*

Αποστολέας Θέμα: Δ φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 93724 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

evants

• Επισκέπτης
Απ: Δ φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #322 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 02:14:25 pm »
μια χαριτωμενη φωνουλα στο υπουργειο,αφου τονισε οτι προχτες εγινε η γ φαση αναπληρωτων φιλολογων,εξεφρασε την εκπληξη της που τη ρωτησα αν επικειται και μια νεοτερη. ΟΧΙ ειπε ως αλλος Μεταξας,δεν υπαρχει τιποτα σημερα ή τωρα συντομα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:23:03 »

Αποσυνδεδεμένος Stratis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 05:46:37 pm »
Όσο και χαριτωμένη φωνούλα και να είναι πάντως, εάν σύντομα δεν προχωρήσουν στην επόμενη φάση αναπλήρωσης δεν θα φτάνουν οι εγχώριας παραγωγής ντομάτες για να τους πλακώσει ο κόσμος... Υπάρχουν σχολεία που υπολειτουργούν... Να φανταστείτε ότι σε ΕΠΑΛ λείπει φυσικός και τα παιδιά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη μαθήματα για την κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα ήταν να επισπεύσουν την ΠΔΣ προκειμένου να αρχίσουν τα παιδιά έστω από κει... Αν θέλουν λοιπόν να παραμείνουν χαριτωμένες οι όποιες φωνούλες ας κάνουν πράξη τις εξαγγελίες τους γιατί αν δεν τους φτάνουν οι δικές μας φωνές έρχονται και των παιδιών που ήδη ξεκινούν μαζικά τις καταλήψεις...

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 05:53:00 pm »
γιατί στη διεύθυνση δωδεκανήσων έχουν αναρτήσει ονόματα της Δ φάσης;
έχω καταλάβει κάτι λάθος; έχει γίνει η Δ φάση;

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 05:59:19 pm »
καλώς ήρθες στο forum stratis...βασικά διορίζεσαι με το 40% ή αν έχεις επιτυχία στον ασεπ με το 24μηνο.......το 30μήνο αφορά άτομα που έχουν συμπληρώσει τους μήνες προυπηρεσίας εως κάποια ημερομηνία την οποία δε συγκράτησα!!!αφορά τους παλαιότερους εκπαιδευτικούς

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως για το 40% δεν τρέφω φιλοδοξίες γιατί αν θυμάμαι καλά από τη νέα χρονιά θα μπούν στον ενιαίο διορισμών καμια 150αριά οαεδίτες... Οπότε... Μια οι τρίτεκνοι, μια οι οαεδίτες... μια ο ένας μια ο άλλος, έφτασα 39 χρονών με δύο παιδιά, σπίτι με δάνεια στεγαστικά και ακόμα παλεύω με τις ωρομισθίες... Κι όταν φωνάζουμε και νιώθουμε αδικημένοι βρίσκουμε και τον μπελά μας...

Mην βιαζεσαι να απογοητευτεις ,οπως και οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ να μη βιαζονται να χαρουν,γιατι αν δικαιωθουμε τοτε νομιζω οτι δε θα υπαρχουν στους πινακες το 2010 :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:23:03 »

Αποσυνδεδεμένος marianthid

• Πλήρες μέλος
  • η ρίζα μου είν' ο λόγος...
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 06:57:19 pm »
γιατί στη διεύθυνση δωδεκανήσων έχουν αναρτήσει ονόματα της Δ φάσης;
έχω καταλάβει κάτι λάθος; έχει γίνει η Δ φάση;

όχι, δεν έχεις καταλάβει λάθος, απλά για εμάς τους ΠΕ02 θα είναι η τέταρτη, για κάποιες άλλες ειδικότητες με τις οποίες βγαίνουμε μαζί ως κενά, θα είναι η πέμπτη..
Πάμε πακέτο δλδ με άλλους, και εμείς είμαστε μια φάση πίσω  :)
Όχι,δεν είμαι λυπημένη.
Σε σωστή ώρα νυχτώνει.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 08:24:30 pm »
 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 28, 2010, 08:30:47 pm από Πέτρος »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 09:04:57 pm »
Πέτρο ο μπόμπιράς σου μοιάζει του δικού μου, τον πρώτο σου μισθό στείλε για πνευματικά δικαιώματα ...  ::)

Η επόμενη φάση για εμάς (Δ') πιστεύω πως δε θ' αργήσει πέραν της άλλης εβδομάδας και κρύβω μια μικρή ελπίδα μήπως δεν είναι ευκαταφρόνητη ...

Ευχαριστώ για τις ευχές .., καταλήξαμε να πανηγυρίζουμε τη μακρινή ωρομισθία ... !
Ευτυχώς, εκεί στον Αστακό, θα τρώω και κανένα ομώνυμο θαλασσινό με το περίσευμα της παχειλής αμοιβής μου ..! Κανένα αναπληρωτή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε......................
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 09:47:31 pm »
Aristos2 μια μικρή αντιγραφή θα μου τη συγχωρέσεις, άλλωστε είσαι το πρότυπό μου, δεν το κρύβω, όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν κι εσένα... αισιόδοξος και γιατί όχι αναπληρωτής.

Ελπίζω να έχεις δίκιο και να έρθει σύντομα μια καλή φάση ακόμη, γιατί στο τέλος θα με δείτε στις ειδήσεις και δε θα είναι για καλό... Φιλόλογος έφτασε στα άκρα!!

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 10:59:54 pm »
Ρε παιδιά έχουν δικαίωμα οι μόνιμοι να μου λένε τι διαγωνίσματα θα βάλλω στα τμήματά μου??? Σήμερα (είμαι ωρομίσθια) έβαλα διαγώνισμα και κανα δυο παλιοί μόνιμοι το κοίταξαν και μου είπαν δε θα βάζω μόνη μου ότι θέλω και μου είπαν και απο πάνω ότι τους έβαλα εύκολα???

μου κάνουν διαρκώς έλεγχο ακόμα και το βιβλίο ύλης κάθε και κοιτάζουν πως το κάνω.....και αν καμια μέρα δε φτάσω στο στιχο που πρέπει και αντι για 50 στιχο φθάσω 35 μου τη λένε γιατί δεν προχώρησα....

Το θεωρείτε σωστό δεν είμαι και καμια πρωτάρα 3 χρονιά πρωινή ωρομίσθια και 10 χρόνια σε φροντιστήρια...

μου έχουν σπάσει τα νεύρα.....

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 11:07:42 pm »
Ρε γράψ' τους στα ....  αρχαία σου που λέει και ο θείος μου!!!!

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 11:08:55 pm »
Γείωσε τους κανονικά.Ανέβασε και τον τόνο της φωνής αν χρειστεί....τότε θα μάθουν να σε υπολογίζουν.Δεν τους έχεις καμία υποχρέωση.Από μέρους να κοιτάζεις μόνο ο προγραμματισμός της ύλης να πηγαίνει καλά....

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 11:10:10 pm »
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σου κάνουν υποδείξεις.Μην μασάς.Κι εμένα μου την είπε κάποιος ότι πρέπει οι σημειώσεις που θα δίνω στα παιδιά να έχουν ηλεκτρονική μορφή. Λες και είναι εύκολο να παλεύω με ψιλές και δασείες!! :oΕπίσης υπήρξε "συνάδελφος" που μου είπε να μην χαίρομαι πολύ για την αναπλήρωσή μου γιατί από Σεπτέμβριο με 31 μόρια (όχι καθαρή προυπηρεσία) με βλέπει στην απέξω.Τρέχα γύρευε κοινώς!Κάνε το μάθημά σου όπως γουστάρεις και γράψτους!!

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 11:12:17 pm »
Και στο κάτω κάτω αν ήθελαν αυτοί να βάζουν θέματα ας έπαιρναν τα τμήματα κάνοντας υπερωρίες...αν τους πεις για υπερωρίες θα αρχίζουν να σφυρίζουν κλέφτικα....και τις παπ...ριες που σου λένε ας τις πουνε και στον σχολικό σύμβουλο τον οποίο και θα πρέπει να επικαλεστείς αν συνεχίσουν να σε ζαλίζουν!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 30, 2009, 11:14:25 pm από mathstavros »

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 11:13:47 pm »
Έχουν απόλυτο δίκιο οι.. προλαλήσαντες. Στη θέση σου δεν θα τους έδινα την παραμικρή σημασία τους "παλιούς", επιπλέον καλό είναι να δείξεις πως τους έχεις γραμμένους!! 3χρόνια ωρομίσθια και το βιβλίο ύλης το συμπληρώνεις σίγουρα καλύτερα από πολλούς μόνιμους...Όσο για την ύλη πες τους πως έχεις τους δικούς σου ρυθμούς :P

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182860
  • Σύνολο θεμάτων: 19476
  • Σε σύνδεση σήμερα: 787
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)