0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν έβγαλαν φιλολόγους????μάλλον δεν,, όπως και η βοιωτία
Για Δ Αθήνας έχουμε κανένα νέο??
Παράθεση από: ks10 στις Οκτωβρίου 16, 2009, 02:39:36 pmΓια Δ Αθήνας έχουμε κανένα νέο??μολις πηρα τηλ. στη δ και μου ειπαν θα τα βγαλουν δευτερα, γιατι ειχαν καποιο... προβλημα! στη β μου ειπαν οτι τωρα τα ανεβαζουν στο ιντερνετ.
Ποιος θα έπαιρνε από τον αναπληρωτών? Νομίζω ότι αυτό που έγραψες δεν το σκέφτηκες και πολύ.Θεωρείς εφικτό να οργανώσει την πδσ σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας το υπεπθ?Στον πίνακα αναπληρωτών είμαστε όλοι ανακατεμένοι,θα έπαιρναν τηλέφωνα οι υπάλληλοι του υπουργείου σε καθηγητή στα Γιάννενα για να πάει στην Κρήτη!Μόνο χρόνο θα χάναμε έτσι. Φαντάζεσαι πόσες μέρες θα έπαιρνε αυτό? Για αυτό υπάρχουν σε κάθε νομό οι ΔΔΕ,για να διευθετούν τα προβλήματα που προκύπτουν στον εκάστοτε νομό,αφήνοντας για το υπουργείο τα πιο βαριά περιστατικά.
Παράθεση από: TEM στις Οκτωβρίου 18, 2009, 11:07:54 amΠοιος θα έπαιρνε από τον αναπληρωτών? Νομίζω ότι αυτό που έγραψες δεν το σκέφτηκες και πολύ.Θεωρείς εφικτό να οργανώσει την πδσ σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας το υπεπθ?Στον πίνακα αναπληρωτών είμαστε όλοι ανακατεμένοι,θα έπαιρναν τηλέφωνα οι υπάλληλοι του υπουργείου σε καθηγητή στα Γιάννενα για να πάει στην Κρήτη!Μόνο χρόνο θα χάναμε έτσι. Φαντάζεσαι πόσες μέρες θα έπαιρνε αυτό? Για αυτό υπάρχουν σε κάθε νομό οι ΔΔΕ,για να διευθετούν τα προβλήματα που προκύπτουν στον εκάστοτε νομό,αφήνοντας για το υπουργείο τα πιο βαριά περιστατικά.Δεν με κατάλαβες νομίζω... οι κατά τόπους ΔΔΕ θα κατέτασσαν τις αιτήσεις που είχαν με βάση τη θέση των υποψηφίων στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, στο οποίο είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί, ανεξαρτήτως σε ποιο περιφέρεια ωρομισθίων έχουν κάνει δήλωση. Αυτό παρακάμπτει το πρόβλημα που αναφέρθηκε από πολλούς σε σχέση με το να γινόταν οι προσλήψεις της ΠΔΣ από τους πίνακες ωρομισθίων, ότι δηλαδή έκαναν αίτηση για ωρομισθία σε άλλη περιφέρεια από εκεί που έκαναν αίτηση για ΠΔΣ.
Παράθεση από: TEM στις Οκτωβρίου 18, 2009, 11:07:54 amΠοιος θα έπαιρνε από τον αναπληρωτών? Νομίζω ότι αυτό που έγραψες δεν το σκέφτηκες και πολύ.Θεωρείς εφικτό να οργανώσει την πδσ σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας το υπεπθ?Στον πίνακα αναπληρωτών είμαστε όλοι ανακατεμένοι,θα έπαιρναν τηλέφωνα οι υπάλληλοι του υπουργείου σε καθηγητή στα Γιάννενα για να πάει στην Κρήτη!Μόνο χρόνο θα χάναμε έτσι. Φαντάζεσαι πόσες μέρες θα έπαιρνε αυτό? Για αυτό υπάρχουν σε κάθε νομό οι ΔΔΕ,για να διευθετούν τα προβλήματα που προκύπτουν στον εκάστοτε νομό,αφήνοντας για το υπουργείο τα πιο βαριά περιστατικά.Δεν με κατάλαβες νομίζω... οι κατά τόπους ΔΔΕ θα κατέτασσαν τις αιτήσεις που είχαν με βάση τη θέση των υποψηφίων στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, στο οποίο είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί, ανεξαρτήτως σε ποιο περιφέρεια ωρομισθίων έχουν κάνει δήλωση. Αυτό παρακάμπτει το πρόβλημα που αναφέρθηκε από πολλούς, ότι δηλαδή έκαναν αίτηση για ωρομισθία σε άλλη περιφέρεια από εκεί που έκαναν αίτηση για ΠΔΣ.
Έχω άτομα από πάνω μου έκαναν 10 και πλέον χρόνια να πάρουν πτυχίο