*

Αποστολέας Θέμα: Δ φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 93599 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ: Δ φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #266 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 12:31:28 pm »
οκ ARIST2 μαζι σου αλλα ας μην τρωγομαστε και μεταξυ μας.δεν καταλαβαινω τη συνεχη εμμονη με τον ασεπ και γενικα αναφερομαι οχι σε σενα αλλα σε αυτους που ισχυριζονται πως οι διορισμοι θα πρπεει να γινονται μονο μεσω ασεπ!οι διορισμοι δεν πρεπει να ειναι μονομερεις και γι αυτο υπαρχουν ποσοστωσεις.οι ιδιοι οι ιθυνοντες του υπεπθ ειναι αυτοι που απο τη μια εμφανιζουν τον ασεπ ως αξιοκρατικο (δεν πιστευω πως ειναι) και απο την αλλη τον καταστρατηγουν με διορισμους ψιχουλα 1/39 οι φιλολογοι!!!αν θεωρεις τον ασεπ αξιοκρατικο με τον τροπο που διεξαγεται ως τωρα τι να πω.. εγω νομιζω πως μας δουλευουν ψιλο γαζι και νομιζω πως αντι να τρωγομαστε μεταξυ μας να ενωθουε και να διεκδικησουμε ολοημερα γυμνασια.ευχαριστω
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:15:28 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 12:32:55 pm »
δια βίου μάθηση λένε πρέπει να επιβραβέβεται

η δια βίου μάθηση θέλει και δια βίου χρήματα όμως .....δηαλδή εμείς που είμαστε απο Επαρχία και δνε έχουμε κοντά κάποιο πανεπιστήμιο να κάνει μεταπτυχιακό τι να κάνουμε να .....

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 12:33:49 pm »
επιπλεον αυτο μας πειραξε?εδω διοριζουν οαεδιτες και τριτεκνους(αυτοι να διοριζονται αλλα οχι 20%)
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 12:34:36 pm »
ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΩΡΑ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:15:28 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 12:43:58 pm »
γιατι να μη μετρα κ το πτυχιο στα μόια τοτε???

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 12:55:14 pm »
αν κ ειναι εκτος θεματος, προσωπικη μου αποψη  - που σιγουρα οι περισσοτεροι θα διαφωνουν- ειναι οτι ουτε στον ασεπ θα επρεπε να προσμετρουνται μορια πτυχιου, μεταπτυχιακου κτλ. οπως επισης οτι στις πανελληνιες δεν θα πρεπε να προσμετραται ο βαθμος του απολυτηριου.
κ αυτο το λεω γιατι δεν τα θεωρω αντικειμενικα κριτηρια. μπορει καποιος να ζοριστηκε πολυ να κανει ενα δυσκολο μεταπτυχιακο κ καποιος αλλος να εκανε ενα μεταπτυχιακο της πλακας μονο κ μονο για να παρει μορια. οπως επισης -χωρις να θελω να φανω ρατσιστρια- δεν εχουν ολες οι φιλολογικες σχολες την ιδια δυσκολια. μπορει καποιος να δυσκολευτηκε πολυ για να παρει ενα 7 σε μια συγκεκριμενη σχολη κ καποιος αλλος σε μια αλλη σχολη να εβγαλε ανετα ενα 8.
το ιδιο ισχυει κ για τις πανελληνιες.
πχ εγω μπορει να εχω εναν πολυ επιεικη καθηγητη που μου εβαλε 20 στα αρχαια. γραφω κ ενα 18 κ ειμαι μια χαρα. ενα αλλο παιδι ομως εξισου καλο μ'εμενα να ειχε εναν πιο αυστηρο καθηγητη ο οποιος του ειχε 18 στα τριμηνα. αυτος ειναι ριγμενος σε σχεση με μενα...

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 01:11:33 pm »
Γνωρίζει κανείς πότε θα καλέσουν για δ φάση;

Αποσυνδεδεμένος gelina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 01:22:55 pm »
Θεού και υπουργείου θέλοντος την επόμενη εβδομάδα... έτσι τουλάχιστον με ενημέρωσαν οι βθμιες α και β αθήνας.... ;)
Δύο πράγματα είναι αιώνια: Το σύμπαν και η ανοησία των ανθρώπων… Αν και για το σύμπαν, έχω αρχίσει τελευταία να αμφιβάλλω…
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Αποσυνδεδεμένος marianthid

• Πλήρες μέλος
  • η ρίζα μου είν' ο λόγος...
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 01:28:51 pm »
arist2, μην είσαι τόσο αφοριστικός. Δεν είναι λεφτάδες ή βύσματα ή αποτυχόντες/μη διοριστέοι όσοι κάνουν μεταπτυχιακό και δεν είναι όλα τα μεταπτυχιακά το ίδιο. Για αυτό είμαι υπέρ ενός συστήματος που θα αξιολογεί με ενιαία κριτήρια προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Επειδή όμως αυτά προς το παρόν είναι ψύλοι στ' άχυρα και επειδή κανένα μέχρι σήμερα τυπικό κριτήριο δεν είναι δίκαιο (ξέρω επιτυχόντες που δεν θα έπρεπε να περάσουν ούτε έξω από σχολείο και μεταπτυχιακούς που δεν μπορούν να σταθούν σε συνέδριο, όπως και εσύ ξέρεις ότι τα ίδια πτυχία -ακόμα και της ίδιας σχολής- δεν βγάζουν ίδιους αποφοίτους), προτείνω να μείνουμε στο γεγονός

ότι δεν μπορεί να εισάγονται πάνω από 4.000 άτομα στα "φιλολογικά" τμήματα κάθε χρόνο
ότι πρέπει να δημιουργηθούν ολοήμερα γυμνάσια
ότι πρέπει να επιχορηγηθεί σοβαρά η έρευνα
ότι πρέπει να αναβαθμιστούν και να εκσυγχρονιστούν οι σπουδές (προπτυχιακά και μεταπτυχικά) ώστε να ανταποκρίνονται στην επαγγελματική μας κατάρτιση
ότι ως επαγγελματίες πρέπει να επιμορφωνόμαστε ουσιαστικά και συστηματικά (όπως σε κάθε σοβαρό οργανισμό)
και φυσικά ότι πρέπει να πάρουμε και εμείς σοβαρά τον εκπαιδευτικό ή/και ακαδημαϊκό μας ρόλο, αντί να υποβιβάζουμε τον γείτονα.

Διαφορετικά, όλοι είμαστε θύματα στο ίδιο καζάνι της αναξιοκρατίας και περιμένουμε να δικαιωθούμε για τις απεγνωσμένες προσπάθειες που έκανε ο καθένας μας να δραπετεύσει από αυτό..
Όχι,δεν είμαι λυπημένη.
Σε σωστή ώρα νυχτώνει.

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #275 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 01:32:49 pm »
4000 εισακτεοι κατ΄ετος; γι΄αυτο πηγαμε οπως πηγαμε

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 01:51:43 pm »
Το πρόβλημα είναι ότι θεωρούνται φιλολογία και πολλές σχολές που δεν κάνουν αρχαία ελληνικά,με αποτέλεσμα να γεμίζουν οι πίνακες και να έχουν υψηλές βαθμολογίες πτυχίων.

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 02:28:18 pm »
gelina ποτε σου το ειπαν αυτο;;;να ενα καλο νεο!!!Αριστο ποτε περιπου να περιμενουμε κανενα νεο απο την αγαπημενη μας πηγη σου;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος artemisia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 03:16:42 pm »
και εγώ αφου όλοι σκέφτονται την πάρτι τους θα συντάξω μια επιστολή και θα ζητάω και εγώ που του χρόνου στα πλαίσια της ορθολογικότερης κατανομής των μορίων

κάθε επιτυχία στον ΑΣΕΠ να μοριοδοτείται με 5 μόρια

για να δω έχω 4 επιτυχίες επι 5 μόρια= 20 μόριακια του χρόνου καλό μου ακούγεται

συν 25 που θα έχω

45...ωραία λοιπόν

υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να την συνυπογράψουν???? (ειρωνικά τα λέω όλα)

Αντε γεια ...ρε αντε γεια...

Συμφωνω με τον Αριστο.
Ας δωσουν ασεπ οσοι θελουν να μοριοδοτηθουν.
Αλλωστε η θεματικη πολλων μεταπτυχιακων και διδακτορικων δεν εχει σχεση με την εκπαιδευση.
Επισης ειναι αμφισβητησιμη η ποιοτητα πολλων αξ αυτων.
Ας δωσουν ασεπ λοιπον,αλλα πολλοι,οχι ολοι, γνωριζουν οτι το διδακτορικο τους τους κοστισε λιγοτερη φθορα και κοπο απ οτι εστω κ ενας ασεπ

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 03:17:39 pm »
Γεια σε όλους!!! Επειδή έχω κάποιες μέρες να ανοίξω υποογιστή για αποτοξίνωση...μπηκα και ειδα τον ανανεωμενο  πινακα αναπληρωτων πε 02 και είμαι 3 θέσεις πιο πισω...ποιοι μπορει ξαφνικά να μπηκαν μπροστα μου????

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182830
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 802
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)