*

Αποστολέας Θέμα: επομενη φαση αναπληρωτων ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 31280 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: επομενη φαση αναπληρωτων ΠΕ06
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 02:01:43 pm »
χωρις  να θελω να σε απογοητευσω την προηγουμενη φαση στελναμε συνεχεια επιστολεσ οπου μπορεις να φανταστεις!!!
alfavita, tsapanidou, aytia, papadakh, mia kopela esteile kai sto e-mail toy sphliotopoyloy kai sth zougkla!!!!
den eida kanenan na asxoleitai mazi mas!!! mono oi daskaloi tous endiaferoun!!!an esy exeis to kouragio na xanaprospathiseis kai theloun ki alloi kante mia prospatheia mporei kati na bgei!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:51:42 »

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 10:33:13 am »
Συναδελφοι SOS
Με πηραν τηλ χθες απο τη δευτεροβαθμια γειτονικου νομου και μου δωσαν 10 ωρες αλλα μου ειπαν οτι με ενημερωνουν οτι δε μου εγκυονται οτι θα μου τις αφησουν για ολη τη χρονια. Ειπαν αν θελω να τις παρω με δικη μου ευθυνη αλλα αν στειλουν αναπληρωτες θα μου τις παρουν. Απο τη μια χαρηκα που το ακουσα αυτο αλλα απο την αλλη δε θα μου αρεσε να τις χασω στα μισα της χρονιας. Ρωτησα την κοπελα αν ηξεραν αν θα παρουν αλλους αναπληρωτες αγγλικων και μου ειπε οτι ετσι ελπιζει γιατι α νομος τους εχει κενα και εχουν ζητησει αναπληρωτες. Ξερει κανεις να μου πει αν οντως μπορουν να μου σπασουν τη συμβαση ανα πασα στιγμη ???? Please αν ξερει καποιος ας μου απαντησει
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2009, 10:35:08 am από Adv »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 10:55:34 am »
πως θα σπασουν την συμβαση αφου θα λεει μεχρι 15 Ιουνιου, BE HAPPY, LET THEM WORRY

Αποσυνδεδεμένος e-mary

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 12:18:01 pm »
Αυτό που κάνουν είναι πολύ κακό, σε καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να συμμεριστώ τη χαρά σου εφόσον βλέπω να διαιωνίζεται το καθεστώς της ωρομισθίας. Πρέπει όλοι να ταχθούμε ενάντια στην κάλυψη των κενών από ωρομίσθιους αν δε θέλουμε να δουλεύουμε μια ζωή ωρομίσθιοι. Σκέψου ότι είναι θετικό το ότι μπορεί να δώσουν τις ώρες σε αναπληρωτή γιατί λογικά αυτό θα γίνει και με άλλα κενά που καλύπτουν προσωρινά ωρομίσθιοι και άρα να σε πάρουν αναπληρώτρια. Δεν είναι προτιμητέο? Οπότε θα σου πρότεινα να μη αγχώνεσαι μιας και το αποτέλεσμα μπορεί τελικά να σε δικαιώσει.
σαν πλανοι, ομως κατοχοι της αληθειας, σα να φτανουμε στο θανατο, αλλα, δεστε, ζουμε..σα λυπουμενοι, αλλα παντοτε εχουμε χαρα, σαν φτωχοι, ομως πλουτιζουμε πολλους' σα να μην εχουμε τιποτε, ομως τα παντα κατεχουμε.
Αποστολος Παύλος (

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:51:42 »

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 01:00:32 pm »
Συναδελφοι SOS
Με πηραν τηλ χθες απο τη δευτεροβαθμια γειτονικου νομου και μου δωσαν 10 ωρες αλλα μου ειπαν οτι με ενημερωνουν οτι δε μου εγκυονται οτι θα μου τις αφησουν για ολη τη χρονια. Ειπαν αν θελω να τις παρω με δικη μου ευθυνη αλλα αν στειλουν αναπληρωτες θα μου τις παρουν. Απο τη μια χαρηκα που το ακουσα αυτο αλλα απο την αλλη δε θα μου αρεσε να τις χασω στα μισα της χρονιας. Ρωτησα την κοπελα αν ηξεραν αν θα παρουν αλλους αναπληρωτες αγγλικων και μου ειπε οτι ετσι ελπιζει γιατι α νομος τους εχει κενα και εχουν ζητησει αναπληρωτες. Ξερει κανεις να μου πει αν οντως μπορουν να μου σπασουν τη συμβαση ανα πασα στιγμη ???? Please αν ξερει καποιος ας μου απαντησει
ειμαο ΠΕ 02 αλλα ξερω πολυ καλα οτι ως ωρομισθιος δεν εχεις καμια εγγυηση οτι θα κρατησεις τις ωρες,τις χανεις αν ερθει μονιμος ή αναπληρωτης

Αποσυνδεδεμένος PPE

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 02:36:13 pm »
Παραθέτω μέρος της περσινής μου σύμβασης εργασίας ως ωρομίσθια : "... ( ο συμβαλλόμενος εκπαιδευτικός ) αναλαμβάνει να ακολουθήσει το ωράριο διδασκαλίας των σχολείων στα οποία θα εκτελεί τα καθήκοντά του και με την επιφύλαξη των διαμορφούμενων αναγκών των σχολείων.
 Το ΥΠΕΠΘ  διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας σύμβασης κατά τον αριθμό των ωρών και το πρόγραμμα διδασκαλίας και το οποίο μπορεί να συμβεί μονομερώς σε μείωση ή αύξηση των ωρών απασχόλησης του αντισυμβαλλόμενου,σύμφωνα με τις ανάγκες των εμπλεκόμενων σχολείων και το πρόγραμμα διδασκαλίας. "

Γενικά, μας έχουν  στη διάθεσή τους σύμφωνα με τους δικούς τους όρους,γι'αυτό καλό θα είναι να διαβάζουμε ό,τι υπογράφουμε,για να μην καταλήγουμε σε παρανοήσεις κ αδιέξοδα.

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 05:23:31 pm »
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση. Δεν εχω ξαναδουλεψει για τη Δευτεροβαθμια κ δε γνωριζω τι γραφει αλλα πιστευω να περιλαμβανει τα ιδια με το δικο σου κλοδο. Δεν εχω υπογραψει ακομα αυριο το πρωι θα παω. Ας ελπισουμε να παρουν συντομα κ αλλους αναπληρωτες και να βγουμε ολοι μας απο το αδιεξοδο με ευχαριστο τροπο :)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2009, 05:54:03 pm από Adv »

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 10:51:22 am »
κανενα νεο για την  επόμενη φάση ρε παιδιά?ξερουμε πότε θα γίνει.......θα πάρει καθόλου αγγλικών?

Αποσυνδεδεμένος sofitak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 10:58:46 am »
Καλημερα. Μολις πηρα υπουργειο και ρωτησα αν θα υπαρξει τριτη φαση σε μας και μου απαντησε "ειναι πολυ πιθανο με τοσες πιστωσεις που υπαρχουν, αλλα δε γνωριζουμε ακομα το ποτε"...... Ρε παιδια επειδη ειναι η πρωτη μου χρονια εμενα που εχω ελπιδες και το παρακολουθω το θεμα, παιζει να περασω και ολη τη χρονια στο περιμενε??? Δεν παλευεται αυτο το πραγμα... Ειμαι περιπου 50 θεσεις πισω...

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 11:13:13 am »
υπομονη λιγο ακομη εμεινε!!το πολυ μια βδομαδα υπολογιζω!!!!!!!
sofitak οταν λες 50 εχεις βαλει και τους 10 που δεν εχουν φυγει ακομη?????

εχετε προσεξει οτι εχουν παρει μονο 49 στην αθμια?????εγω νομιζα οτι ηταν 70!!!! δηλαδη στο συνολο εχουμε 125+ 71= 196 αναπληρωτες!!! περυσι ειχαμε 278!!!!!!!!!
smarw  σου εστειλα μνμ στο mail σου!!!!!

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 11:59:06 am »
αντε να δουμε!!!!

Αποσυνδεδεμένος sofitak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 12:06:55 pm »
Ναι τους εχω βαλει κι αυτους. Οταν λες 298 περσυ εννοεις ομως ολη τη χρονια σωστα? Και που τα βλεπετε τα περσυνα νουμερα??

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 12:12:21 pm »
ναι όλη τη χρονια!δεν τα βλέπεις κάπου, απλά κοιτας τις περσινες φάσεις στο υπουργειο και τα αθροίζεις!!!ελπίζω σε μια ακόμα; φάση αναπληρωτων, εστω και μέσα Νοεμβριου!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 05:17:30 pm »
Απορία: όταν ένα σχολείο έχει κενές 11 ώρες στο Γυμνάσιο και 10 ώρες στο Λύκειο (αγγλικά), δεν πρέπει να πάρει αναπληρωτή; Πέρσυ, έσπασαν το κενό και το μοίρασαν σε 2 ωρομίσθιους (μία εξ'αυτών η αφεντιά μου). Η δικαιολογία: το Υπουργείο δεν στέλνει αναπληρωτή. :P Φέτος με ξανακάλεσαν από την ίδια διεύθυνση κι επειδή ήμουν πρώτη στην λίστα τους μπορούσα να διαλέξω. Ε, στα χωριά που μου πρότειναν ήταν και το περσινό, πάλι με 11 ώρες στο Γυμνάσιο και 10 στο Λύκειο!!! (Κι απ'ότι έμαθα και πρόπερσυ είχαν ωρομίσθιους) Δηλαδή, το Υπουργείο έχει βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο σχολείο και δεν του στέλνει αναπληρωτή;  :o Ή μήπως, εκτός από το Υπουργείο και τις πιστώσεις που φταίνε κυρίως για την υπερβολική "χρήση" των ωρομισθίων, φταίνε και οι διάφοροι διευθυντές που πιθανότατα δεν ζητάνε αναπληρωτές γιατί για κάποιο λόγο (που δεν ξέρω) τους βολεύει; ??? :-\ Εκτός απ'το συγκεκριμένο σχολείο υπάρχει κι ακόμα ένα (ίδια περίπτωση) που μάλιστα είναι δυσπρόσιτο άρα "φιλέτο". Μου μπήκαν ψύλλοι στ'αυτιά όταν συζητώντας με την διευθύντρια από ένα άλλο σχολείο από την λίστα μου είπε: Καλά, αφού το κενό είναι για αναπληρωτή, γιατί κάλεσαν ωρομίσθιους; ???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182690
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)