0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι δευτεροβάθμιες κρήτης ακόμα τίποτα...ξεκουράζονται...500 άτομα σε κάθε νομό , είναι τόσο δύσκολο να καταταχθούν σε πίνακες με βάση την ημερομην κτήσης πτυχίου;;; δυσκολεύονται μάλλον μερικοι διευθυντές ...κ ακόμα κ τώρα διαδίδουν φήμες κ βγάζουν αποφάσεις σε τοπικό επιπεδο...!!!!επειδή δεν ειμαι σίγουρη κ δε θέλω να αδικήσω κανέναν , υπάρχει νόμος ότι κάτω απο 14 παιδιά δε γίνεται τμήμα πρόσθετης;;;
Παράθεση από: Georgia s στις Οκτωβρίου 15, 2009, 12:00:58 pmοι δευτεροβάθμιες κρήτης ακόμα τίποτα...ξεκουράζονται...500 άτομα σε κάθε νομό , είναι τόσο δύσκολο να καταταχθούν σε πίνακες με βάση την ημερομην κτήσης πτυχίου;;; δυσκολεύονται μάλλον μερικοι διευθυντές ...κ ακόμα κ τώρα διαδίδουν φήμες κ βγάζουν αποφάσεις σε τοπικό επιπεδο...!!!!επειδή δεν ειμαι σίγουρη κ δε θέλω να αδικήσω κανέναν , υπάρχει νόμος ότι κάτω απο 14 παιδιά δε γίνεται τμήμα πρόσθετης;;; Στο Ρέθυμνο βγήκαήδη. Στο Ηράκλειο σήμερα η αυριο το αργότερα απ'ότι μου είπαν απο την εκει δευτεροβάθμια
Παράθεση από: habanero στις Οκτωβρίου 15, 2009, 11:32:04 amΕυχαριστώ...Για Δωδεκάνησα θέλω.http://dide.dod.sch.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1για να παρακολουθείς την κατάσταση.Νομίζω πως ακόμη δεν έχουν αναρτήσει τον Πϊνακα ΠΔΣ αλλά τουλάχιστον μπορεις υποθέτω να τηλ κ να μάθεις την σειρά σου.
Ευχαριστώ...Για Δωδεκάνησα θέλω.
Παράθεση από: Georgia s στις Οκτωβρίου 15, 2009, 12:00:58 pmοι δευτεροβάθμιες κρήτης ακόμα τίποτα...ξεκουράζονται...500 άτομα σε κάθε νομό , είναι τόσο δύσκολο να καταταχθούν σε πίνακες με βάση την ημερομην κτήσης πτυχίου;;; δυσκολεύονται μάλλον μερικοι διευθυντές ...κ ακόμα κ τώρα διαδίδουν φήμες κ βγάζουν αποφάσεις σε τοπικό επιπεδο...!!!!επειδή δεν ειμαι σίγουρη κ δε θέλω να αδικήσω κανέναν , υπάρχει νόμος ότι κάτω απο 14 παιδιά δε γίνεται τμήμα πρόσθετης;;; Τα τμήματα πρέπει να έχουν 7-14 μαθητές.Επίσης, θα πρέπει να καταχωριστούν όλες οι ημερομηνίες κτήσης των πτυχίων.
Παράθεση από: Georgia s στις Οκτωβρίου 15, 2009, 12:00:58 pm [/b] επειδή δεν ειμαι σίγουρη κ δε θέλω να αδικήσω κανέναν , υπάρχει νόμος ότι κάτω απο 14 παιδιά δε γίνεται τμήμα πρόσθετης;;; Τα τμήματα πρέπει να έχουν 7-14 μαθητές.
[/b] επειδή δεν ειμαι σίγουρη κ δε θέλω να αδικήσω κανέναν , υπάρχει νόμος ότι κάτω απο 14 παιδιά δε γίνεται τμήμα πρόσθετης;;;
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 15, 2009, 12:34:57 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Οκτωβρίου 15, 2009, 12:00:58 pmοι δευτεροβάθμιες κρήτης ακόμα τίποτα...ξεκουράζονται...500 άτομα σε κάθε νομό , είναι τόσο δύσκολο να καταταχθούν σε πίνακες με βάση την ημερομην κτήσης πτυχίου;;; δυσκολεύονται μάλλον μερικοι διευθυντές ...κ ακόμα κ τώρα διαδίδουν φήμες κ βγάζουν αποφάσεις σε τοπικό επιπεδο...!!!!επειδή δεν ειμαι σίγουρη κ δε θέλω να αδικήσω κανέναν , υπάρχει νόμος ότι κάτω απο 14 παιδιά δε γίνεται τμήμα πρόσθετης;;; Τα τμήματα πρέπει να έχουν 7-14 μαθητές.Επίσης, θα πρέπει να καταχωριστούν όλες οι ημερομηνίες κτήσης των πτυχίων. Δηλαδή σε σχολεία με 2-3 παιδιά σε κάθε τάξη, δεν θα γίνει πρόσθετη, ενώ παλιά γινόταν;[/b][/b]
Ξέρεις τμήμα που να γίνονταν ΠΔΣ με 2-3 παιδιά γραμμένα στο παρουσιολόγιο;; Μήπως εννοείς 2-3 στην τάξη αλλά 6-7 στο παρουσιολόγιο;; Εάν οι συντονιστές δεν φοβηθούν τους ελέγχους (όπως λέει η εγκύκλιος ότι θα γίνονται) θα έχουν τμήματα των 2-3 παιδιών στην τάξη και 6-7 πλασματικά στα χαρτιά