0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνηθίζεται οι συντονιστές να γράφουν πολλούς μαθητές (εικονικά) ώστε να γίνουν τα τμήματα και να βάλουν τα λεφτά στην τσέπη (οι συντονιστές). Αυτοί που πραγματικά έρχονται στο μάθημα της ΠΔΣ είναι δυο τρεις, κυρίως αλλοδαποί (που δεν ενδιαφέρονται να κάνουν επίδειξη στους συμμαθητές τους, καθόσον δεν θεωρείται τρέντυ να πηγαίνεις στην ΠΔΣ).Σχετικά με το ατυχές περιστατικό να έρθει έλεγχος, οι συντονιστές εκ των προτέρων δίνουν σχετικές οδηγίες στους διδάσκοντες στην ΠΔΣ τι παραμύθια να πούνε ώστε να καλύψουν την κατάσταση (οι μαθητές είναι άρρωστοι σήμερα και άλλα ευρηματικά).Όλα δηλαδή λειτουργούν ρολόι (στα χαρτιά). Αν τώρα έχουμε σκοπό να λειτουργήσουν τα πράγματα όπως πρέπει (πρωτοφανής πρωτοτυπία στο Ελλαδιστάν, και ειδικότερα στην εκπαίδευση) τότε μάλλον θα γελάσουμε πολύ ακόμα...
Παράθεση από: habanero στις Οκτωβρίου 15, 2009, 12:50:08 pmΠαράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 15, 2009, 12:34:57 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Οκτωβρίου 15, 2009, 12:00:58 pmοι δευτεροβάθμιες κρήτης ακόμα τίποτα...ξεκουράζονται...500 άτομα σε κάθε νομό , είναι τόσο δύσκολο να καταταχθούν σε πίνακες με βάση την ημερομην κτήσης πτυχίου;;; δυσκολεύονται μάλλον μερικοι διευθυντές ...κ ακόμα κ τώρα διαδίδουν φήμες κ βγάζουν αποφάσεις σε τοπικό επιπεδο...!!!!επειδή δεν ειμαι σίγουρη κ δε θέλω να αδικήσω κανέναν , υπάρχει νόμος ότι κάτω απο 14 παιδιά δε γίνεται τμήμα πρόσθετης;;; Τα τμήματα πρέπει να έχουν 7-14 μαθητές.Επίσης, θα πρέπει να καταχωριστούν όλες οι ημερομηνίες κτήσης των πτυχίων. Δηλαδή σε σχολεία με 2-3 παιδιά σε κάθε τάξη, δεν θα γίνει πρόσθετη, ενώ παλιά γινόταν;[/b][/b]Ξέρεις τμήμα που να γίνονταν ΠΔΣ με 2-3 παιδιά γραμμένα στο παρουσιολόγιο;; Μήπως εννοείς 2-3 στην τάξη αλλά 6-7 στο παρουσιολόγιο;; Εάν οι συντονιστές δεν φοβηθούν τους ελέγχους (όπως λέει η εγκύκλιος ότι θα γίνονται) θα έχουν τμήματα των 2-3 παιδιών στην τάξη και 6-7 πλασματικά στα χαρτιά
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 15, 2009, 12:34:57 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Οκτωβρίου 15, 2009, 12:00:58 pmοι δευτεροβάθμιες κρήτης ακόμα τίποτα...ξεκουράζονται...500 άτομα σε κάθε νομό , είναι τόσο δύσκολο να καταταχθούν σε πίνακες με βάση την ημερομην κτήσης πτυχίου;;; δυσκολεύονται μάλλον μερικοι διευθυντές ...κ ακόμα κ τώρα διαδίδουν φήμες κ βγάζουν αποφάσεις σε τοπικό επιπεδο...!!!!επειδή δεν ειμαι σίγουρη κ δε θέλω να αδικήσω κανέναν , υπάρχει νόμος ότι κάτω απο 14 παιδιά δε γίνεται τμήμα πρόσθετης;;; Τα τμήματα πρέπει να έχουν 7-14 μαθητές.Επίσης, θα πρέπει να καταχωριστούν όλες οι ημερομηνίες κτήσης των πτυχίων. Δηλαδή σε σχολεία με 2-3 παιδιά σε κάθε τάξη, δεν θα γίνει πρόσθετη, ενώ παλιά γινόταν;[/b][/b]
Παράθεση από: Georgia s στις Οκτωβρίου 15, 2009, 12:00:58 pmοι δευτεροβάθμιες κρήτης ακόμα τίποτα...ξεκουράζονται...500 άτομα σε κάθε νομό , είναι τόσο δύσκολο να καταταχθούν σε πίνακες με βάση την ημερομην κτήσης πτυχίου;;; δυσκολεύονται μάλλον μερικοι διευθυντές ...κ ακόμα κ τώρα διαδίδουν φήμες κ βγάζουν αποφάσεις σε τοπικό επιπεδο...!!!!επειδή δεν ειμαι σίγουρη κ δε θέλω να αδικήσω κανέναν , υπάρχει νόμος ότι κάτω απο 14 παιδιά δε γίνεται τμήμα πρόσθετης;;; Τα τμήματα πρέπει να έχουν 7-14 μαθητές.Επίσης, θα πρέπει να καταχωριστούν όλες οι ημερομηνίες κτήσης των πτυχίων.
οι δευτεροβάθμιες κρήτης ακόμα τίποτα...ξεκουράζονται...500 άτομα σε κάθε νομό , είναι τόσο δύσκολο να καταταχθούν σε πίνακες με βάση την ημερομην κτήσης πτυχίου;;; δυσκολεύονται μάλλον μερικοι διευθυντές ...κ ακόμα κ τώρα διαδίδουν φήμες κ βγάζουν αποφάσεις σε τοπικό επιπεδο...!!!!επειδή δεν ειμαι σίγουρη κ δε θέλω να αδικήσω κανέναν , υπάρχει νόμος ότι κάτω απο 14 παιδιά δε γίνεται τμήμα πρόσθετης;;;
Έκανα εγώ μάθημα σε σχολείο με 1 παιδί στη
Ξέρει κανείς τι γίνεται με την Δευτοροβάθμια
Πώς είναι δυνατόν να καταχωρούνται οι αιτήσεις για πδσ, χωρίς να καταχωρείται η ημερομηνία πτυχίου Στα "τυφλά" θα τους καλούσαν αν δεν έβγαινε η νέα εγκύκλιος