0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 03, 2009, 07:34:55 amKoυράγιο αδέλφια, ο γάιδαρος πάει ..., η ουρά έχει απομείνει .., ή θα τη φάμε ή ... θα μας φάει! Άριστ2 μην προτρέχεις, να βγει η μικρή και ... θα την ανιχνεύσουμε και τη μεγάλη!Καλησπέρα! Σίγουρα σήμερα περιμένουμε αυτή τη μικρή φάση ή τζάμπα θα στηθούμε πάνω από τον υπολογιστή; Αρίστο προφανώς ακόμα δουλεύεις,(καλή αρχή με την ευκαιρία και σύντομα και αναπληρωτής) αλλά μόλις μπορέσεις σε παρακαλώ να μας διαφωτίσεις κι εσύ και η πηγή σου Είμαι στο νούμερο 10 του καθαρού κι όπως καταλαβαίνεις κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!!
Koυράγιο αδέλφια, ο γάιδαρος πάει ..., η ουρά έχει απομείνει .., ή θα τη φάμε ή ... θα μας φάει! Άριστ2 μην προτρέχεις, να βγει η μικρή και ... θα την ανιχνεύσουμε και τη μεγάλη!
Συνάδελφοι πραγματικά επειδή είμαι ανάμεσα στους αναμένοντες και ανέργους συναδελφους ύστερα από 5 χρόνια δουλειάς χωρίς ανάσα εκ των οποίων τα δύο τελευταία χρονια (ωρομισθία και αναπλήρωση) με τροφοδότησαν με ελπίδες για διορισμό, θέλω όσο καμια άλλη στιγμη έως τώρα κάτι να κινηθεί, κάτι να γίνει. Η αναμονή τρελαίνει... και η εμβόλιμη θα παρατείνει αυτή την αναμονή...
Παράθεση από: katerina24 στις Νοεμβρίου 03, 2009, 01:21:49 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 03, 2009, 07:34:55 amKoυράγιο αδέλφια, ο γάιδαρος πάει ..., η ουρά έχει απομείνει .., ή θα τη φάμε ή ... θα μας φάει! Άριστ2 μην προτρέχεις, να βγει η μικρή και ... θα την ανιχνεύσουμε και τη μεγάλη!Καλησπέρα! Σίγουρα σήμερα περιμένουμε αυτή τη μικρή φάση ή τζάμπα θα στηθούμε πάνω από τον υπολογιστή; Αρίστο προφανώς ακόμα δουλεύεις,(καλή αρχή με την ευκαιρία και σύντομα και αναπληρωτής) αλλά μόλις μπορέσεις σε παρακαλώ να μας διαφωτίσεις κι εσύ και η πηγή σου Είμαι στο νούμερο 10 του καθαρού κι όπως καταλαβαίνεις κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!!Η λογική λεει πως μέσα στην εβδομάδα θα είσαι αν/τρια ..., μακάρι να σε ακολουθήσουμε και άλλοι, ωρομίθιοι ή άνεργοι / αναμένοντες!
H μικρή φάση στην οποία έχω αναφερθεί θα γίνει, τελικά, αύριο (αφορά τη
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 03, 2009, 02:39:15 pmH μικρή φάση στην οποία έχω αναφερθεί θα γίνει, τελικά, αύριο (αφορά τη