0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας και απο εμενα.....ποσο χαιρομαι για εσας που περασατε...εγω τωρα προετοιμαζομαι για να δωσω....γνωριζει κανεις το χαρτια πρεπει να εχω μαζι μου στο εξεταστικο κεντρο? ας πουμε ταυτοτητα κλπ...επισης το χαρτι που λεει να εκτυπωσουμε ποιος πρεπει να το υπογραψει????εγω που ειμαι αναπληρωτρια η καποιος απο την πρωτοβαθμια που ανηκω????ευχαριστω...!!!
Γνωρίζει κανείς αν θα πάρουμε κάποιο επίσημο χαρτί που να αποδεικνύει την επιτυχή εξέταση στην Πιστοποίηση Α επιπέδου?
Γνωρίζει κανείς αν θα δοθούν κι άλλες ημερομηνίες μέσα στον Ιούνιο ή Ιούλιο;
Παράθεση από: oparin στις Ιουνίου 02, 2011, 08:29:14 pmΓνωρίζει κανείς αν θα πάρουμε κάποιο επίσημο χαρτί που να αποδεικνύει την επιτυχή εξέταση στην Πιστοποίηση Α επιπέδου?Θα παρέτε επίσημο χαρτί αλλά αυτό θα αργήσει. Εγώ την πιστοποίηση την έδωσα την χρονιά 2008-2009 και το χαρτί το πήρα φέτος. Μην ανησυχείς στέλνονται έγκυκλιοι από τις διευθύνσεις για να πάς να πάρεις το επίσημο χαρτί, αλλά θα αργήσει. Εκτύπωσε τη σελίδα που λέει τα ποσοστά επιτυχίας σου σε κάθε ενότητα.
Για τους αναπληρωτές, μου είπαν ότι υπάρχει ένα έντυπο αίτησης, το οποίο αφού συμπληρώνουμε το αποστέλλουμε στο γραφείο που ανήκει το σχολείο, ώστε να μπορέσουν να ενεργοποιηθούν οι κωδικοί μας. Μήπως ξέρει κανείς από πού μπορούμε να κατεβάσουμε το συγκεκριμένο έντυπο;
Παράθεση από: marion στις Ιουνίου 06, 2011, 04:29:52 pmΓια τους αναπληρωτές, μου είπαν ότι υπάρχει ένα έντυπο αίτησης, το οποίο αφού συμπληρώνουμε το αποστέλλουμε στο γραφείο που ανήκει το σχολείο, ώστε να μπορέσουν να ενεργοποιηθούν οι κωδικοί μας. Μήπως ξέρει κανείς από πού μπορούμε να κατεβάσουμε το συγκεκριμένο έντυπο;http://www.pde.gr/index.php?topic=22261.msg434178#msg434178