0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έργο Ι: Κοινωνία της Πληροφορίας (εκπαιδευόμενοι περιόδου 2002-2005)Έργο ΙΙ: ΕΠΕΑΕΚΙΙ (εκπαιδευόμενοι περιόδου 2006-2008)Όσοι θέλουν να δώσουν απ ευθείας, έχουν το δικαίωμα να δώσουν σε ένα από τα δύο έργα.Σου βγάζει Έργο Ι γιατί για το έργο ΙΙ δεν έχει βγει ακόμα εγκύκλιος πιστοποίησης. Συνεπώς οι του έργου ΙΙ, δε μπορούν να δηλώσουν ακόμη.Όποιος περνάει στην πιστοποίηση, δεν ξαναδίνει.Αν δε γεμίσει το εξεταστικό κέντρο (νομίζω θέλει πάνω από 10 άτομα, το αναφέρει ο οδηγός πιστοποίησης http://epimorfosi.cti.gr/certification/candDir.pdf), δεν υλοποιείται το πρόγραμμα εξέτασης και ο εκπαιδευτικός θα πρέπει να ξαναδηλώσει. Για αυτό το λόγο όσοι εκπαιδευτικοί γνωρίζονται μεταξύ τους, κανονίζουν να δηλώσουν στο ίδιο πρόγραμμα ώστε να γεμίσει.
Όσοι επιμορφώθηκαν -όπως και εγώ- την περίοδο 2006-2008 (Έργο ΙΙ) πρέπει να περιμένουν να βγει νέα εγκύκλιος πιστοποίησης. Πότε θα γίνει αυτό; Άγνωστον!
ναι μπορείς να δώσεις σε άλλον νομό.Εγώ έδωσα την περασμένη Πέμπτη, μήπως ξέρει κανείς σε πόσες ημέρες βγαίνουν τα αποτελέσματα?
Παράθεση από: tempo στις Ιουνίου 02, 2008, 02:23:00 pmναι μπορείς να δώσεις σε άλλον νομό.Εγώ έδωσα την περασμένη Πέμπτη, μήπως ξέρει κανείς σε πόσες ημέρες βγαίνουν τα αποτελέσματα?Ήταν εύκολα; Γενικά δυσκολεύτηκες;Υπήρχαν τραβηγμένα θλεματα; Ο χρόνος σε εφτασε; Δίνω το Σάββατο και έχω ψιλοαγχωθεί.
Ερώτηση 1: Είναι δυνατόν να έχει οριστεί ημερομηνία εξέτασης την ημέρα του Αγίου Πνεύματος?!?!
Να προσθέσω επίσης πως η επιτήρηση είναι πολύ χαλαρή!! Εγώ έδωσα το Σάββατο και ο επιτηρητής βοηθούσε όλους όπου χρειαζόταν. Εννοείται ότι και μεταξύ μας μπορούσαμε να συζητάμε τις απαντήσεις. Νομίζω τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσται. Καλή επιτυχία σε όλους!!!