0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω απελπιστεί και δεν ξέρω τί να κάνω. Είμαι στην παραμεθόριο μόνο για τα μόρια. Ήρθα για να υπηρετήσω κανονικά , δεν είμαι νεοδιόριστη και η οργανική μου είναι ξεχρεωμένη. Την πρώτη μέρα που ήρθα λοιπόν,στις 31/8 πέρασα από το Γραφείο και ο Δ/ντής όταν άκουσε ότι έχω προυπηρεσία σε γραφείο μου έκανε την παρακάτω πρόταση: να μείνω στο γραφείο γιατί καίγονται για προσωπικό και όταν του είπα ότι΄ήρθα για τα μόρια με διαβεβαίωσε ότι θα τα παίρνω κανονικά και ότι θα έχω ωράριο σχολείου, διακοπές κτλ. Το σχολείο που έχω οργανική είναι πάνω στο νησί και δεν έχω πρόβλημα να πάω (είμαι πρώτη τοποθετηθείσα και πρώτη στα μόρια) αλλά επειδη απέχε κάποια χιλιομετρα κι έχω ενα μωράκι μαζί μου, σκάφτηκα ότι καλύτερα να είμαι στο κέντρο κι έτσι είπα ναι υποθέτοντας ότι θα με διαθέσει για τις ανάγκες της υπηρεσίας ή κάτι τέτοιο... Την Παρασκευή μου ανακοινώνει ότι έγινε ΠΥΣΔΕ κι ότι ΠΗΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ (Χωρίς ποτέ να κάνω αίτηση!) για το γραφείο ΔΔΕ που βρίσκεται στην περιοχή Α του νομού ενω εγώ έχω οργανική σε σχολείο της
boldboy σ΄ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση αλλά μπορείς να είσαι λίγο πιο σαφής? Θα τα παίρνω? Αν είναι να κάνω ένσταση αύριο το πρωί και να δούμε τί θα γίνει. Είσαι σίγουρος?