0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι ΠΕ11 μόνιμος και θα ήθελα να κάνω τη πιστοποίηση Α επιπέδου (κωδικούς έχω από πέρισυ) όμως το σύστημα μου λέει πως για τη δική μου ειδικότητα δε γίνονται αιτήσεις τη συγκεκριμένη περίοδο. Νόμιζα πως το Α επίπεδο αφορά όλες τις ειδικότητες. Μήπως κάνω κάπου λάθος; Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος με βοηθούσε...
Παράθεση από: eva7 στις Απριλίου 30, 2011, 04:46:29 pmΊσως εγώ τα έχω χαμένα αλλά από περιέργεια έκανα κάποια τεστάκια που βρήκα σχετικά με την πιστοποίηση β' επιπέδου και δεν είχαν μόνο Η/Υ ερωτήσεις Ακόμη ρωτάω που ακριβώς χρειάζεται αυτή η πιστοποίηση αλλά απάντηση δεν παίρνω...Είναι υποχρεωτική και για αναπληρωτές?? Δεν υπάρχουν ημερομηνίες, δεν στέλνουν κωδικούς, δεν υπάρχουν σαφείς διευκρυνίσεις ή είναι ιδέα μου???όπως και η α επιπέδου, έτσι και η β επιπέδου, ΔΕΝ είναι υποχρεωτική!η α απευθύνεται και σε αναπληρωτές/ωρομίσθιους ενώ η β επιπέδου ΜΟΝΟ σε μόνιμους και σε συγκεκριμένες ειδικότητες (02,03,04,05,06,07,60,70, 19-20).η α επιπέδου περιέχει τις βασικές έννοιες γνώσης υπολογιστών (τύπου ecdl) ενώ η β έχει να κάνει με σχέδια μαθήματος και γενικά χρήση των υπολογιστών στο μάθημαμια αναζήτηση στο δίκτυο θα σε οδηγήσει στις καταλληλες ιστοσελίδες (πχ: http://b-epipedo2.cti.gr/)
Ίσως εγώ τα έχω χαμένα αλλά από περιέργεια έκανα κάποια τεστάκια που βρήκα σχετικά με την πιστοποίηση β' επιπέδου και δεν είχαν μόνο Η/Υ ερωτήσεις Ακόμη ρωτάω που ακριβώς χρειάζεται αυτή η πιστοποίηση αλλά απάντηση δεν παίρνω...Είναι υποχρεωτική και για αναπληρωτές?? Δεν υπάρχουν ημερομηνίες, δεν στέλνουν κωδικούς, δεν υπάρχουν σαφείς διευκρυνίσεις ή είναι ιδέα μου???
Παράθεση από: iparasch στις Μαΐου 08, 2011, 09:33:02 amΕίμαι ΠΕ11 μόνιμος και θα ήθελα να κάνω τη πιστοποίηση Α επιπέδου (κωδικούς έχω από πέρισυ) όμως το σύστημα μου λέει πως για τη δική μου ειδικότητα δε γίνονται αιτήσεις τη συγκεκριμένη περίοδο. Νόμιζα πως το Α επίπεδο αφορά όλες τις ειδικότητες. Μήπως κάνω κάπου λάθος; Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος με βοηθούσε...Για δες λίγο εδώ http://b-epipedo2.cti.gr/news-announcements/16-latestnews/189-06052011-.htmlΔε βλέπω να σας περιλαμβάνει. Διάβασέ το προσεκτικά.
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι: Δεν έχω παρακολουθήσει μαθήματα για την πιστοποίηση.Η ανακοίνωση που βγήκε αφορά και μαθήματα που θα γίνουν πριν τις εξετάσεις ή μόνο τις εξετάσεις? Για να δω αν μπορώ να κάνω την αίτηση. Ευχαριστώ!
Παιδιά το φαξ που στέλνουμε την βεβαίωση για τους αναπληρωτες το έχει κανείς επιβεβαιωμένα? ευχαριστώ
Παράθεση από: sixtir στις Μαΐου 08, 2011, 09:18:02 pmΠαιδιά το φαξ που στέλνουμε την βεβαίωση για τους αναπληρωτες το έχει κανείς επιβεβαιωμένα? ευχαριστώ210 6930750
Παράθεση από: Aritina στις Μαΐου 08, 2011, 09:05:46 pmΠαιδιά, να ρωτήσω κάτι: Δεν έχω παρακολουθήσει μαθήματα για την πιστοποίηση.Η ανακοίνωση που βγήκε αφορά και μαθήματα που θα γίνουν πριν τις εξετάσεις ή μόνο τις εξετάσεις? Για να δω αν μπορώ να κάνω την αίτηση. Ευχαριστώ!Πιστοποίηση επιπέδου Α μόνο εξετάσεις.