεις αποδεχτει) να σε δεσμευουν στην ΠΔΣ (παιρνοντας το αντιστοιχο ρισκο, της διατηρησης των τμηματων).Σε γενικες γραμμες, αν εξισωθουν (προνομια, αποζημιωση, κ.λ.π.) ωρομισθια-ΠΔΣ, τοτε ελαχιστοποιειται το παραπανω προβλημα.
καλημέρα σε όλους!Πριν από λίγο μίλησα με τον υπεύθυνο της πδσ στο σχολείο που ήμουν πριν παγωσει το πρόγραμμα και όταν του είπα μακαρι να γίνει αξιοκρατικά το πρόγραμμα μου είπε αυτό θα ειναι καταστροφη για την πδσ...αν γίνει ετσι θα πρεπει να δουλεύουν αυτοι που ειναι στον πάτω του πίνακα και όχι εσεις που έχετε πολλά μόρια γιατι εσεις θα δουλευετε 1 μηνα θα σας παίρνουν αναπληρωτες ή ώρομισθιους και γω θα είμαι φτου και από την αρχή να καλώ νεους ...απλά παραθέτω την άποψη του...ετσι για ποικιλιά...