0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αννα φέτος εννοώ ότι πρέπει να υποβληθούν προγράμματα - προτάσεις γενικώς να οργανωθούν.Το θέμα είναι ότι με το ΕΣΠΑ κλείνουν τρύπες π.χ. προσλήψεις αναπληρωτών που δεν θέλουν να φαίνονται στην τρόικα ως προσλήψεις στον κρατικό προυπολογισμό.Παλιότερα υπήρχαν πολλές επιμορφώσεις ΟΕΠΕΚ και Π.Ι. πάει πέταξαν όποιος πρόλαβε πρόλαβε
Δεν μπόρεσα να δώσω για Α Επιπέδου (έλειπα στο εξωτερικό, μετά δεν έβγαζαν ημερομηνίες στην περιοχή μου, αλλά ούτε και στους γύρω νομούς). Θα ήθελα να δώσω, αν και έχω το ECDL, το οποίο αναγνωρίζεται παντού εκτός από την εκπαίδευση.Γνωρίζει κανείς αν θα ξαναγίνει κύκλος Α Επιπέδου; Στο help desk (ή όπως αλλιώς λέγεται) μου απαντάνε γενικόλογα και αοριστολογίες και σε κάποια φάση με "μάλωσαν" κιόλας που τόσο καιρό δεν έδωσα....
Γιατί δεν έχει ΠΕ06; Θα γίνει αργότερα ή καθόλου; Ξέρει κανείς τι γινόταν τις προηγούμενες χρονιές;
http://b-epipedo2.cti.gr/news-announcements/2011-05-05-14-06-55/285-1892012-.htmlΓιατί δεν έχει ΠΕ06; Θα γίνει αργότερα ή καθόλου; Ξέρει κανείς τι γινόταν τις προηγούμενες χρονιές;
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 09:14:22 amΓιατί δεν έχει ΠΕ06; Θα γίνει αργότερα ή καθόλου; Ξέρει κανείς τι γινόταν τις προηγούμενες χρονιές;Κανείς δεν ξέρει να μου απαντήσει;