0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alek81 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 10:10:36 pmΠαράθεση από: katerina24 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 10:05:25 pmΜήπως μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζεται να προσκομίσω στη δευτεροβάθμια; Το ρώτησα σε άλλο τόπικ αλλά μάλλον δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το δικό μας http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank28_8_9_1243.phpτο πιστοποιητικό υγείας βγαίνει σταδιακάτο μητρώο συνήθως ενδουπηρεσιακάΕυχαριστώ πολύ! Το πτυχίο , την ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. τα προσκόμισα πριν από 1 μήνα περίπου για ωρομίσθια στην ίδια δευτεροβάθμια. Ξέρεις αν πρέπει να τα ξαναπάω;Αν πρόκειτα για την ιδια διευθυνση μάλλον όχι. Δε χάνεις τιποτα να τα ξαναβγάλεις. μη χάνεις ούτε μέρα για την πρόσληψή σου. Μην τους χαρίζεις ούτε ευρώ!!!!!!
Παράθεση από: katerina24 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 10:05:25 pmΜήπως μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζεται να προσκομίσω στη δευτεροβάθμια; Το ρώτησα σε άλλο τόπικ αλλά μάλλον δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το δικό μας http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank28_8_9_1243.phpτο πιστοποιητικό υγείας βγαίνει σταδιακάτο μητρώο συνήθως ενδουπηρεσιακά
Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζεται να προσκομίσω στη δευτεροβάθμια; Το ρώτησα σε άλλο τόπικ αλλά μάλλον δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το δικό μας
Παράθεση από: katerina24 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 10:15:45 pmΠαράθεση από: alek81 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 10:10:36 pmΠαράθεση από: katerina24 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 10:05:25 pmΜήπως μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζεται να προσκομίσω στη δευτεροβάθμια; Το ρώτησα σε άλλο τόπικ αλλά μάλλον δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το δικό μας http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank28_8_9_1243.phpτο πιστοποιητικό υγείας βγαίνει σταδιακάτο μητρώο συνήθως ενδουπηρεσιακάΕυχαριστώ πολύ! Το πτυχίο , την ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. τα προσκόμισα πριν από 1 μήνα περίπου για ωρομίσθια στην ίδια δευτεροβάθμια. Ξέρεις αν πρέπει να τα ξαναπάω;Αν πρόκειτα για την ιδια διευθυνση μάλλον όχι. Δε χάνεις τιποτα να τα ξαναβγάλεις. μη χάνεις ούτε μέρα για την πρόσληψή σου. Μην τους χαρίζεις ούτε ευρώ!!!!!!
Παράθεση από: alek81 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 10:19:09 pmΠαράθεση από: katerina24 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 10:15:45 pmΠαράθεση από: alek81 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 10:10:36 pmΠαράθεση από: katerina24 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 10:05:25 pmΜήπως μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζεται να προσκομίσω στη δευτεροβάθμια; Το ρώτησα σε άλλο τόπικ αλλά μάλλον δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το δικό μας http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank28_8_9_1243.phpτο πιστοποιητικό υγείας βγαίνει σταδιακάτο μητρώο συνήθως ενδουπηρεσιακάΕυχαριστώ πολύ! Το πτυχίο , την ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. τα προσκόμισα πριν από 1 μήνα περίπου για ωρομίσθια στην ίδια δευτεροβάθμια. Ξέρεις αν πρέπει να τα ξαναπάω;Αν πρόκειτα για την ιδια διευθυνση μάλλον όχι. Δε χάνεις τιποτα να τα ξαναβγάλεις. μη χάνεις ούτε μέρα για την πρόσληψή σου. Μην τους χαρίζεις ούτε ευρώ!!!!!!Μην ανησυχείς και δε θα τους χαρίσω τίποτα! Στενοχωριέμαι μόνο για τα παιδιά στο ΕΠΑΛ που δούλευα και θα με περιμένουν αύριο και δε θα πάω Άντε να δούμε πότε θα τους στείλουν την επόμενη φιλόλογο......Καλό βράδυ και σου εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα
G7 με πόσα μόρια σε κάλεσαν ωρομίσθιο. ;εγω ενδιαφέρομαι για αττική.ν μπορείς να με διαφωτίσεις
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 03:16:36 pmaristos2, dina 94, Sostak, kasta1, glikoulini1, pedel, G7 02, KONSTANTINOS30, marianthid, che, defthim, GERMANOS, georg9, chomsky, nina123, Isfahan, ka, evbak και 19 επισκέπτες Τουλάχιστον, εμείς που έχουμε τραβήξει τόσο κουπί φέτος ..., ας μην το ξεχάσουμε γρήγορα ... Χάνονται μωρέ οι συνοδοιπόροι;;;;Εδώ είμαστε. Με κάλεσαν κι εμένα ωρομίσθια αυτή την εβδομάδα...αρκετά μακριά από το σπίτι μου και κουράζομαι πολύ πολύ...αλλά δεν παραπονιέμαι...ίσα ίσα...τραγουδώντας πάω ...σιγοτραγουδώντας επιστρέφω!!!! (Σήμερα έλεγα πιο λυπητερά τραγούδια εξαιτίας της χθεσινής δυάρας......αχ!!!!.). Τέλος πάντων......Στον εκκαθαρισμένο του Πέτρου είμαι στο 141 πλέον!!!Ό,τι γίνει από εδώ και πέρα θα είναι για το καλύτερο....Δεν ξεχνώ.....
aristos2, dina 94, Sostak, kasta1, glikoulini1, pedel, G7 02, KONSTANTINOS30, marianthid, che, defthim, GERMANOS, georg9, chomsky, nina123, Isfahan, ka, evbak και 19 επισκέπτες Τουλάχιστον, εμείς που έχουμε τραβήξει τόσο κουπί φέτος ..., ας μην το ξεχάσουμε γρήγορα ...
Παιδιά πολλά συγχαρητήρια στους προσφάτως προσληφθέντες! Μπορώ να φανταστώ τη χαρά σας, γιατί και η δική μου είναι πολύ πρόσφατη! Μόλις τώρα μπόρεσα να συνδεθώ γιατί δεν έχω ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη!Κουράγιο στους αναμένοντες, δε μένει πολύς καιρός!
Παράθεση από: AntreaEirini στις Νοεμβρίου 06, 2009, 09:19:38 pmΠαιδιά πολλά συγχαρητήρια στους προσφάτως προσληφθέντες! Μπορώ να φανταστώ τη χαρά σας, γιατί και η δική μου είναι πολύ πρόσφατη! Μόλις τώρα μπόρεσα να συνδεθώ γιατί δεν έχω ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη!Κουράγιο στους αναμένοντες, δε μένει πολύς καιρός!Συγχαρητήρια AndreaEirini!Kαλή αρχή!
Τί όμορφα νέα είναι αυτά που μαθαίνω για μερικούς παλιούς γνώριμους;!Συγχαρητήρια παιδιά!Χαίρομαι για εσάς.Πραγματικά το αξίζατε!