0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή θα αργήσει, Άννα! Δεν έχουν δώσει σε κανέναν βεβαίωση και είπαν ότι θα τις δώσουν όλες μαζί με το τέλος του Προγράμματος.
....Εν όψει της έκδοσης
Αν πρόκειται για αναπληρωτές , θα πρέπει να περιμένουν την πρόσληψή τους ,όταν γίνει, και μετά να κάνουν τις απαραίτητες τροποποιήσεις στοιχείων ή να πάνε το συντομότερο στην Επιτροπή που έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά για το επίδομα της επιμόρφωσης για να συνεννοηθούν ;
Προς όποιον γνωρίζει:Πήρα απόσπαση για άλλο ΠΥΣΔΕ από αυτό στο οποίο ανήκα ως τώρα, αλλά σε σχολική μονάδα θα τοποθετηθώ μετά την 1η Σεπτεμβρίου. Επομένως δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση στοιχείων τώρα και να περιμένω τα προγράμματα πιστοποίησης που θα ανακοινωθούν στις 20/8. Κι αυτό γιατί είναι απαραίτητο να δηλωθεί σχολική μονάδα στην οποία θα απασχολούμαι. Αν μπω στο σύστημα μετά την 1η Σεπτέμβρη, λέτε να μη βρω πρόγραμμα να ενταχθώ; Μήπως είναι προτιμότερο να ζητήσω να εξεταστώ στην Επιτροπή της περιοχής που ανήκα ως τώρα και να μην κάνω καμιά τροποποίση στοιχείων;
Προς όποιον γνωρίζει επίσης.....Κατά την διάρκεια του μεταπτυχιακού μου που δυστυχώς δεν ολοκλήρωσα έχω 500 ώρες σε Εφαρμογές Πληροφορικής από το πανεπιστήμιο ΑθηνώνΑυτή την βεβαίωση την χρησιμοποίησα και εργάστηκα σαν Αναπληρώτρια καθηγήτρια πληροφορικής σε ιδιωτικό σχολείο από το 2001 έως το 2007 και διόρθωνα και γραπτά πανεληνίων ΑΕΠΠ Τώρα διορίστηκα από ΑΣΕΠ με το πτυχίο ΠΕ04 (το 2007)Χρειάζεται να πιστοποιηθώ ή η προυπηρεσία μου αποτελει πιστοποίηση.Μπορώ να εργαστώ ως επιμορφώτρια;
Ευχαριστώ πολύ!!Σε περίπτωση που δεν προλαβάινω να γίνω επιμορφώτρια μήπως η προυπηρεσία μου με βοηθήσει να πιστοποιηθώ αυτόματα;
Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Επιμόρφωσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης που ανήκουν.
Παράθεση από: marsa στις Ιουλίου 24, 2008, 10:47:15 amΠρος όποιον γνωρίζει:Πήρα απόσπαση για άλλο ΠΥΣΔΕ από αυτό στο οποίο ανήκα ως τώρα, αλλά σε σχολική μονάδα θα τοποθετηθώ μετά την 1η Σεπτεμβρίου. Επομένως δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση στοιχείων τώρα και να περιμένω τα προγράμματα πιστοποίησης που θα ανακοινωθούν στις 20/8. Κι αυτό γιατί είναι απαραίτητο να δηλωθεί σχολική μονάδα στην οποία θα απασχολούμαι. Αν μπω στο σύστημα μετά την 1η Σεπτέμβρη, λέτε να μη βρω πρόγραμμα να ενταχθώ; Μήπως είναι προτιμότερο να ζητήσω να εξεταστώ στην Επιτροπή της περιοχής που ανήκα ως τώρα και να μην κάνω καμιά τροποποίση στοιχείων;Υπάρχει μια επιλογή "Λοιπά" (κλικ μέσα στο κυκλάκι). Μετά επιλέγετε τη διεύθυνση εκπαίδευσης και μετά "ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ".Δεν είναι τόσο απαραίτητη η δήλωση της σωστής σχολικής μονάδας όσο η διεύθυνση εκπαίδευσης στην οποία ανήκετε.Η ανακοίνωση λέει: "ώστε οι