0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 03:01:29 pmΠαράθεση από: glikoulini1 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 02:55:25 pmΜήπως κάποιος γνωρίζει αν ο πίνακας αναπληρωτων διαφοροποιείται στην αρχη της επομενης χρονιας με βαση της φετινες προυπηρεσιες; Δε θελω να φανω οτι προτρεχω..η αγωνια μου σχετιζεται με το οτι δεν εχω κληθει ακόμη ουτε ωρομισθια και ανησυχω μηπως αυτο μου στερησει την αναπληρωση και την επομενη χρονια..μιας και φετος την εχασα σιγουρα..Προφανώς, ο πίνακας του χρόνου θα συμπεριλάβει τις φετινές προϋπηρεσίες ...αρα μολονοτι για λίγο καποιος χανει την αναπληρωση τη μια χρονια, μπορει ουτε την επομενη να ειναι αναπληρωτης;; θα πρεπει να αρχισω διαβασμα μου φαινεται (για ασεπ) και δεν εχω αλλη δυναμη, πιστεψτε με..
Παράθεση από: glikoulini1 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 02:55:25 pmΜήπως κάποιος γνωρίζει αν ο πίνακας αναπληρωτων διαφοροποιείται στην αρχη της επομενης χρονιας με βαση της φετινες προυπηρεσιες; Δε θελω να φανω οτι προτρεχω..η αγωνια μου σχετιζεται με το οτι δεν εχω κληθει ακόμη ουτε ωρομισθια και ανησυχω μηπως αυτο μου στερησει την αναπληρωση και την επομενη χρονια..μιας και φετος την εχασα σιγουρα..Προφανώς, ο πίνακας του χρόνου θα συμπεριλάβει τις φετινές προϋπηρεσίες ...
Μήπως κάποιος γνωρίζει αν ο πίνακας αναπληρωτων διαφοροποιείται στην αρχη της επομενης χρονιας με βαση της φετινες προυπηρεσιες; Δε θελω να φανω οτι προτρεχω..η αγωνια μου σχετιζεται με το οτι δεν εχω κληθει ακόμη ουτε ωρομισθια και ανησυχω μηπως αυτο μου στερησει την αναπληρωση και την επομενη χρονια..μιας και φετος την εχασα σιγουρα..
aristos2, dina 94, Sostak, kasta1, glikoulini1, pedel, G7 02, KONSTANTINOS30, marianthid, che, defthim, GERMANOS, georg9, chomsky, nina123, Isfahan, ka, evbak και 19 επισκέπτες Τουλάχιστον, εμείς που έχουμε τραβήξει τόσο κουπί φέτος ..., ας μην το ξεχάσουμε γρήγορα ...
Παράθεση από: marianthid στις Νοεμβρίου 05, 2009, 03:05:24 pmευχαριστούμε για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση aristos2 -για άλλη μια φοράΧαρά μου, να ενημερώνω μια συγλωσσολόγο - καλά έκανα που αφέρεσα το "ν"; - μιας και στερούμαι, ίσως και για καιρό, τη χαρά της φετινής αναπλήρωσης! Ένα παράπονο έχω μόνο ..., οι περισσότεροι που καλούνται ... μας ξεχνούν, ... και στην αναμονή είναι που έχεις ανάγκη πρώην συνοδοιπόρους ...!
ευχαριστούμε για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση aristos2 -για άλλη μια φορά
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 03:13:02 pmΠαράθεση από: marianthid στις Νοεμβρίου 05, 2009, 03:05:24 pmευχαριστούμε για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση aristos2 -για άλλη μια φοράΧαρά μου, να ενημερώνω μια συγλωσσολόγο - καλά έκανα που αφέρεσα το "ν"; - μιας και στερούμαι, ίσως και για καιρό, τη χαρά της φετινής αναπλήρωσης! Ένα παράπονο έχω μόνο ..., οι περισσότεροι που καλούνται ... μας ξεχνούν, ... και στην αναμονή είναι που έχεις ανάγκη πρώην συνοδοιπόρους ...!Ως πρώην επιμελήτρια, οφείλω να συμπληρώσω ένα "γ" ακόμα Όσο για το παράπονο, ελπίζω να το ακούσουν αυτοί πρώην συνοδοιπόροι... Μόνη δική μου παρηγοριά είναι το http://www.youtube.com/watch?v=Sk6kT2zQ7QYΚαλή μας συνέχεια...
Παράθεση από: glikoulini1 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 03:17:00 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 03:01:29 pmΠαράθεση από: glikoulini1 στις Νοεμβρίου 05, 2009, 02:55:25 pmΜήπως κάποιος γνωρίζει αν ο πίνακας αναπληρωτων διαφοροποιείται στην αρχη της επομενης χρονιας με βαση της φετινες προυπηρεσιες; Δε θελω να φανω οτι προτρεχω..η αγωνια μου σχετιζεται με το οτι δεν εχω κληθει ακόμη ουτε ωρομισθια και ανησυχω μηπως αυτο μου στερησει την αναπληρωση και την επομενη χρονια..μιας και φετος την εχασα σιγουρα..Προφανώς, ο πίνακας του χρόνου θα συμπεριλάβει τις φετινές προϋπηρεσίες ...αρα μολονοτι για λίγο καποιος χανει την αναπληρωση τη μια χρονια, μπορει ουτε την επομενη να ειναι αναπληρωτης;; θα πρεπει να αρχισω διαβασμα μου φαινεται (για ασεπ) και δεν εχω αλλη δυναμη, πιστεψτε με.. Αν χάσεις για λίγο την αν/ση φέτος αλλά δουλέψεις ως ωρομίσθια, είναι αδύνατο να μην είσαι αν/τρια του χρόνου, μιας και δε μεσολαβεί νέος ΑΣΕΠ ...
όχι ότι είναι ο χώρος εδώ για να πούμε τα του συναφιού μας ούτε φυσικά η ώρα, αλλά γενικάα. άλλο η φωνητική απεικόνιση μιας λέξης (εν προκειμένω η ουρανική προφορά του γ) και άλλο η γραφική της αντιπροσώπευση (βλ ανάλογο θέμα με το συγ(γ)νώμη)β. η γραφή είναι συντηρητική, ενώ η προφορά βρίσκεται σε συνἀρτηση με πολλούς κοινωνικούς/γεωγραφικούς παράγοντες (βλ sundagma, αλλά και suntagma, το 2ο ακούγεται καθημερινά στο μετρό!)Κάποιοι, ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ