*

Αποστολέας Θέμα: επομενη φαση αναπληρωτων ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 31388 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: επομενη φαση αναπληρωτων ΠΕ06
« Απάντηση #98 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 11:22:23 am »
 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σ.Ε.Α.Ε (ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ)

Επικοινωνία: Τηλ. 2310222-617 – 6950311149

Ε-mail: somatio_orom_anapl@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 11/12/2009 αντιπροσωπεία του νεοσύστατου Σωματείου Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών (Ωρομισθίων-Αναπληρωτών) πραγματοποίησε συνάντηση με τριμελή επιτροπή του υπουργείου Παιδείας. Στη συζήτηση θέσαμε τα πιο σημαντικά προβλήματα που μας απασχολούν, αλλά οι εκπρόσωποι του υπουργείου επιχείρησαν να μας καθησυχάσουν αποφεύγοντας κάθε συγκεκριμένη δέσμευση.

- Σχετικά με το καθεστώς των διορισμών η επιτροπή του Υπουργείου μας δήλωσε ότι  ο ενιαίος πίνακας κατάταξης με βάση την προϋπηρεσία θα κλειδώσει στο τέλος της χρονιάς και  το 60-40 θα διατηρηθεί για ένα μεταβατικό διάστημα. Δεν προσδιόρισαν την διάρκεια αυτού του μεταβατικού σταδίου αλλά μας διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση από το υπουργείο. Μετά την  λήξη αυτής της προσωρινής «παράτασης» το  νομοσχέδιο θα προβλέπει κατάργηση του κριτηρίου της προϋπηρεσίας και όλοι οι διορισμοί να γίνονται μέσω του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

- Καμία απάντηση ή διευκρίνιση δεν δόθηκε στις ερωτήσεις μας σχετικά με το καθεστώς διορισμών των συναδέλφων που διαθέτουν 24μηνη και 30μηνη προϋπηρεσία.

- Σε μια προσπάθεια εφησυχασμού των συναδέλφων η επιτροπή του Υπουργείου δήλωσε ότι μια επιτυχία σε οποιονδήποτε προηγούμενο διαγωνισμό ΑΣΕΠ θα αρκεί για να εργαστεί κανείς ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος, χωρίς να απαιτείται η επιτυχία στον τελευταίο ασεπ

αυτα προς ενημερωση σας!!!!!τωρα αν καποιοι που εχουν μπει απο την πισω πορτα θα διοριστουν μονιμοι μπαινοντας μονο για μια χρονια στους πινακες τη φετεινη, εγω το θεωρω μεγαλη αδικια να μεινω απ' εξω εγω που εχω οργωσει την Ελλαδα κυριολεκτικα!!!!!!(και που δεν εχω παει!!!)
μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο??????
αυτα και Καλα σας Χριστουγεννα!!!!ευχομαι ο καινουριος χρονος να φερει σε ολους μας αυτα που επιθυμουμε!!!
να φυγει το 2009 να παει αλλου!!!δεν το θελουμε, ηταν απο τις χειροτερες χρονιες!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:34:56 »

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 11:40:17 am »
προφανως για το 24μηνο και 30μηνο δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι ακομα τι θα κανουν.......

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Δεκεμβρίου 24, 2009, 04:35:08 pm »
Γεια σας και απο εμενα! :) Τι κανετε; Εχω μια απορια ή μαλλον καχυποψια και ηθελα να τη μοιραστω μαζι σας.
Κατι μου λεει οτι του χρονου που θα ειναι και το μεταβατικο σταδιο για το οποιο λενε οτι οι προσληψεις θα γινουν οπως μεχρι σημερα πιστευω πως η Αννουλα δε σκοπευει να κανει και πολλες προσληψεις.
Απειροελαχιστες εως μηδενικες... Με το προσχημα οτι καλυφθηκαν ολες οι θεσεις απο τους αποσαπασμενους στα γραφεια και οτι χρειαζονται μονο ωρομισθιους θα καταφερει να εξοικονομισει αρκετα χρηματα..... καλωντας μονο ωρομισθιους....

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δεκεμβρίου 24, 2009, 10:07:37 pm »
πιστευω και εγω οτι οι προσληψεις θα ειναι ελαχιστες οπως και ο αριθμος των αναπληρωτων!!το οαεδ μου μεσα!!!!!!

απογοητευτηκα απο την ζ φαση!!περιμενα οτι κατι θα υπηρχε μεσα και για εμας!!!υπομονη και παλι υπομονη λοιπον!!!

προσδοκω μια πιο ευχαριστη χρονια του χρονου γιατι αυτη δεν μας πηγε και πολυ καλα,,,,

καλες γιορτες και παλι!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:34:56 »

Αποσυνδεδεμένος maria_pol

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 10:07:19 pm »
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!

Δυστυχώς μάλλον έχετε δίκιο! Δε φαίνεται ότι θα γίνουν πολλές ακόμη προσλήψεις ούτε αυτό το σχολικό έτος αλλά ούτε και το επόμενο. Μακάρι να διαψευστούμε!

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 10:07:48 am »
Το βασικο ειναι οτι εχουμε ενα πολυ καλο πτυχιο στα χερια μας και οτι και να γινει δε φοβαμαι ξερω πως δουλεια θα βρω. Αν οχι στα σχολεια στα φροντιστηρια , αν οχι στα φροντιστηρια στις τουριστικες επιχειρησεις παντως απο δουλεια δε θα μεινουμε. Δοξα το Θεο να λεμε  και φτου και απο την αρχη.              Καλες γιορτες!!!
         Χρονια πολλα και μη μασατε τιποτα!!!!

Αποσυνδεδεμένος maria_pol

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 07:27:22 pm »
Έχεις απόλυτο δίκιο, Adv. Δε χρειάζεται να γκρινιάζουμε συνεχώς ούτε και βοηθάει σε κάτι (αν και προσωπικά το κάνω κάποιες φορές). Το πτυχίο μας είναι ένα πολύ γερό χαρτί και μπορεί να μας εξασφαλίσει δουλειά αρκετά εύκολα, είτε αυτό μεταφράζεται ως σχολείο, φροντιστήριο, ιδιαίτερα, μεταφράσεις είτε ως οτιδήποτε άλλο στο οποίο απαιτούνται γνώσεις αγγλικών. Θέληση και όρεξη να υπάρχει!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 02:38:34 pm »
χρονια πολλα!!!καλη χρονια!!
με υγεια πανω απο ολα και ο,τι αλλο επιθυμει ο καθενας μας!!!

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 11:02:56 am »
Πριν απο λιγο διαβασα το αρθρο της ΟΛΜΕ σχετικα με την προκυρηξη διαγωνισμου κοστους 96.000 ευρω για την αναθεση τους νομοσχεδιου προσληψης εκπαιδευτικων και πραγματικα αισθανθηκα οτι μας δουλευουν ασχημα!!
 Μα καλα τοτε για ποιο λογο βγαλαν σε δημοσια διαβουλευση το θεμα πριν απο ενα μηνα για πλακα????? Και πως λενε πως δεν υπαρχου πιστωσεις για προσληψεις οταν σπαταλανε τετοια ποσα ενω θα μπορουσαν να το αναθεσουν στις Εκπαιδευτικες Ομοσπονδιες οι οποιες θα το καναν ΔΩΡΕΑΝ???

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 11:13:41 am »
Πριν απο λιγο διαβασα το αρθρο της ΟΛΜΕ σχετικα με την προκυρηξη διαγωνισμου κοστους 96.000 ευρω για την αναθεση τους νομοσχεδιου προσληψης εκπαιδευτικων και πραγματικα αισθανθηκα οτι μας δουλευουν ασχημα!!
 Μα καλα τοτε για ποιο λογο βγαλαν σε δημοσια διαβουλευση το θεμα πριν απο ενα μηνα για πλακα????? Και πως λενε πως δεν υπαρχου πιστωσεις για προσληψεις οταν σπαταλανε τετοια ποσα ενω θα μπορουσαν να το αναθεσουν στις Εκπαιδευτικες Ομοσπονδιες οι οποιες θα το καναν ΔΩΡΕΑΝ???
Πολύ σωστά!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 04:30:06 pm »
τι εγινε ρε παιδια????πως την πατησαμε ετσι φετος?????

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 09:27:20 pm »
Και που είσαι ακόμη! Του χρόνου λένε ακόμα χειρότερα θα είναι. Φαντάζομαι ότι για πολύ λίγο δε σε κάλεσαν αναπληρώτρια,ε; Σε βλέπω ότι σε απασχολεί πολύ το θέμα. Κουράγιο!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 11:06:29 am »
μαγος εισαι???? ειμαι στους αμεσως επομενους κι εχω σκασει!!!!!

Αποσυνδεδεμένος xristina_sk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 11:29:49 am »
παιδια αθτο με την ιδωτική ανάθεση νομοσχεδίου είναι επιβεβαιωμάνο από κάπου έγκυρ; Δε το έχω ακούσει από κάπου αλλού.Μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Έχω την εντύπωση πως είναι παράνομο. Είναι δυνατόν να το κάνουν αν είναι παράνομο; Μήπως κάτι δεν καταλάβαμε σωστά;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)