0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι γνωρίζετε εάν η Δ.Ε Ηλείας έχει καλέσει ωρομίσθιους ΠΔΣ για τον κλάδο ΠΕ 04?Και αν όχι πότε θα καλέσει?
Παράθεση από: nmavro73 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 10:31:56 amΠαίρνεις ένσημο όταν κάνεις 2 ώρες και πάνω. Πρέπει το ημερομίσθιο να είναι πάνω από το τεκμαρτό, που είναι 11 ευρώ πλέον. Οπότε με 1 ώρα δεν παίρνεις ένσημοθες να πεις οτι με μια ωρα ΠΔΣ δεν επαιρνες ΚΑΘΟΛΟΥ ενσημα περυσι;μηπως σου αναλογουσε μερος του ενσημου;μπορει να ειναι βλακεια αυτο που ρωταω, αλλα εχω αγνοια. φετος που το ωρομισθιο εγινε 11 ευρω (μεικτα βεβαια), τι γινεται με 1 ωρα μαθημα;σε σχεση με τα ενσημα εννοω.
Παίρνεις ένσημο όταν κάνεις 2 ώρες και πάνω. Πρέπει το ημερομίσθιο να είναι πάνω από το τεκμαρτό, που είναι 11 ευρώ πλέον. Οπότε με 1 ώρα δεν παίρνεις ένσημο
Δίνει ποσοστό πχ αν παίρνεις 10 ευρώ την ώρα είναι τα 10/11 του ενσήμου. Τα προσθέτεις αυτά και τα διαιρείς με το τεκμαρτό μετά
Ακριβώς..Αν και νομίζω ότι είναι 11,05 ή κάτι τέτοιο..ανάλογα με το πόσο παίρνεις πάει.Αν παίρνεις πάνω από το τεκμαρτό παίρνεις όλο το ένσημο
Σε αυτό δεν αντιλέγω, το θέμα είναι ότι φαίνονται τουλάχιστον έμμεσα αυτοί που θα προσληφθούν, π.χ. φυσικοί 1-25
Ναι, αλλά σε σχέση με την ηλεία που δεν γνωρίζουμε καν πόσους είναι να πάρει, υπάρχει σημαντική διαφορά
Εγω ηδη ξερω 3 Φυσικους που αρνηθηκαν ΠΔΣ στην Αχαια. Που εδωσαν τα τρια 10 ωρα δεν ξερουμε....