*

Αποστολέας Θέμα: Κριτήρια πρόσληψης ωρομίσθιων  (Αναγνώστηκε 3983 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
Απ: Κριτήρια πρόσληψης ωρομίσθιων
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 11:34:52 pm »
Εύγε Χ.Κ.!  ;)

Στο νομό Λακωνίας πάντως την ημέρα που υπογράφαμε συμβάσεις κ δηλώναμε σχολεία ο υπεύθυνος βγαίνει κ μας λέει , θα διαλέξει πρώτος σχολεία ο Ψ διότι έιναι παντρεμένος και με παιδί! Αλλά κ εγώ παρότι ήμουν πολύ χαμηλά στον πίνακα με εξυπηρέτησαν κ με το παραπάνω , μου 'εδωσαν σχολεία που δεν ήταν καν στη λίστα μόνο κα μόνο για να με εξυπηρετήσουν που ερχόμουν απο μακρυά!
Σε κάποιο άλλο νομό βέβαια της Πελοποννήσου ...ας μη σχολιάσω τι γίνεται καλύτερα! μπουρ@@@@

Συναδέλφισσα έπρεπε να αντιδράσεις εκείνη τη στιγμή.Τώρα κατόπιν εορτής τι να κάνεις;
Καλή δύναμη πάντως
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:54:16 »

Αποσυνδεδεμένος sweet dream

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 01:04:34 am »
Συνάδελφοι καλησπέρα. Καταρχήν να σας ευχαριστήσω που απαντάτε και σχολιάζετε το θέμα γιατ΄κι πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι γίνεται και σε άλλες περιοχές και να μαθαίνουμε περιστατικά και άλλων συναδέλφων μας.
Χ.Κ. πιστεύω πως έκανες πάρα πολύ καλά που πήγες να διεκδικήσεις το άλλο τετράωρο, γιατί όπως είπες το λάθος ήταν αλλουνού και όχι δικό σου και επίσης είναι σημαντικό να μιλάς και να υψώνεις και τη φωνή σου άμα χρειάζεται γιατι σε πατάνε χωρίς να ντρέπονται και σε πατάνε στο λαιμό.
Τώρα anneta η περίπτωση και η διαδικασία ήταν λίγο πολύπλοκη και δεν άφηνε περιθώρισα αντίδρασης. Θα σου εξηγήσω αμέσως και πάνω σε αυτό θέλω το σχόλιό σας παιδιά. Για να δείτε πόσο ανεγκέφαλους και άκριτα όντα μας θεωρούνε. Όταν πήγα να επιλέξω σχολεία, confident οτι θα είμαι κάπου κοντα στο σπίτι μου επιτέλους φέτος επειδή είχα καλή σειρά μέσα στους 15 πρώτους,  δεν μας είπαν ποιός είναι πρώτος, δεύτερος κ λπ για να διαλέξουμε επιτόπου αλλά μας δώσανε μια λίστα με τα κενά και τις εμπλοκές και μασ είπανε σημειώστε με ποιά σειρά θέλετε να τοποθετηθείτε, υπογράψτε σήμερα τη σύμβαση (χωρίς να ξέρουμε στην ουσία αν αποδεχτούμετα σχολεία που θα σας τοποθετήσουμε - άλλο κουφό...), αφήστε τα δικαιολογητικά σας για τα κοινωνικά κριτήρια και το απόγευμα θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ (ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ...) για να λάβει υπόψη τα κριτήρια και να σας τοποθετήσει. Θα ξέρετε που τοποθετηθήκατε αύριο το πρωί........ Έτσι και έκανα λοιπόν και μαθαίνω το άλλο πρωί ότι όχι μόνο κοντά δεν είμαι αλλά και ότι πρέπει να πάρω μέχρι και υπεραστικό να πάω στα σχολεία (μιας και δεν οδηγω). Επομένως, κάθε αντίδραση θα ήταν ανώφελη αφού είχαν ήδη τοποθετηθεί στα κοντινά σχολεία άλλοι συνάδελφοι. Ωστόσο τους πήρα τηλέφωνο και τους παραπονέθηκα και δεν έγινε φυσικά τίποτα εκ των υστερων. Δεν βρήκα το δικιο μου. Κα ξέρετε γιατί?? Γιατί δεν κατάγομαι από το νομό που έγιναν οι τοποθετήσεις.... Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά. Και πάνε στράφι τα περσινά μόρια και το διάβασμα για τον ΑΣΕΠ...Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα εκείνη τη μέρα.
Εν τέλει θέλω να πώ ότι σε φέρνουν σε τετοιεσ καταστάσεις που η αντίδραση είναι ανώφελη. Το κακό είναι πως αν δεν έχω αυτή την εντοπιότητα ποτέ δεν πρόκειται να με παρουνε μέσα στην πόλη μου ωρομίσθια. Πάντα θα μπαίνει κάποιος ντόπιος μπροστά. Απογοήτευση....Τι έχετε λοιπόν να πείτε;;
'Education is what survives when what has been learned has been forgotten.'
B. F. Skinner

Αποσυνδεδεμένος evan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:20:30 am »
Τα πραματα ειναι μπερδεμενα.

Καταρχας που αναφερεσαι στην προσληψη η στην τοποθετηση ; Γιατι δεν τα ξεκαθαριζεις ;

Στην προσληψη εννοειται η καταταξη στον πινακα αλλα στην τοποθετηση εκει παιζεται.
Απ οτι εχω διαβασει στο forum ψαξε κ θα δεις αναφερει πως στην Α θμια τοποθετουν με κοινωνικα κριτηρια, ενω στην
«Η ΛΕΓΕ ΤΙ ΣΙΓΗΣ ΚΡΕΙΤΤΟΝ Η ΣΙΓΗΝ ΕΧΕ» 
Ή να πεις κάτι καλύτερο από τη σιωπή, ή αλλιώς να σιωπάς.

«ΩΣ ΟΥΔΕΝ Η ΜΑΘΗΣΙΣ, ΗΝ ΜΗ ΝΟΥΣ ΠΑΡΗ»
Η μάθηση είναι μηδέν χωρίς τη σκέψη και την κρίση.

Μένανδρος ο Αθηναίος (342-292 π.Χ)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182833
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 704
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144