0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας!!!Ειμαι Ρεθυμνο και τελικα με τοποθετησανε Ανωγεια!Ευχομαι και σε εσας τα καλυτερα...
Να ειστε καλα βρε παιδια!!!Οι ανθρωποι ειναι ευγενεστατοι και με τους γονεις εχω καλη συνεργασια προς το παρον.Η δυσκολια ειναι οτι ειμαι σε ολοημερο και απο συγκοινωνια τα Ανωγεια δεν πανε κ πολυ καλα...Μενω Ρεθυμνο και αν χασω το λεωφορειο θα ξεμεινω εκει.Καταλαβαινετε τωρα?
Παράθεση από: mairi k στις Νοεμβρίου 02, 2009, 10:25:25 pmΝα ειστε καλα βρε παιδια!!!Οι ανθρωποι ειναι ευγενεστατοι και με τους γονεις εχω καλη συνεργασια προς το παρον.Η δυσκολια ειναι οτι ειμαι σε ολοημερο και απο συγκοινωνια τα Ανωγεια δεν πανε κ πολυ καλα...Μενω Ρεθυμνο και αν χασω το λεωφορειο θα ξεμεινω εκει.Καταλαβαινετε τωρα?ωχ κ κανεις αυτη τη διαδρομη καθημερινα? εγω παντως οποτε ειναι να παμε ανωγεια για φαγητο το σκεφτομαι γιατι η διαδρομη ειναι δυσκολη κ με χαλαει το αμαξι. καλο κουραγιο!!!
Παιδια η διαδρομη ειναι κουραστικη οταν ειναι καθημερινη, αλλα κανω υπομονη πρωτη χρονια ειναι αλλωστε...Σκεφτειτε ομως οτι χτες εχασα το λεωφορειο γιατι ενας απο τους γονεις αργησε να παρει το παιδι του και επεστρεψα Ρεθυμνο απο Ανωγεια μέσω Ηρακλειου...Τελειο???,