0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά,βοήθεια!!!!!!!!!έχω πάρει τους κωδικούς για να δώσω και στην προσπάθειά μου να κάνω την αίτηση στο νομό Χανίων ,τοποθετώντας την ημερομηνία και σίγουρη ότι τα κατάφερα ,δεν παίρνω καμία απάντηση.......είναι αδύνατον να προχωρήσω στο 3ο βήμα.Όποιοσ γνωρίζει κάτι, ας βοηθήσει,παρακαλώ
Συναδελφοι καλησπερα,δινω αυριο για πιστοποιηση και επειδη ειμαι λιγο ασχετος, εχω αγχωθει!Επιπλεον εκανα τα τεστ εξοικειωσης στα office 2010 και δε ξερω αν θα τα καταφερω!
Το γεγονός ότι στην Αττική βγάζει ημερομηνίες για όλα τα εξεταστικά μόνο μέχρι τις 19/06, και μάλιστα σχεδόν σε όλα έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εξεταζομένων, σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν άλλες, πιο μακρινές ημερομηνίες;
Έστειλα mail και ρωτούσα αν θα έχει ημερομηνίες στις αρχές Ιουλίου και μου απάντησαν θετικά .
Παράθεση από: marion στις Ιουνίου 09, 2011, 08:02:38 pmΤο γεγονός ότι στην Αττική βγάζει ημερομηνίες για όλα τα εξεταστικά μόνο μέχρι τις 19/06, και μάλιστα σχεδόν σε όλα έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εξεταζομένων, σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν άλλες, πιο μακρινές ημερομηνίες;Παράθεση από: knkn στις Ιουνίου 05, 2011, 08:19:11 pmΈστειλα mail και ρωτούσα αν θα έχει ημερομηνίες στις αρχές Ιουλίου και μου απάντησαν θετικά .τελικά επέλεξα ημερομηνία Ιουνίου όμως...