0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, το συστημα δε με αφήνει να κάνω την αίτηση. Εσεις μπορέσατε, εχουν βγει ημερονημίες για την πιστοποίηση στις περιοχές σας; Αναφέρομαι πάντα στην Α΄περίοδο του 2008. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει ακριβώς τη διαδικασία μήπως έχω κάνει λάθος; Κωδικό έχω και αναγνωριστικό, επιλέγω νέα αίτηση, πληκτρολογώ τα στοιχεία μου και μου βγάζει 2η περίοδο επιμόρφωσης. Όποιος μπορεί και ξέρει ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ.
Εγώ έχω το εξής πρόβλημα: πήρα κωδικούς, αλλά όταν προσπαθώ να κάνω αίτηση για πιστοποίηση μου βγάζει ένα μήνυμα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί υπάρχει "ενεργή αίτηση" για επιμόρφωση. Σημειωτέον: συμμετέχω σε πρόγραμμα επιμόρφωσης που τρέχει τώρα. Τι πρέπει να κάνω;
Από την Επιτροπή μου έστειλαν ένα e-mail ότι είναι απαραίτητο το έντυπο Ε11 του οικονομικού οδηγού να συνοδεύει το τιμολόγιο μου .Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το έντυπο Ε 11 ; Δεν ξέρω τι να πω εχω πάει δύο φορές και δεν έβρισκα κανέναν για να με ενημερώσει .Ευχαριστώ
10η (τελευταία) περίοδος πιστοποίησηςΑπό 12-05-2008 έως 15-07-2008Αφορά τους εκπαιδευτικούς που επιμορφώθηκαν κατά τις χρονικές περιόδους 2002, 2003 και 2005, εμφανίζονται στους καταλόγους που εστάλησαν στα σχολεία στις αρχές του έτους και δεν έχουν προσέλθει ακόμα να εκπληρώσουν την υποχρέωση συμμετοχής τους στις διαδικασίες πιστοποίησης. Επιπλέον αφόρα τους παραπάνω επιμορφωθέντες, οι οποίοι συμμετείχαν ανεπιτυχώς και δε έχουν εξαντλήσει τις τρεις (3) προσπάθειες πιστοποίησης. Επίσης αφορά και όσους δεν έχουν επιμορφωθεί αλλά επιθυμούν μόνο να πιστοποιηθούν.Αυτή είναι η τελευταία περίοδος Πιστοποίησης. Το Γ΄ ΚΠΣ κλείνει και δεν υπάρχει δυνατότητα άλλης παράτασης για την προαναφερόμενη Πράξη (ΕΡΓΟ-Ι).Το περιεχόμενο της παρούσας εγκυκλίου αφορά τους εκπαιδευτικούς πουεπιμορφώθηκαν κατά τις χρονικές περιόδους 2002, 2003 και 2005, εμφανίζονταιστους καταλόγους που εστάλησαν στα σχολεία στις αρχές του έτους και δεν έχουνπροσέλθει ακόμα να εκπληρώσουν την υποχρέωση συμμετοχής τους στιςδιαδικασίες πιστοποίησης. Επιπλέον αφόρα τους παραπάνω επιμορφωθέντες, οιοποίοι συμμετείχαν ανεπιτυχώς και δε έχουν εξαντλήσει τις τρεις (3) προσπάθειεςπιστοποίησης. Επίσης αφορά και όσους δεν έχουν επιμορφωθεί αλλά επιθυμούνμόνο να πιστοποιηθούν.