0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το πτυχιο γραφει την ημερομηνια που περασες το τελευταιο μαθημα....οχι ποτε ορκιστηκες.
Παράθεση από: amaly στις Οκτωβρίου 10, 2009, 09:25:20 pmτο πτυχιο γραφει την ημερομηνια που περασες το τελευταιο μαθημα....οχι ποτε ορκιστηκες.το δικο μου πτυχιο παντως γραφει την ημερομηνια που ορκιστηκα κ οχι το ποτε περασα το τελευταιο μου μαθημα
η αληθεια ειναι βεβαια οτι το τελευταιο μου μαθημα το περασα οκτωβρη κ ορκιστηκα 21 νοεμβρη. οποτε ειναι το ιδιο πραγμα.
Θα σας πω το εξής..Έχω δει αρκετά πτυχία από πολλές και διαφορετικές σχολές...Τα πτυχία γράφουν:1)μερικά την ημερομηνία που κρίθηκες άξιος πτυχίου, 2)μερικά την ημερομηνία ορκομωσίας και 3)μερικά και τα δύο!Όποιος έχει σκοπό να κάνει τα χαρτιά του στο δημόσιο, αν ανήκει στη 2η κατηγορία να ζητήσει τη βεβαίωση που ανέφερα και πιο πάνω, γιατί θα τρέχει όταν το χρειαστεί και δε θα φτάνει!Αν ανήκει στην 1η ή 3η έχει καλώς...Παράθεσηη αληθεια ειναι βεβαια οτι το τελευταιο μου μαθημα το περασα οκτωβρη κ ορκιστηκα 21 νοεμβρη. οποτε ειναι το ιδιο πραγμα.Δεν είναι καθόλου το ίδιο πράγμα!Εγώ για 3 μέρες κατέβηκα στον πίνακα αναπληρωτών/ωρομισθίων γύρω στις 10 θέσεις...Αν θες άκουσέ με και ζήτα τη βεβαίωση και εννοείται δε θα δώσεις πουθενά το πρωτότυπο Και κάτι τελευταίο...Αν έχεις κάνει τα χαρτιά σου για αναπληρωτής/ωρομίσθιος ή έδωσες ΑΣΕΠ φέτος και σου έχουν βάλει την ημερομηνία ορκομωσίας σου, πήγαινε σε ένα γραφείο της
δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η ημερομηνια κτησης πτυχιου με τον πινακα των αναπληρωτων