0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
H ζωή είναι κωμωδία... Σήμερα είμαστε εδώ κι αύριο αναπληρωτές ... και μεθαύριο διορισμένοι!
Άπ'ὅ,τι ἄργησε νά 'ρθεῖκι άπό τό τί δέν ἦρθεχειρότερα μᾶς φέρθηκεαὐτό πού περιμέναμετί εἶναι μή γνωρίζοντας.250 αναπληρωτές φρέσκοι και ...λαχταριστοί!
όλοι ξέρουμε ότι ο καλός καθηγητής δε γεννιέται στα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων...αν δεν κάνεις προσωπική δουλειά και δεν αποκτήσεις εμπειρία δε γίνεται τίποτα.Εχω τελειώσει φπψ και είμαι 3 φορές επιτυχούσα στον ασεπ και με αρχαία πάνω από τη βάση και με διδακτική αρχαίων πάντα πάνω από 70....οπότε ας μη μιλούμε για ανωτερότητα.όλα είναι θέμα προσωπικών επιλογών και δε νομίζω ότι πρέπει να κρίνουμε,αλλά να είμαστε ανοιχτόμυαλοι.Υπάρχουν θέσεις για όλους...Αφήστε που για να διδάξει κάποιος δε χρειάζεται μόνο γνώσεις,αλλά και μεταδοτικότητα και ζήλο και........εφόδια που δε σου παρέχει το πανεπιστήμιο
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 30, 2009, 12:05:14 amΆπ'ὅ,τι ἄργησε νά 'ρθεῖκι άπό τό τί δέν ἦρθεχειρότερα μᾶς φέρθηκεαὐτό πού περιμέναμετί εἶναι μή γνωρίζοντας.250 αναπληρωτές φρέσκοι και ...λαχταριστοί!όλα αυτά σου θυμίζανε τόσο έντονα ναυαγισμένεςεπικλήσειςΕρειπωμένες επιθυμίες, όνειρα, χέρια ετοιμοθά-νατα. (κάτω από κάθε υπόθεση ασφάλεια σχετική).Πρέπει λοιπόν να συμπληρώσεις κάθε εικόνα σύμ-φωνα με τη θέλησή σουΕδώ κάτι θα αλλάξει, να πούμε η παρουσία ενός τρίτουΔημιουργώντας μια ποίηση πάνω από κάθε κατα-στροφήΧωρίς να λησμονούμε κάποτε εντελώς τον προορισμό μας¯Αν πάλι τώρα από παντού καμιά ανταπόκρισηΚάτι απροσδόκητα ζημίωσε, κάτι που δεν το κα-ταλάβαμε καλά.Όμως εμείς, αν θέλετε, είμαστε έτοιμοι ακόμα.(Αναγνωστάκης, Επίγνωση)
καλώς ήρθες στο forum stratis...βασικά διορίζεσαι με το 40% ή αν έχεις επιτυχία στον ασεπ με το 24μηνο.......το 30μήνο αφορά άτομα που έχουν συμπληρώσει τους μήνες προυπηρεσίας εως κάποια ημερομηνία την οποία δε συγκράτησα!!!αφορά τους παλαιότερους εκπαιδευτικούς