0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: 2g στις Ιουνίου 13, 2012, 12:46:35 amΓεια σας και από εμένα.Έχω λάβει εδώ και ένα χρόνο τη βεβαίωση για το Α΄ επίπεδο, αλλά τα χρήματα όχι ακόμα. Πάνε 2 χρόνια σχεδόν. Μήπως τα έκοψαν?Γιατί, παίρνουμε και χρήματα;;;!!!
Γεια σας και από εμένα.Έχω λάβει εδώ και ένα χρόνο τη βεβαίωση για το Α΄ επίπεδο, αλλά τα χρήματα όχι ακόμα. Πάνε 2 χρόνια σχεδόν. Μήπως τα έκοψαν?
Από πέρυσι τουλάχιστον δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δηλ. να δικαιούμαστε και χρήματα.Τώρα, για παλαιότερα δεν ξέρω τι συνέβαινε. Κάτι είχα ακούσει κι εγώ ότι υπήρχε κάποιο ποσό που δινόταν.
πρέπει πριν τις 7 μέρες που προηγούνται της ημερομηνίας ή ακόμη και την τελευταία στιγμή;
Παράθεση από: gio66 στις Ιουνίου 15, 2012, 12:14:41 pm πρέπει πριν τις 7 μέρες που προηγούνται της ημερομηνίας ή ακόμη και την τελευταία στιγμή; Eπιβάλλεται να το κάνεις πριν την οριστικοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος! Αυτή γίνεται 7 μέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία, άρα για την περίπτωσή σου θα γίνει αύριο. Επομένως, εσύ σήμερα κάνεις τροποποίηση της αίτησής σου. Αν δεν προλάβεις να τροποποιήσεις την αίτησή σου πριν την οριστικοποίηση του προγράμματος, τότε (εφόσον μετά το σύστημα δεν επιτρέπει τροποποίησης) θα προσμετρηθείς στους απόντες, που σημαίνει ότι θα έχεις δικαίωμα συμμετοχής άλλες δύο φορές στις εξετάσεις, κι όχι τρεις.
Τροποποίηση της αίτησης μπορεί να γίνει πριν την οριστικοποίηση του προγράμματος, δηλαδή 7 ημέρες πριν την ημερομηνία εξέτασης.
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ΕCDL (όλες τις ενότητες) και θα ήθελα να δώσω για την πιστοποίηση α' επιπέδου. Όσοι έχουν ΕCDL, απαλλάσσονται από τις εξετάσεις και πάνε κατευθείαν στο β' επίπεδο ή όχι?Ευχαριστώ.
Είμαι ειδικότητα ΠΕ 19 και θέλω να συμμετέχω στην επιμόρφωση