0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
την κανω την δουλεια αυτη 15 χρονια,την ιδια μερα ημουν πδσ και φροντιστηρια,ενα ενσημο παιρνεις οτι και να κανεις.απλα πρεπει να κανονιζεις να παιρνεις 25 το μηνα δηλαδη να τα ΄¨"απλωνεις"
Παράθεση από: Ανετος στις Οκτωβρίου 30, 2009, 12:03:25 pmτην κανω την δουλεια αυτη 15 χρονια,την ιδια μερα ημουν πδσ και φροντιστηρια,ενα ενσημο παιρνεις οτι και να κανεις.απλα πρεπει να κανονιζεις να παιρνεις 25 το μηνα δηλαδη να τα ΄¨"απλωνεις"Οπότε εγώ που δουλεύω 4 μέρες την εβδομάδα συμπληρώνω 16 ένσημα το μήνα ....Και ας δουλεύω σε ένα σχολείο 4 ώρες την ίδια μέρα έτσι;Αλλά και να τα απλώσεις όπως λες κι εσύ πάλι δεν γίνεται να παίρνεις 25 το μήνα αφού είναι 5 ένσημα την εβδομάδα άρα 20 περίπου το μήνα...κάνω λάθος;
Ρώτησα λοιπόν σχετικά κ ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ με πληροφόρησε πως υπολογίζονται τα ένσημα για το ταμείο κ σε αυτήν την περίπτωση αρκει το σύνολο να μην περνά τα 25 το μήνα.Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάτι διαφορετικό ,ας μας ενημερώσει.
Παράθεση από: Ανετος στις Οκτωβρίου 30, 2009, 12:03:25 pmτην κανω την δουλεια αυτη 15 χρονια,την ιδια μερα ημουν πδσ και φροντιστηρια,ενα ενσημο παιρνεις οτι και να κανεις.απλα πρεπει να κανονιζεις να παιρνεις 25 το μηνα δηλαδη να τα ΄¨"απλωνεις"Ανετε σ'ευχαριστώ αλλά τι να πώ..ρώτησα κ λογιστή πριν απο λίγο κ μου είπε οτι ισχύουν τα "διπλά" αλλά με τον περιορισμό των 25 ενσήμων το μήνα.
Παράθεση από: lionile στις Οκτωβρίου 30, 2009, 12:15:41 pmΠαράθεση από: Ανετος στις Οκτωβρίου 30, 2009, 12:03:25 pmτην κανω την δουλεια αυτη 15 χρονια,την ιδια μερα ημουν πδσ και φροντιστηρια,ενα ενσημο παιρνεις οτι και να κανεις.απλα πρεπει να κανονιζεις να παιρνεις 25 το μηνα δηλαδη να τα ΄¨"απλωνεις"Οπότε εγώ που δουλεύω 4 μέρες την εβδομάδα συμπληρώνω 16 ένσημα το μήνα ....Και ας δουλεύω σε ένα σχολείο 4 ώρες την ίδια μέρα έτσι;Αλλά και να τα απλώσεις όπως λες κι εσύ πάλι δεν γίνεται να παίρνεις 25 το μήνα αφού είναι 5 ένσημα την εβδομάδα άρα 20 περίπου το μήνα...κάνω λάθος;Ναι ,έτσι είναι για σένα.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν είναι παράνομο όταν ένας υποψήφιος καθηγητής της πδσ σε πολύ απομακρυσμένη περιοχή,συνεννοηθεί με τον κολλητό λυκειάρχη , να δηλώσει στην τοπική δευτεροβάθμια ότι θέλει 8 ή 9ώρες στη συγκεκριμένη ειδικότητα, προκειμένου να αρνηθούν οι πρώτοι υποψήφιοι γιατί θα προτιμήσουν τα διαθέσιμα 10 ωρα άλλων περιοχών και να πει ο κολλητός υποψήφιος του λυκειάρχη το ναι , ενώ όταν γίνεται η πρόσληψη του να του δίνουν 10ωρο;
Από τη στιγμή που θα δημοσιοποιηθεί το κενό του σχολείου γιατί να μην το πάρει κάποιος άλλος υποψήφιος, συμπληρώνοντας και σε άλλο σχολείο το δεκάωρο; Δεν είναι δεδομένο ότι θα αρνηθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι.