0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλη μου, που την καλεσαν απο επαρχια -και συγκεκριμενα πηγε σε σχολειο χωριου- μου ειπε οτι στο ιδιο σχολειο πηγαν 4 φιλολογοι ολοι με 10ωρο.
Aρα περισσοτερο εχει προχωρησει ο πειραιας που εχει φτασει στο 60 (πτυχιο 9/1993) και κανει και ειδικη προσκληση για τα νησια. Η δ αθηνας ειναι στον10/1992, η γ 6/1992 και απο τις υπολοιπες χειροτερα ειναι η α αθηνας με τα 150 σχολεια, οπου περυσι ζητησαν 72 απο αυτα προσθετη, που αυτο σημαινει 2 , 3 ή και περισσοτερους καθηγητες το καθε σχολειο και φετος ενδιαφερθηκαν 20!!!
Για τον ωρομίσθιο που έχει ξεκινήσει τα μαθήματα πριν αρχίσει η κατάληψη δεν χάνονται οι ώρες.
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 10, 2009, 04:00:48 pmΓια τον ωρομίσθιο που έχει ξεκινήσει τα μαθήματα πριν αρχίσει η κατάληψη δεν χάνονται οι ώρες.Πού το λέει αυτό, γιατί εμένα ο υπεύθυνος της ΠΔΣ μου είπε ότι επειδή έχει κατάληψη το σχολείο τις χάνω τις ώρες!!
Παράθεση από: ln03 στις Νοεμβρίου 10, 2009, 04:33:48 pmΠαράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 10, 2009, 04:00:48 pmΓια τον ωρομίσθιο που έχει ξεκινήσει τα μαθήματα πριν αρχίσει η κατάληψη δεν χάνονται οι ώρες.Πού το λέει αυτό, γιατί εμένα ο υπεύθυνος της ΠΔΣ μου είπε ότι επειδή έχει κατάληψη το σχολείο τις χάνω τις ώρες!!Από την προηγούμενη σχολική χρονιά, υπάρχει πλήρης εξομοίωση των ωρομισθίων του πρωινού προγράμματος με τους ωρομίσθιους της ΠΔΣ. Επομένως, ισχύει ότι όταν δεν πραγματοποιηθούν τα μαθήματα, από λόγο ο οποίος δεν οφείλεται στον εκπαιδευτικό, τότε θα πρέπει να υπολογίζονται οι ώρες.