0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: psar@ki στις Νοεμβρίου 11, 2009, 09:17:48 pmΠαράθεση από: nickolas στις Νοεμβρίου 11, 2009, 07:46:53 pmΑυτό ισχύει για τα κανονικά σχολεία, όχι για τα ΣΜΕΑΕ καθώς εκεί ήδη έχουν πάρει αναπληρωτές και σε κάποιες περιφέρειες έχουν πάρει και ωρομίσθιους. Εξάλλου οι πίνακες ωρομίσθιων ειδικής αγωγής έχουν βγει εδώ και καιρό και δεν επηρεάζονται από τον ΑΣΕΠ και τους μόνιμους διορισμούς. Άρα, προς τι όλη αυτή η καθυστέρηση?Μήπως είναι για ΠΔΣ? Εγώ πάντως μόνο ΠΔΣ και ΣΜΕΑ γνωρίζω να έχουν καλέσει ωρομίσθιους..Το ίδιο πράγμα λετε
Παράθεση από: nickolas στις Νοεμβρίου 11, 2009, 07:46:53 pmΑυτό ισχύει για τα κανονικά σχολεία, όχι για τα ΣΜΕΑΕ καθώς εκεί ήδη έχουν πάρει αναπληρωτές και σε κάποιες περιφέρειες έχουν πάρει και ωρομίσθιους. Εξάλλου οι πίνακες ωρομίσθιων ειδικής αγωγής έχουν βγει εδώ και καιρό και δεν επηρεάζονται από τον ΑΣΕΠ και τους μόνιμους διορισμούς. Άρα, προς τι όλη αυτή η καθυστέρηση?Μήπως είναι για ΠΔΣ? Εγώ πάντως μόνο ΠΔΣ και ΣΜΕΑ γνωρίζω να έχουν καλέσει ωρομίσθιους..
Αυτό ισχύει για τα κανονικά σχολεία, όχι για τα ΣΜΕΑΕ καθώς εκεί ήδη έχουν πάρει αναπληρωτές και σε κάποιες περιφέρειες έχουν πάρει και ωρομίσθιους. Εξάλλου οι πίνακες ωρομίσθιων ειδικής αγωγής έχουν βγει εδώ και καιρό και δεν επηρεάζονται από τον ΑΣΕΠ και τους μόνιμους διορισμούς. Άρα, προς τι όλη αυτή η καθυστέρηση?
Υπάρχει κανένα νέο για τους ωρομίσθιους Πληροφορικούς? Γιατί αργούνε τόσο πολλοί οι πίνακες?
Στην Ειδική Αγωγή έχουν πάρει κανένα ωρομίσθιο? Εκεί έχουν βγει οι πίνακες...
Παράθεση από: marianiux στις Νοεμβρίου 11, 2009, 09:04:54 pmΠαιδιά πήραν ωρομίσθιο χωρίς να έχουν βγει οι πίνακες;Ενδεχομένως να έχουν πάρει στις ΣΜΕΑ. Εκεί έχουν βγει πίνακες. Μην μπερδεύεστε...
Παιδιά πήραν ωρομίσθιο χωρίς να έχουν βγει οι πίνακες;
Σε ποια
γίνεται να καλέσουνε πληροφορικό σε ολοήμερο ειδικό δημοτικό;;;έχετε ακούσει τίποτα;;πάντως οι 900 ώρες ωρομισθίων μου φαίνονται πολύ λίγες,δεν ξέρω...