0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GERMANOS στις Ιουνίου 19, 2011, 11:03:04 am Συνάδελφοι.. έδωσα χθες εξετάσεις... Δεν ήταν δύσκολες αλλά και ούτε εύκολες... Προετοιμαστείτε με τις ερωτήσεις του Μιχαηλίδη και του Σαλονικίδη αλλά δεν επαρκούν.. Δυσκολεύτηκα κυρίως στις ασκήσεις εφαρμογής... Σε μία μάλιστα δεν κατάφερα να βρω την απάντηση... Συγκεκριμένα μου ζητούσε να βάλω περίγραμμα σε μια εικόνα με πάχος 2. 25 εκ. Στην αρχή θα σας φανεί ότι η απάντηση είναι εύκολη.. Περιγράμματα σκιάσεις... Αλλά πάχος.. πού είναι ? Πάχος γραμμής βρήκα μόνο στο πλαίσιο κειμένου... Επίσης οι εικόνες ήταν δύο... κι εγω ειχα την ιδια...αν θυμαμαι καλα ζητουσε να βαλεις κ χρωμα της επιλογης σου στο περιγραμμα.βασικα στο παραθυρο του περιγραμματος εχει επιλογη παχους..το 2,25 ειναι το παχος 2 1/4..το επιλεγεις, επιλεγεις απο αριστερα το ολικο περιγραμμα, το βλεπεις στην προεπισκοπηση του στα δεξια του παραθυρου, επιλεγεις το χρωμα απο την αντιστοιχη επιλογη στο ιδιο παραθυρο κι εισαι οκ...παντως το περιθωριο λαθων ειναι τεραστιο....χρειαζεσαι 36 στις 60 για να περασεις...στοιχειωδεις γνωσεις χρειαζονται κ μια σχετικη τριβη με τους υπολογιστες...καλη επιτυχια παντως κ μην αγχωνεσαι με μια ερωτηση...
Συνάδελφοι.. έδωσα χθες εξετάσεις... Δεν ήταν δύσκολες αλλά και ούτε εύκολες... Προετοιμαστείτε με τις ερωτήσεις του Μιχαηλίδη και του Σαλονικίδη αλλά δεν επαρκούν.. Δυσκολεύτηκα κυρίως στις ασκήσεις εφαρμογής... Σε μία μάλιστα δεν κατάφερα να βρω την απάντηση... Συγκεκριμένα μου ζητούσε να βάλω περίγραμμα σε μια εικόνα με πάχος 2. 25 εκ. Στην αρχή θα σας φανεί ότι η απάντηση είναι εύκολη.. Περιγράμματα σκιάσεις... Αλλά πάχος.. πού είναι ? Πάχος γραμμής βρήκα μόνο στο πλαίσιο κειμένου... Επίσης οι εικόνες ήταν δύο...
Συνάδελφοι.. έδωσα χθες εξετάσεις...
Εγώ έδωσα στις 16 και βγήκαν σήμερα. Ευτυχώς πέρασα
Κι εγώ 18 έδωσα.. στο ΤΕΙ Πειραιά! Αλλά δεν έχουν βγει ακόμα.